Частни детски градини - София (6)

• 83 493
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
  Може ли да споделите какви са таксите + транспорт в ЧДГ " Вълшебен свят". Ако не е удобно тук - на лични.

# 541
  • sofia
  Може ли да споделите какви са таксите + транспорт в ЧДГ " Вълшебен свят". Ако не е удобно тук - на лични.
До края на годината такса+транспорт общо е 450лв. След това мисля транспорта ще се заплаща отделно.

# 542
Имаме още един вариант, който посетих в Лозенец- "Кристофър Робин", там обстановката и директорката много ми харесаха, но ни е малко далече за взимане.....МОЛЯ ви, помагайте - дайте мнение или отзиви за изброените или за някоя, която бих могла да проверя. Имаме вече малко време да решим. Благодаря ви.  Simple Smile
Само за "Кристофър Ролин" мога да ти дам много положителни отзиви, но казваш, че ти е далече. Ако решиш -питай каквото искаш Simple Smile

# 543
  • София
Веда, благодаря ти за отговора, попитай я най-общо - впечатления, условия, такси, отношение, работно време. Ей таквиз работи.
Благодаря! Simple Smile

# 544
Ще ти пиша за отговорите й след 17 юни. Дано не ти е късно. Ако обаче е спешно, мога да опитам да говоря с нея по-скоро.

# 545
  • София
Спешно чак не, но ако имаш как да я попиташ по-скоро (в майл, или нещо такова), ще е супер Simple Smile

# 546
До края на годината такса+транспорт общо е 450лв. След това мисля транспорта ще се заплаща отделно.

транспорта ще е 60 лв.

# 547
  • София
      Благодаря! А вечер в колко часа връщат децата - от "Вълшебен свят"?

# 548
зависи къде живеете

# 549
Момичета, моля за помощ ... колебая се между Сияние и Ян Бибиян .... ако може някой да ми даде повече инфо за втората, ще съм много благодарна.

# 550
Имам лични впечатления от "Ян Бибиян", но само за яслата. На дъщеря ми тепърва й предстои да прекарва там част от времето си. Питай нещо конкретно, за да ме ориентираш какво точно те интересува.
"Сияние"? Видях само, че е в Бояна. На теб как ти се сториха възпитателките и управителката там? А децата?
С какво работно време е градината? От каква възраст приемат деца? Каква е месечната такса?
Благодаря предварително за информацията!

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 22:53 от Веда Словена

# 551
Имам лични впечатления от "Ян Бибиян", но само за яслата. На дъщеря ми тепърва й предстои да прекарва там част от времето си. Питай нещо конкретно, за да ме ориентираш какво точно те интересува.
"Сияние"? Видях само, че е в Бояна. На теб как ти се сториха възпитателките и управителката там? А децата?
С какво работно време е градината? От каква възраст приемат деца? Каква е месечната такса?
Благодаря предварително за информацията!

От Сияние съм с много добри впечатления, работното време е до 18,30 като градината не почива лятото. Не знам от колко години приемат децата, тъй като моето дете е за ПГ и досега е ходило в държавна градина в Пловдив. Таксата е 470 лева на месец, без транспорта.
За Ян Бибиян ми трябва инфо за базата, отношението и за подготовката, която се дава на децата.

# 552
Както споменах, имам впечатления от яслата, за градината не знам много, но видях както базата и управителката, така и една от възпитателките на градинската група. Изглеждаше спокойна и интелигентна млада жена, с отношение към работата с деца. Базата - първият етаж е на ясленчетата, вторият - на градината. Голяма къща с прекрасен зелен двор на две нива, с достатъчно катерушки и подобни. Имат си и голяма веранда.
За програмата не знам много, освен че ползват учители по музика и език, имат още занимания по (народни) танци, по желание посещават басейн в "Младост", зимата - ски училище.
Децата изглеждаха доволни и енергични, извеждат ги всели ден навън. Сред тях има чужденци (цяла групичка французи).
В момента обаче в ДЗ няма медицинско лице, в процес на търсене са. Последната мед. сестра е била добър професионалист, но е била освободена, защото някои от децата плачели от нея...
Харесах "Ян Бибиян" именно заради отношението - управителката и възпитателките изглеждаха неподправено грижовни, без пренатягането, което съм виждала в други ДЗ да се представят добре пред потенциалните клиенти.
Ако отидеш на място, би могла да разгледаш и поговориш за програмата за по-големите деца. Неотдавна имаха тържество по случай "завършването" на най-големите.
ДЗ работи през лятото, без прекъсване, таксата е 500 лв. с включена храна. Предлагат и транспорт - 5 лв. на ден в една посока.
Тъй като "Ян Бибиян" е най-вероятният ни избор, няколко пъти оставях дъщеря си там за по час - чувстваше се добре.
Ако има още нещо, за което мога да ти дам инфо, пиши  Simple Smile

# 553
  • София

Имат 2 курса: тръгване от ДГ около 16-16:30 или тръгване 17:30ч. май  newsm78 Дано не те излъжа. Говоря по спомени от разговора с деиректорката  Peace

# 554
  • sofia
Имам въпрос относно "Вълшебен свят", моля майчетата, които имат дечица там, да дадат инфо. Simple Smile
ДЗ-то работи до 18 часа. Какво става, ако закъснееш? Доплащаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт