Частни детски градини - София (6)

• 83 491
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
В такъв случай ще ги проверя. Благодаря Simple Smile

# 526
Sunny2012,  и аз мога да ти препоръчам ДГ в района на Младост 4 - Веселото гардже се казва. Вземат деца от 1 год. възраст и нямат изискване детето да е проходило. Аз съм много доволна и вече съм споделяла в темата мнение за градината.

# 527
  • София
Аз се спрях на детска градина за моето момиче. Днес ходихме и със съпруга ми и той също я хареса като цяло .... и след десетина дни започваме. Емма наистина няма търпение и от сега планира какво ще си носи и с коя раница ще ходи  Wink Дано да не и премине мерака! "Вълшебен свят" си избрахме.

# 528
Onna-bugeisha, хубаво е, че сте доволни от избора си! Дано дъщеричката ти да се адаптира бързо и безпроблемно Simple Smile

# 529
  • София
Доволни сме сега! Ще пиша пак след месец-два дали все още сме доволни. На мен ми е леко притеснено защото градината е нова - едва на година, но се надявам, че всичко ще е наред Praynig

# 530
И стара да е, пак си е притеснително.
Ще чакам отзиви, ние започваме с ясла или от следващата седмица, или от началото на юли.

# 531
  • София
На коя градина се спряхте последно, Веда? Извинявам се ако сте писала по-рано, пропуснала съм

# 532
Предпоследно - на "Ян Бибиян" - близо ни е и ми харесаха управителката, възпитателките, къщата, дворът и дечицата:)

# 533
  • София
Не съм ходила при тях. Пожелавам бърза адаптация на детенцето ти, то е още много мъничко и може би ще му е малко по-трудно. Hug

# 534
Ще пиша, като тръгнем, дано всичко да е наред  Praynig

# 535
Аз се спрях на детска градина за моето момиче. Днес ходихме и със съпруга ми и той също я хареса като цяло .... и след десетина дни започваме. Емма наистина няма търпение и от сега планира какво ще си носи и с коя раница ще ходи  Wink Дано да не и премине мерака! "Вълшебен свят" си избрахме.

Здравей Onna-bugeisha ,моя син също е там ,от септември месец   и съм все по доволна ,от всичко което научава там,мисля че ще сте останете доволни,само не се притеснявай.Живот и здраве и другия ми син ще го запиша там другата година.

# 536
Здравейте мами,

моля да ми препоръчате детска градина / по-скоро ясла/ , в центъра , защото за няколко месеца ще сме в Сф  Simple Smile
 защото не съм от Сф и не мога да се ориентирам коя къде се намира . Любопитно ми е  от кои сте доволни.. ?

# 537
  • София
Здравейте!
Видях няколко мнения за градината на Къци Вапцаров - "По-по-най" още в началото, преди 3-4 години, но се интересувам за настоящия момент. Гледах им сайта, изглежда готино, но се питам какво е като атмосфера. И моля, не ме вълнуват позициите за телевизонните предавания (едва ли се различават от моята), а конкретно ме интересуват за самата детска градина. Някоя мама с опит?

# 538
Здравейте, мами!

В момента търсим добра частна детска градина в района около Плиска. Бях в "Питър Пан", но нещо не ме очароваха самите преподавателки. "Мечо Пух" ми хареса на първо четене, по телефона се чух и с директорката на "Приятел на детето " , която се намира в комплекса на БАН, но не съм ходила на място.

Имаме още един вариант, който посетих в Лозенец- "Кристофър Робин", там обстановката и директорката много ми харесаха, но ни е малко далече за взимане.....МОЛЯ ви, помагайте - дайте мнение или отзиви за изброените или за някоя, която бих могла да проверя. Имаме вече малко време да решим. Благодаря ви.  Simple Smile

# 539
drmi, уточни за коя част от центъра на София иде реч. Погледни първата страница от темата, там има списък на частни ясли/градини, ориентирай се по адресите им дали някоя ще ти свърши работа.

Светулчице, моя колежка води детето си в "По-по-най" (предполагам знаеш, че е градина, не ясла). Доволна е. Основната й забележка е за работното време - понякога не смогва да стигне до 18 (или 18,30, не знам точно) и са й правили забележки за това. Тя, разбира се, не закъснява с повече от 10-15 мин. На "забележките " е отговорила, че закъснява, защото работи, за да им плаща на тях, а не защото се чуди къде да убие времето си.
Ако имаш конкретни въпроси, мога да я попитам, но след седмица.

mamashka, за съжаление, нямам впечатления от градините в твоя район, но доскоро бях в твоето положение. Избрах ясла, след като видях и разговарях не само с управителката, но и с възпитателките и дечицата. Дадоха ми възможност да оставя за час дъщеря си, възползвах се няколко пъти и така успях да разгледам всичко, че даже и да се включа в някои от заниманията на децата. Не всички обаче биха ти позволили това, но ти попитай...

Общи условия

Активация на акаунт