Нашите кухни - тема 48

• 91 907
  • 786
  •   1
Отговори
# 330
  • Раковски
Magikos, shadowman, ех, защо не подхванахме темата преди няколко седмици? Вече дадох поръчката. Концентрирах се върху хубавите механизми, визия и функционалност на кухнята, а явно подцених материала. И не излезе евтина, просто харесах цвят и повече не е ставало на въпрос. Ако са качествено изрязани и обкантени плоскостите, предполагам, ще се минимизира вероятността да се ядосвам в бъдеще или...?  newsm78

Некачествения материал се усеща когато се реже и сглобява, при завършен продукт няма да откриете недостатъците, който с времето могат се появят при пантите или по-точно ако материала е по-рехав винтовете и сглобките държат по-малко а при пантите винаги има напрежение, поискай пантите да са с дюбел.

# 331
Благодаря ви момичета за хубавите думи. Hug
Заслугата е изцяло на мъжа ми,негов е проекта и изработката.Всичко е съобразено и с моите нужди  и желания ,разбира се но като цяло той обра всичко Laughing

Амели,това където е отбелязана светкавицата е шкаф с механизъм на Блум чупещ(незнам дали така се води),чаши два реда и след аспиратора същия щкаф с чинии Laughing,нали с прозорчето който е newsm78.Кафемашина вградена ,да Peace.Пълни са ми шкафовете иначе бих наснимала и механизмите които вкарахме,и няма да се разбере нищо.

Amica термоплот е, но имитира камък Peace

# 332
  • софия
Благодаря ви момичета за хубавите думи. Hug
Заслугата е изцяло на мъжа ми,негов е проекта и изработката.Всичко е съобразено и с моите нужди  и желания ,разбира се но като цяло той обра всичко Laughing

Амели,това където е отбелязана светкавицата е шкаф с механизъм на Блум чупещ(незнам дали така се води),чаши два реда и след аспиратора същия щкаф с чинии Laughing,нали с прозорчето който е newsm78.Кафемашина вградена ,да Peace.Пълни са ми шкафовете иначе бих наснимала и механизмите които вкарахме,и няма да се разбере нищо.

Amica термоплот е, но имитира камък Peace

Heart Eyes чудничко! мммммм браво! кога да ти дойда на гости  Mr. Green

Поздравления и за мъжа ти- сръчни ръце има!
Още веднъж честито и все с любов да се ползва  Grinning

# 333
  • София
Magikos, shadowman, ех, защо не подхванахме темата преди няколко седмици? Вече дадох поръчката. Концентрирах се върху хубавите механизми, визия и функционалност на кухнята, а явно подцених материала. И не излезе евтина, просто харесах цвят и повече не е ставало на въпрос. Ако са качествено изрязани и обкантени плоскостите, предполагам, ще се минимизира вероятността да се ядосвам в бъдеще или...?  newsm78

Некачествения материал се усеща когато се реже и сглобява, при завършен продукт няма да откриете недостатъците, който с времето могат се появят при пантите или по-точно ако материала е по-рехав винтовете и сглобките държат по-малко а при пантите винаги има напрежение, поискай пантите да са с дюбел.

Да добавя и аз.
Искай качествен водобран и да го монтират хубаво. Ако има свързване на плота или лайсни, нека хубаво да намажат сглобките със силикон.

# 334
Magikos, shadowman, ех, защо не подхванахме темата преди няколко седмици? Вече дадох поръчката. Концентрирах се върху хубавите механизми, визия и функционалност на кухнята, а явно подцених материала. И не излезе евтина, просто харесах цвят и повече не е ставало на въпрос. Ако са качествено изрязани и обкантени плоскостите, предполагам, ще се минимизира вероятността да се ядосвам в бъдеще или...?  newsm78
Да добавя и аз.
Искай качествен водобран и да го монтират хубаво. Ако има свързване на плота или лайсни, нека хубаво да намажат сглобките със силикон.
Благодаря за ценните съвети, друго си е, когато професионалист се изкаже Hug

# 335
Да ви следя!
Тепърва ще правим кухня.

# 336
Здравейте!
Я да раздвижа малко темата,че съвсем е замряла  Crazy

Моля ви, кажете си мнението за това проектче  Praynig .Не ми се смейте,но не можах да сложа плотове и перваз пред крачетата и над кухнята  Embarassed И този двойния шкаф над фурната не искам да е такъв, а да има ниша с рустик елементи в основата.Но естествено и това не можах да направя  ooooh!
Но като цяло,бива ли го?Все още търпи промени,имам известни колбания за шкафовете от двете страни на прозореца,но не мога да го измисля нещо,вече блокирах  Rolling Eyes

http://eliiiii.snimka.bg/properties/banya.728501.30084720.big

# 337
  • В градината...
Ние с теб имаме подобна концепция за кухнята. Аз даже точно такъв цвят вратички от мдф си харесах. А също и нишата над печката.
Обаче ако шкафчетата са по-високи и опират почти до тавана, мястото над тях няма да остане неизползвано. Пропуснала си и от тези вертикалните шкаф-чекмедже за бутилки, не му знам името.

# 338
Ние с теб имаме подобна концепция за кухнята. Аз даже точно такъв цвят вратички от мдф си харесах. А също и нишата над печката.
Обаче ако шкафчетата са по-високи и опират почти до тавана, мястото над тях няма да остане неизползвано. Пропуснала си и от тези вертикалните шкаф-чекмедже за бутилки, не му знам името.

Laughing Много си падам по такива кухни и най-сетне ще осъществя мечтата си  Heart Eyes

Бутилиера ли нямам?Аз и не искам   Whistling Никаква работа не върши.Едно олио и един оцет имам и ще ги държа при газовата бутилка  Crossing Arms Имам в апартамента тук,но така се е разбила,че изобщо не я използвам.Определено за мен е ненужен шкаф.

Шкафовете няма да са до тавана,че така много ми тежи нещо.Стандартна височина ще са,да има място и за перваз.

Но пустите шкафове около прозореца какво да ги правя  Thinking Единият трябва да е 40 см, а другият 50 см.Искам да има симетрия,но не става.А и не искам да стоят като куфари,затова съм ги направила витрини   newsm78 А ако са без стъкла и има някакво заобляне,дали ще е добре?Така ще изглежда по-завършено  Thinking

# 339
Здравейте!

Искам да попитам някой купувал ли си е кухня "Болеро" да сподели мнение. На добра цена е и много ми харесва, но ме притеснява качеството.

# 340
elfi4ka, на мен ми харесва!  Peace А с коя програма си прави проекта?

# 341

С kitchendraw 6.0 Peace  Hug

Ето подобрени версии на проекта.На мен ми харесва УЖ,но имам чувството,че нещо не е както трябва  Thinking

http://eliiiii.snimka.bg/properties/banya.728501.30085480.big
http://eliiiii.snimka.bg/properties/banya.728501.30085481.big

# 342
Елфичка - защо не си сложиш котлоните върху печката? Така наврени в ъгъла не мисля, че ще ти е удобно и защо са само 2, в смисъл защо не си сложиш 4 котлона? Голямо семейство сте и все някога ще имаш нужда от повече котлони, които да използваш едновременно! А и не виждам аспиратор!

# 343

С kitchendraw 6.0 Peace  Hug

Ето подобрени версии на проекта.На мен ми харесва УЖ,но имам чувството,че нещо не е както трябва  Thinking

защо няма плотове в/у два шкафа и цокли

# 344
Ще стане прекрасна кухня Grinning....Мисля, че трябва да помислиш за изравняване на линиите на долните шкафове. Чисто оптически малко се получава дисбаланс. Имам предвид линиите шкаф- чекмедже. И още една идея- можеш ли "завъртиш" проекта. Хладилникът отляво, до него фурна и котлони, а на мястото на хладилника или продължение на плота или пък една тясна, тип бюфет колона. Така се увеличава работния плот и уредите са компактни. И ще имаш само вратички вляво, и една линия чекмедже вратички вдясно, разбира се, ако помещението позволява вляво висок хладилник Peace

Общи условия

Активация на акаунт