Нашите кухни - тема 48

• 91 931
  • 786
  •   1
Отговори
# 240
  • Вече на светло в София
Момичета, имам спешен въпрос. Може би сте го обсъждали, но нямам време да прегледам темата.
Може ли да ми кажете за така нареченият гръб на кухня какви плоскости се използват? Питам не за стъклените, каквито са в прекрасната  кухня на   Tsvetivn . Лесно ли се почистват(тези другите) и ако има някъде да видя- цени. Става дума за стара къща и не искам да слагам фаянс. Ако имате някакви други предложения , много моля да ги споделите Praynig

# 241
  • Стара Загора
Нашата кухня вече е готова Simple Smile

http://val1309.snimka.bg/architecture/kuhnya.739085.29948839

Благодарности на Shadowman  за точността и прецизната изработка.   bouquet
Препоръчвам го с две ръце  Peace

Ама Shadowman, кухни ли прави. В смисъл само монтира или произвежда? Или пък проектира?
Ма така кажете бе, да го тормозя повече! Peace

Shadowman, готов ли си!?

ама че съм голяма бяла птица!  ooooh!
допълвам се: Danito_d, честито, със здраве да си я ползваш и да не забравиш да я покажеш и с пердета, щори или каквото решиш да я дозавършиш!

Оооо,прави кухни Shadowman и като гледам ги изпипва много добре!
 Danito_d,честита да ти е кухнята!Да си я ползваш със здраве!
Много ми хареса снаждането на плотовете!

ооо прави кухни и моята е направена от Shadowman,и съм много доволна ,сега ще го пазаря и за останало обзавеждане  Grinning

# 242
  • софия
Кокович, ти беше ли показвала твоята?

# 243
Kokovich, нашата е направена по модел на вашата май  Peace

# 244
  • Стара Загора
да показах я,мога пак да я покажа,но снимките не са сега в мен,Shadowman също има снимки,може той да я покаже ако има интерес да я видите отново.Кухничка е много малка ,мъничка семпла,изчистена ,аз много си я харесвам. Simple Smile

# 245
  • софия
Да, моля! Когато имаш възможност естествено.
Не съм сигурна, дали е една с бели плочки наредени като тухлички  newsm78

# 246
  • София
И аз да покажа Wink

# 247
  • софия
Много е хубав този начин за усвояване на балкон и превръщането му в кухня. Обаче не е подходящ за холокухня. Сега се замислих защо навремето не си направих така гарсониерата. Въпреки, че имах и трапезна маса, помещението си беше най-вече хол и исках да имам достъп до прозореца.

# 248
  • София
Много е хубав този начин за усвояване на балкон и превръщането му в кухня. Обаче не е подходящ за холокухня. Сега се замислих защо навремето не си направих така гарсониерата. Въпреки, че имах и трапезна маса, помещението си беше най-вече хол и исках да имам достъп до прозореца.

Тук е само кухня с трапезария, холът е отделно Wink Удобно е заради прозорците, които са с по-ниски крила и позволяват удобно миене. Горната част мие най-високият вкъщи (не съм аз ;Р).

# 249
smile3501 Супер са ви кухничките - свежи и практични. Браво и за идеите и за майсторството. Надявам и се моята да се получи също толкова добре newsm53

# 250
Момичета здравейте,
извинявайте, че така нахлувам в темата, но ни предстои ремонт и искаме да си поръчаме кухня по поръчка. Имам питанка относно производителя, чиято кухня сме си харесали, мислех да пускам нова тема с въпроса си, но видях че си има специална тема за кухни и реших да пиша тук.

Дано да сте ги чували - русенска фирма са - Голд Аполо се казват, харесали сме кухня "Болеро", която видяхме в Явор /от София сме/, но се поразтърсихме с мъжа ми и се оказа, че този производител имат около 20-тина представители в София и сега се чудим откъде ще е най-изгодно да си я поръчаме. Ако някой си е поръчвал този модел кухня /доста е разпространен/, моля да сподели от къде и колко му излезе и дали е доволен?

Изобщо какво ще ме посъветвате откъм цени, понеже сме с ограничен бюджет, а и време, понеже чакаме бебе и бързаме, кои фирми бихте ми препоръчали, които работят бързо и качествено, но на по-поносими цени?

Много ще съм благодарна на всеки, който ми отговори!  Hug Hug

# 251
  • софия
Доколкото знам от едно време Голд аполо не са евтина фирма. Преди години имаха шоурум на Раковска, не зная дали съществува още.
Мисля, че тук ще ти бъде препоръчан Шадоуман  Mr. Green
и съвсем заслужено при това  Peace

# 252
Ами да, защо не?
За толкова време,където 4ета темата, пък нито едно моми4е не се оплакало и досега показаните кухни,поне за моят вкус,са си екстра!
Само този факт говори сам за себе си!
А не като моят майстор,детооо,а бе да не по4вам,4е ще се хванете за главата Confused
Като знам,4е дори го хвалих-в проектите е много силен,ама да го приложи на практика е гола вода.
Аз моята кухня  още не съм я показвала,ама то смея ли!!!Уж след неговата преработка,трябваше моят майстор да измисля други решения за да поправя и още не е готова  ooooh!

Занда,много приятна кухня!

# 253

Zanda Ksurik, много е сладка кухнята  и нашият хладилник е на същото място Simple Smile
Перденцата са очарователни!

# 254
Момичета, имам спешен въпрос. Може би сте го обсъждали, но нямам време да прегледам темата.
Може ли да ми кажете за така нареченият гръб на кухня какви плоскости се използват? Питам не за стъклените, каквито са в прекрасната  кухня на   Tsvetivn . Лесно ли се почистват(тези другите) и ако има някъде да видя- цени. Става дума за стара къща и не искам да слагам фаянс. Ако имате някакви други предложения , много моля да ги споделите Praynig
Гърбовете са от същия материал като термоплотове за кухня, но по-тънки. Мисля че е МДФ с покритие. Ако покритието е гланц се почиства лесно, поне по-лесно от мат. Аз мога да препоръчам фирма в Пловдив ако Ви върши работа. Наскоро поръчах такъв гръб при тях - нестандартен размер, защото повечето предлагани са с 60-65 см височина, което на мен не ми вършеше работа. Имат добър избор на десени. Цената беше 65 лв/кв.м. за мат и 70 лв/кв.м за гланц. Става въпрос за 8 мм дебелина.

Общи условия

Активация на акаунт