Времето минава, МАЙчето расте, пролет наближава, ставаме на ДВЕ!- 22

• 65 106
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
 newsm59Честит Рожден Ден на Митко и Сианка! newsm59
Много весел празник им пожелавам!

# 421
...аз докато се пУФаля и то шА вземе да ни заФтори  Mr. Green

в понеделник бяхме на снимка и се оказа,че сме чисти като момина сълза,НО от вчера пак подочувам нЕкво прикашляне,което Ич не ми Аресва Crossing Arms дано е нещо моментно  Praynig

на всичкото отгоре вадим последните долни два кътника,което ни прави особено "приветливи и любезни",а ако заедно с тях са тръгнАли и горните(нЪл се сещате,че достъпът до там е строго ограничен,да не кажа забранен Mr. Green),г*з да ми е як  Mr. Green

с чиста съвест за пореден път мога да заявя,че трябва да се внимава какво си пожелаваш,че може да ти се сбъдне - реша ли вечер да излезна за час-два някъде на по биричка,по презумпцията "и аз съм хора",настава Третата световна,то не е тръшкане,истеричен рев и вкопчване в мен като удавник за сламка Twisted Evil обикновено това събитие започва още със заставането ми пред огледалото Mr. Green та,докато се гримирам,оправя косата и облека,се сещате на какъв системен тормоз съм подложена и това е всеки ден Crossing Arms разбира се,екстрата като обуване на обувки или обличане на връхна дреха ако се наложи,се извършва като бегълка У входа Crazy

онзи ден обаче се бях стегнала предварително докато той спеше и в общи линии ми оставаше само да пусна косата и да сложа обеците и си викам "тоя път те изиграх",да ама не,в момента,в който ме видя с обеците(а той междувременно се беше разположил като бей върху масата и се посипваше с брашно),скочи като ужилен и насочи ръце към мен с мощния вик "стани ми"(превод - всеки сам за себе си Wink)
хитра лисица е...като майка си Joy

та си имаме и ние своите интересни моменти и някои не дотам Mr. Green

Нандисимо,искам да кажа за костенурите ти(забравих дали вече не съм го направила,ама и 2 пъти да стане,нЕма ти натърти) - великолепни са,златни ръце имаш,момиче Naughty имам едно питане обаче - къде е дъртия мишок Mr. Green

Тони,Нелли,Джиджи(дано не забравям някой друг изявен кулинар),също ми скриха шапката за пореден път - браво,момичета!

РД са към своя край...как лети времето...
Честито на всички,които имаха поводи последните няколко дни  bouquet

все ми се струва,че имаше и други неща,които исках да споделя,ама дет се вика и утре е ден Mr. Green

п.п.хайде със здраве и честит ви празник днес Peace

# 422
Аз така...набързо да мина и да замина:) Честито на всички с поводи за почерпка! Изпуснах по-голямата част, защото (нкои от вас знаят) Алейна докопа ротавирус, та 4 дни мор у дома с диария и повръщане и Т, и накрая - три нощи в болница, от която избягах с викове и във вторник сутринта. Преди това - 2 седмици на село при свеки и една седмица подготовка за РД - и ей ме на - затова не съм се вясвала отдавна. Иначе още сме по бабиндом, чакам с нетърпение да свърши ремонта у дома (останаха около 10 дни) и да се прибирам в къщата си и при мъжа си Simple Smile
Усмихнат ден от мен!

# 423
  • София
Честит рожден ден на Калоян!
Честит рожден ден на Георги!
Честит рожден ден на Сияна!
Честит рожден ден на Митето!
Честит рожден ден на Сиянка!

Да сте ни живи и здрави дечица, да растете и хубавеете за радост на всички, да имате едно прекрасно детство и спокоен и смислен живот! Да сте талантливи, обичливи и винаги усмихнати! newsm51 smile3525  love001 newsm59 Tada nbirthday  party023

# 424
 newsm59Честит Рожден Ден на Сияна и Димитър! newsm59
  Шени,дано всичко се нареди скоро, както си го планувала.Милотот дете много се е измъчило с тоя вирус Sad 
  Лус,все едно мен си четоФ.Ралица същата работа като реша да изляза. #CrazyРадвам се,че сте здравички вече  bouquet

# 425
А за излизането да кажа - аз си мислех, че като съм при майка ще мога да се фръцкам насам -натам, но така съм заседнала, че до контейнера не мога да стигна без нея Crossing Arms Ми, то все едно съм си у дома, ама не е моята къща  Tired Простооо нямам търпение да се прибера в къщи...

# 426
Честит празник на дечицата имали рожден ден тези дни! Да са живи и здрави!  bouquet

Шени, много  Hug Hug Hug Hug за теб и Али! Скоро ще сте си в чисто ново “у дома“ и ще ви е супер добре! Hug

Lussy, пак си седнала да се оплакваш ми се чини... Wink Mr. Green ми детето иска да е с теб... Виж нашите са си все закарфичени за нас и ако някога изляза без тях все едно не съм аз... не знам къде да си дена ръцете... Rolling Eyes

# 427
настава Третата световна,то не е тръшкане,истеричен рев и вкопчване в мен като удавник за сламка Twisted Evil обикновено това събитие започва още със заставането ми пред огледалото Mr. Green та,докато се гримирам,оправя косата и облека,се сещате на какъв системен тормоз съм подложена и това е всеки ден Crossing Arms разбира се,екстрата като обуване на обувки или обличане на връхна дреха ако се наложи,се извършва като бегълка У входа Crazy,

онзи ден обаче се бях стегнала предварително докато той спеше и в общи линии ми оставаше само да пусна косата и да сложа обеците и си викам "тоя път те изиграх",да ама не,в момента,в който ме видя с обеците(а той междувременно се беше разположил като бей върху масата и се посипваше с брашно),скочи като ужилен и насочи ръце към мен с мощния вик "стани ми"(превод - всеки сам за себе си Wink)
хитра лисица е...като майка си Joy

та си имаме и ние своите интересни моменти и някои не дотам Mr. Green

РД са към своя край...как лети времето...
Честито на всички,които имаха поводи последните няколко дни  bouquet
Това все едно аз съм го писала.Лазар се държи по същия начин когато ми се налага да излизам.
Луси, радвам се ,че вече сте добре. Hug

Честит  доржден ден на Сиана,Митко,Георги,Калоян!Да сте живи и здрави и да имате щастливо детство!  bouquet  bouquet  bouquet

# 428
 newsm59Давид,Марисинка,Марио,Ели,Деа newsm59
Да са здравички,усмихнати!Весел Празник!
  И двете ми щерки  са болни-температури,хреми,мускулни болки Sad В неотложния кабинет на ОБ са абсолютни овце(без извинение) #2gunfire #Cussing out

# 429
  • при палмите и алигаторите,FL
newsm59Давид,Марисинка,Марио,Ели,Деа newsm59
Да са здравички,усмихнати!Весел Празник!
  И двете ми щерки  са болни-температури,хреми,мускулни болки Sad В неотложния кабинет на ОБ са абсолютни овце(без извинение) #2gunfire #Cussing out
, в четвъртък висяхме 4 часа в тукашното спешно. Моник пищеше от коремни болки, имаше 38 темп, дадоха ѝ Ибопрофен и искаха да ѝ правпт ренгенова снимка  #Crazy на корема, не им разреших Naughty. Слава богу премина и ни пуснаха, само сле изследване на урината , която излезе ОК. Соня пък снощи вдигна тем Confused

Lussy, пак си седнала да се оплакваш ми се чини... Wink Mr. Green ми детето иска да е с теб... Виж нашите са си все закарфичени за нас и ако някога изляза без тях все едно не съм аз... не знам къде да си дена ръцете... Rolling Eyes
Тони, тук съм напълно съгласна стеб Hug..... и аз се чудя ко да правя когато мъжо излезе сам в парка с дЯцата за час-два.

Лусиндова, благодаря за милите думи, ама какви златни ръце, ти Мишока пенЦионер не го ли виде hahaha, а дъртака-догодина Mr. Green

# 430
nandi много неприятно Sad.Дано ни се оправят бързо децата PraynigВирус е някакъв явно.Ралица тази сутрин в 5 пак вдигна Т Tired Оттогава сме на крак,каката слава богу засега само хремата я мъчи.
  И ние сме постоянно с децата.Сега само аз де,че ММ е чужбински Mr. GreenПомощ от баба само ако има нещо на живот и смърт WinkИли банково Mr. Green
  nbirthdayЧестит Празник на днешните Рожденици Мариела, Йоана ,Ина nbirthday

# 431
  • До морето :)
Благодаря на всички за пожеланията на моята принцеса!
Гледам болни има - бързо оздравяване!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОСПОЖИЦИТЕ МАРИЕЛА, ИНА, ЙОАНА, КАТРИНА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГАБРИЕЛ!

# 432
  • София
Честит рожден ден на Мариска!
Честит рожден ден на Давид!
Честит рожден ден на Марио!
Честит рожден ден на Елена!
Честит рожден ден на Деа!
Честит рожден ден на Мариела!
Честит рожден ден на Ина!
Честит рожден ден на Габриел!
Честит рожден ден на Самуела!

Да сте ни живи и здрави мили дечица! Да имате най-неотразимите усмивки, най-прекрасните преживявания и най-голямата любов на света! Да слушкате мама и тати и да ги карате да се гордеят с вас, както аз днес се гордея с моя син! newsm59  bigdance2  Gift  costumed034 txtloves

# 433
Честит рожден ден на Ина!Нека бъде жива и здрава и много обичана!

п.п.влизам специално да честитя на Ина,защото няма къде другаде да го направя  Naughty

Честито и на останалите деца,родени на днешната дата!Специално на Габриел и Самуела!

п.п.Мариелката е поздравена У фейса - спешъл Sunglasses

п.п.Нандисима,Зу - бързо да оздравяват куклите ви  Hug писнА ми от болести вече  Whistling да пишете как се развиват нещата при вас  Naughty

...имам да разправям ама друг път  Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 19:44 от Lussy

# 434
Да честитя рождените изминали дни и аз.. че то не остана..

При нас какво ново - баткото направи някакъв бронхит, с тип "астматична кашлица" - дет се вика - "честито". Ще го борим и неговото с хомеопатия. Митко от миналата година да чукна на дърво, не е правил никакви пристъпи.
Пак баткото - днес ми е донесъл втория кърлеж за сезона. Как ги виждам и аз не знам.. 8-мо чувство явно имам развито вече за тия гадинки.
Митко - говори и философства само, по мноооого. Зиври за щяло и нещяло.. Използва "Веднага!" - това сами се сещате, няма от къде да го е чул  Mr. Green
Татко им - с него горе долу всичко е наред, малко и той влачи някакви хрипове, обаче се разминава и той с Вентолина и тази година.
Аз - на черешката Simple Smile Но пък руса на черешката  Mr. Green Mr. Green
От мен - толкоз за сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт