Нашите кухни - тема 48

• 91 092
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
Ако ще я използваш за кухня няма да е удобна, малка и плитко корито.
?! Ти ме разби Simple Smile
Сравнявах размерите й с тази, която сега ползвам - 42 х 35/ 16 см - удобна е. Не съм се мокрила.
Мислех, че 16 см е някаква средна дълбочина при мивките ...
Гледах една 20-21 см - много дълбока става.
Шкафът е 45 см, и не искам коритото да се измества в ъгъла.. А и идеята е и съдомиялна:)

# 586
Шкафът е 45 см, и не искам коритото да се измества в ъгъла.. А и идеята е и съдомиялна:)
Тази мивка е за шкаф 50см до колкото виждам.

# 587
mioki, място има - 105 см Simple Smile , просто е в ъгъла на Г-образна кухня. Коритото ще се изтегли макс, колкото позволява до съседния шкаф, останалата част с отцедника ще навлиза след ъгъла ...

# 588
Привет,

Моля ви за отзиви за фирма "Мебели Топал" - http://to-spam218-/.
Работят ли качествено? Спазват ли сроковете си?

Благодаря ви предварително за помощта!

# 589
  • Раковски
Сравнявах размерите й с тази, която сега ползвам - 42 х 35/ 16 см - удобна е. Не съм се мокрила.

Самата мивка е от евтината/икономичната серия Lino,  в повечето случай хората искат по-големи и по-дълбоки мивки освен няма борба за всеки сантиметър. 16 см корито си е малко отвсякъде.

# 590
  • София
Ще може ли съвет за избор на мивка.Понеже не съм много наясно какво и къде да гледам се допитвам до вас.Взех батерия за мивката но така като я гледам ми изглежда супер голяма дали трябва да избирам по батерията мивката или няма значение.Батерията е от онези където са с пружините, нещо подобно.

http://www.gaudi-ds.com/product/730/smesitel-za-kuhnya-teka-pro-professional.html

Аз си купих в петък - мивка на Тека - Супер Боул се води модела. С полуотцедник. Гледам, че смесителят ти е също на Тека, така че спокойно можеш да разгледаш там.
Аз си купих голяма мивка, защото няма да купувам миялна, а и ми писна да се чудя как да измия голяма тава без да полея с вода половината шкаф.

# 591
  • Бургас
Компактни кухни, които правят малкото пространство да изглежда по-голямо!
Идеите тук са за онези, които все още търсят варианти да правят много от малкото!

http://cooledeko.de/kuchen/kompakte-kuchen-flache-gros.html

# 592
Благодаря!   bouquet
Ще ми е от полза, защото моята идея е от малка кухня да направя многофункционално помещение.

# 593
  • София

Самата мивка е от евтината/икономичната серия Lino,  в повечето случай хората искат по-големи и по-дълбоки мивки освен няма борба за всеки сантиметър. 16 см корито си е малко отвсякъде.

Тази мивка е Китайска и след време почва да има признаци на ръжда и
наистина 16см е страшно малко.
Тази мивка на ТЕКА е доста по-добър вариант.
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_28_66&products_id=221

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 08:36 от Magikos

# 594
Имам подобна мивка на Тека-само крилото и е по-дълго. Вече 2 години я ползвам-нямам забележки.
И въпреки,че е от големите,ако се мие тавата на фурната,се налага малко да се жонглира.

# 595
  • София
Момичета, нахлувам със спешно питане - някой да е мяркал кухненски шкафове в бяло/кремаво, може и в комбинация с дървю натюр, но на поносими цени. Визирам нещо по-класическо и уютно като дизайн, да не прилича на офис мебели...
За ориентир - харесвам кухненските предложения на Икея, но шкаф от 300-400 лв. ми идва скъпичък.

# 596
  • София
Момичета, нахлувам със спешно питане - някой да е мяркал кухненски шкафове в бяло/кремаво, може и в комбинация с дървю натюр, но на поносими цени. Визирам нещо по-класическо и уютно като дизайн, да не прилича на офис мебели...
За ориентир - харесвам кухненските предложения на Икея, но шкаф от 300-400 лв. ми идва скъпичък.

В Дружба 1 срещу Еником има един магазин за мебели Аранж. В него има кухни на поносими цени, а понеже цветовете си ги избираш, предполагам, че ще намериш и подходящата комбинация.
Другото е просто да си поръчаш от фирма. Като се прави с по-евтиното ПДЧ няма да ти излезе много скъпо.

# 597

Тази мивка е Китайска и след време почва да има признаци на ръжда и
наистина 16см е страшно малко.
Тази мивка на ТЕКА е доста по-добър вариант.

Това с ръждата вече е довод. Тека - не съм фен ...

Какво имате предвид 16 см са страшно малко?
По 21 см ли ползвате? С какво толкова ги пълните тези мивки?
16 см като сложиш тава 5 см, или тенджера 14 см - са си вътре.

От  Eurolux другият вариант беше http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=757 (която е 2,5 по-скъпа  Sad )

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 11:23 от lorenca

# 598
Хм, а тази?

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_26_100&products_id=122

При нея са разменени късата и дългата страна на коритото.
Което ще позволи да не навлиза в ъгъла на кухнята част от коритото (шкафът е предвиден с врата 45 см).

# 599
  • Някъде на път....
........преди се срещаше често и водего но не знам какви са причините да поизчезне на места.
 Самата здравина на ПДЧ-то зависи и от плътността  материала, когато материала е по-рехав при рязане остават едни малки дупчици които при кантиране няма как да се запълнят с лепило и да се залепи канта добре, съответно в рехавия материал сглобката (независимо от вида) държи по-слабо.

.......
Има си го Водего-то, ние работим с него и сме много доволни от качеството!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт