Нашите кухни - тема 48

• 91 163
  • 786
  •   1
Отговори
# 495
PAV1 вече е направена замаската на пода,шпакловани  са стени и понеже знам колко усилие и труд вложи мъжът ми в това,няма да местя нищо повече,още повече във всички апартаменти под нас и над нас са така технически заложени.Може да не е красиво или удобно ,но това е положението.Благодаря още веднъж.

# 496
няма да местя нищо повече,

Ето по твоята схема:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 497
Pav1 горе-долу и аз така си ги представях нещата,но нещо ми липсва за да съм напълно удоволетворена ,но немога да кажа какво още не ми стига.
Страхотна си,благодаря ,че се занимаваш с мен

# 498
но нещо ми липсва за да съм напълно удоволетворена ,но немога да кажа какво още не ми стига.

Знам какво е!  Wink
Не е предвидено място за ТВ! ( съответно и изход на коаксиален кабел)
Как сте "вързани" ? На кабелна или сат. антена?

# 499
Здравейте.Незнам дали тук е мястото да попитам,но скоро си купих тенджера"Silex" с керамично покритие и взе да се лющи. Sad Трябва ли да я хвърля на боклука,неподходяща ли е вече??

# 500
  • Canada
Липсват довършителните по стените - плочки някакви или плоскост. малко цвят също няма да е излишен Wink

# 501
Тази врата притисната от шкафовете, не изглежда никак добре....И работните плотове по този начин са по-малко. PAV 1, страхотна си, и много търпелива

# 502

Скрит текст:

Възползвам се и аз а попитам, цветовете, които избрах са като от тази визуализация - светлото горен ред, тъмното от плота, долен ред, на гърба светли плочки, но се колебая за плота, тъмен или светъл. Ако някой може моя вариант да ми визуализира  bouquet и все още се чудя за плочките, дребни квадратни, напр 10*10 /все още не съм видяла такива на живо/ или направо 60*20.

# 503
evhen,
Тази "визуализация" , която я правих на съфорумката бе относно разположение
на шкафовете, за да можем да обсъждаме по лесно.
Програмката ALNO не предоставя големи възможности.
За плот бих ивестирала в технически камък, а за гръб - лакобел.
/това са постоянни величини, докато на шкафчетата винаги можеш да подменяш вратичките/
http://www.stonecenter-bg.com/#interior-glass.php
Ако искаш и ти направи на ръка схемичка с размерите на стаята, прозорци.... и я пусни като снимка.

# 504
Tц, нямам ги тези пари, още повече го правя за даване под наем, пускала съм примерен проект.
Ето пак  http://ewiw.snimka.bg/daily/kuhnja.744419 
Терзанията ми нямат край, сега се чудя, дали да не сменя горе тъмно, долу светло, а нямам време, че трябва до края на седмицата да кажа на майстора да купи материала.

# 505
  • Раковски
Долу тъмно горе светло и става работата.

# 506
Здравейте, харесах си тази кухня от предната тема 47:

http://modus-ks.com/products.php?lang=bg

Мисля да си поръчам такава, но бих искала да знам как да я поддържам след това. Моля, някой ако знае да сподели

# 507
  • Пловдив
Минавам само да се разпиша, бях поизоставила темата, че нещо "пари-йок", но не ми пречи да си мечтая.....  bouquet

# 508
Здравейте, харесах си тази кухня от предната тема 47:

http://modus-ks.com/products.php?lang=bg

Мисля да си поръчам такава, но бих искала да знам как да я поддържам след това. Моля, някой ако знае да сподели

Здравей, моята кухня е мдф - лак. почиствам я само с микрофибърна кърпа, чрез лек натиск, без препарати. Честно казано и най-малкото петънце си личи, особено когато е разположена срщу светлина като моята. Винаги по долните шкафове могат да се видят отпечатъци от детските пръстчета на сина ми. Почиствам я почти през ден. Сега ми предстои да обзавеждам и друга кухня, няма да се спра отново на лак. В никакъв случай не искам да те разубеждавам, просто лично мнение  Peace
Можеш да я видиш на стр. 20 в темата Simple Smile

# 509
  • на Мелмак
И моята е гланц , не е лак,
светла е -цвят крем,но нямам проблеми с ежедневни отпечатъци-чистя я веднъж седмично,по-скоро от капки от нещо си Laughing
всъщност я чистят децата де Mr. Green
аз съм доволна от гланца много!

Общи условия

Активация на акаунт