Благодаря. Вече бяхме при д-р Праматарова ( уж била добра, хвалеха я във форума). Изписа ни лечение и сега ще видим ще има ли ефект.
За нея наистина знам, че е добър специалист.
Дано! Благодаря ти още веднъж за отзивчивостта !
- не,бях купила лепенки,полза никаква или баба и не е била постоянна.

. Подредила съм се на опашката и зяпам на хората пред мен ,/ знам невъзпитано е , но наште са виновни
/ Та, предм мен стоятт две пълнички особи с къси коси, едната особа с шнолка с панделка учната в косицата, другата с бяла дидема прикрепяща тъмни къфрици, после се зазяпах в крака та им. Двете особи бяха с перфектен педикюр, таз с панделката на косата беше с рзово с цветенца, дугата особа беше със синичък с акулски челюсти. Шокът дойде два пръста по нагоре от акулските нокти- космясали краци
,което ми е много симпатично
Не може и "к",замества я с "п"-вместо крем-пем или с "т"-вместо кран-тан.Въобще,скъсява си думичките.Изречения-от по три думи-"мама,пем,баба,там!"-да намежем баба с крем там-и сочи една пъпка 
...Най-обича краставици и домати,не обича много месо-предпочита кайма,харесва и риба,но пилешкото го дъвче въвче и изплюва ако не е много добре сварено.
Има още за отлепяне,но ще го даваме бавничко.

повече ме притеснява разстройството,защото се оказва много упорито и Ентерола е абсолютно безпомощен за момента 
А после се тръшкаше още толкова, че дръзнах да й избърша сополите. 
Че нямаше на кого друг! Извинявам се за спама!