Нашите кухни - тема 48

• 91 159
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
  • Раковски

Червеното е мястото където ще се съберат двата плота, черното е отвора след изрязването на мивката. Базата на двата плота един с друг е малка и няма да стане здраво и отделно, че там винаги има вода.

# 91
  • хасково
А не е ли възможно двата плота да се събират по диагонала от ъгъл до ъгъл?

# 92
  • София
Момичета, кои са сега най-актуалните цветове за вратичките - бялото ли е отново на мода? Поне аз оставам с такова впечатление, гледайки списанията.... Нямам време да чета останалите теми... А дървесните мотиви? Лакът?...

# 93
  • Раковски

Би трябвало да стане и при двата варианта, но на мен ми се струва малка лабава работа. Забравих да напиша една особеност, ако ъгъла на стаята където е мивката е повече от 90 градуса  ще се получат едни кривини зад мивката и  понеже тя е направена на точно 90 градуса.

# 94
Mного хубави кухни сте показали напоследък, момичета !
Поздравления за mama 123 и triffy - с любимите и на мен класически бели кухни !   bouquet
Валети, а твоята кухничка е толкова светла и приветлива, че ме спечели и изобщо няма нужда от смяна на вратичките, според мен.  
Допълвам се, че пропуснах - и с чекмеджето отдолу си е добре, не го махай. Peace

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 20:52 от Гарга шарена

# 95
  • хасково

Би трябвало да стане и при двата варианта, но на мен ми се струва малка лабава работа. Забравих да напиша една особеност, ако ъгъла на стаята където е мивката е повече от 90 градуса  ще се получат едни кривини зад мивката и  понеже тя е направена на точно 90 градуса.
Това го имам пред вид и изисках от майсторите идеално прав ъгъл,което ми коства 10 см до другия край на стаята стеснение.Но ъгъла е прав .Ако стане и ъгловия шкаф така,както го мисля ще е добре!

# 96
  • София
Момичета, пак да попитам - има ли някоя от Вас от вдградените дозатори за веро на ИКЕА и какво е впечатлението Ви? Преди време тук четох негативни мнения за дозаторите на Бланко - запушвали се?
Моля споделете от опит!   bouquet

# 97
  • София
аз имам два дозатора за веро от икеа, в единия има течен сапун, не са се запушвали досега, то и не виждам какво може да им се запуши  Rolling Eyes
пълнят се много лесно, друго не знам да имат особено.

# 98
  • София
аз имам два дозатора за веро от икеа, в единия има течен сапун, не са се запушвали досега, то и не виждам какво може да им се запуши  Rolling Eyes
пълнят се много лесно, друго не знам да имат особено.
Благодаря за отговора ти! За дозаторите на Бланко някои писаха тук, че се запушвали - и до тук!  Simple Smile

# 99
  • Раковски
Китайските карат по около година, има едно метално топче което ръждясва, на бланко съм чувал, че се пробиват (ако го има това то и при другите би трябвало да става) от използвания препарат за миене.

# 100
  • София
И ние имахме дозатор, не съм сигурна дали на Бланко или друг "марков" (помня само, че беше мнооого скъп, но трябваше бързо да го купим) - ами запуши се, не знам дали и 6 месеца изкара. Икейски си купихме преди повече от година - малко след като отвори магазина - бяха достатъчно евтини, че да пробвам дали ще се запуши и той - ами за сега е перфектен!
Препоръчвам го!

Да уточня, че го ползваме за течен сапун, не за препарат за съдове.

# 101
  • София
25 лв струва, ако се запуши го изхвърлям и вземам нов, с такава идея ги купихме  Rolling Eyes

# 102
http://www.kimibg.com/products.html някакви отзиви за тези мивки имате ли и за пуш бутоните някакви проблеми имате ли. За горния ред реших да сложи такива, но за долния се двоумя още.

# 103
  • Раковски
Кими са полимермраморни мивки, санитек за мен е по-доброто решение. За пуша само трябва да решите дали да се отваря цялата врата или да се открехне само малко след което я хващате с ръка и отваряте колкото искате.

# 104
  • Варна
Ще ви покажа една снимка която е правена с телефон в магазин
кухня с вратички от благороден бряст , цвета който толкова много ме вълнува
http://prikachi.com/images/47/5953047p.jpg
ето и още една
http://prikachi.com/images/51/5953051w.jpg
стигам до извода че изобщо няма да си дам зелените вратички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт