Нашите кухни - тема 48

• 91 077
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
А дали е мислено цялата кухня да е на усвоената тераса.

Shadowman, видях ги тези чудни кухни, аз - респект. При мен има и пералня в първия шкаф, после миялна и т.н - кухнята ми е северна и ми се иска да не си правя сама разни усложнения. Освен това държа хладилника да е в редичката, а не самотен нейде...Минималистично също ми се иска, да е...

# 631
  • София
А дали е мислено цялата кухня да е на усвоената тераса.

Shadowman, видях ги тези чудни кухни аз - респект. При мен има и пералня в първия шкаф, после миялна и т.н - кухнята ми е северна и ми се иска да не си правя сама разни усложнения. Освен това държа хладилника да е в редичката, а не самотен нейде...Минималистично също ми се иска да е...

Фрея, виж моята кухня, която е позиционирана точно на бившия балкон  Simple Smile

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.30134248
http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.30134249

# 632

[/quote]

Фрея, виж моята кухня, която е позиционирана точно на бившия балкон  Simple Smile

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.30134248
http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.30134249
[/quote]

Много е добра!!! Но аз имам едни 90-95 см ширина на балконеску...

# 633
  • София
Ааааа, това вече е друго. Моят е 140 см широчина т.е така наречената лоджия. Simple Smile

# 634
  • София
здравейте  Hugможете ли да ми препоръчате отцедник за чинии  ..благодаря   bouquet

# 635
  • на Мелмак
здравейте  Hugможете ли да ми препоръчате отцедник за чинии  ..благодаря   bouquet

Моят е вграден в шкафа над мивката , много е удобен!

# 636
Санитек 60/50

Ще споделя, че тази мивка я има вече и във вариант като при по-скъпите гранитни мивки (като тека, еуролукс...) на добра цена, май беше 290 лева а на другите е около 450 и нагоре.
А случайно да имат магазин в Пловдив?Търсих контакти,но нещо неуспях да ги открия newsm78
С какъв размер трябва да е шкафа за такава мивка с този размер?

# 637
  • Раковски
Санитек 60/50

Ще споделя, че тази мивка я има вече и във вариант като при по-скъпите гранитни мивки (като тека, еуролукс...) на добра цена, май беше 290 лева а на другите е около 450 и нагоре.
А случайно да имат магазин в Пловдив?Търсих контакти,но нещо неуспях да ги открия newsm78
С какъв размер трябва да е шкафа за такава мивка с този размер?

Влиза в шкаф 60, магазин за тези мивки няма в Пловдив, доставят ни ги от Стара Загора (ако има желание мога да съдействам за една такава).

# 638
Дойде време и аз да се похваля с нова кухня.Благодаря на всички  споделили опита си   във форума .Много идеи почерпих през последните няколко месеца .Доволна съм като цяло.http://silvana14.snimka.bg/properties/proekt-na-kuhnya-2013-ta.727040
Silvana честито със здраве да си я ползваш и с мерак да си готвиш. Моята първоначална идея беше нещо подобно като цветове  и замисъл, но претърпя доста промени. Вчера започнаха с монтажа и утре продължават да видим какво ще сътворят. Някой скоро пита за вратичките на Модекс - моите са такива. Като е готово ще снимам и ще покажа. В несглобен вид изглеждат много добре.

# 639
Много ми хареса кухнята на silvana като цветово решение. Стои много елегантно. Честито! Пожелавам  много топлина в пряк и в преносен смисъл в нея, защото кухнята е тази, която събира членовете на семейство и ги сплотява!
Моята нова кухня се прави в момента. Изгледах стотици снимки, колебах се за цвят, но в крайна сметка, каквато и да е, тя ще е моята кухня и аз ще си я харесвам. Чакам я с нетърпение! Ще бъде готова  до 15-20 дни. Подреждането ще  е: отдолу пералня, миялна, шкаф , отгоре мивка от едната страна,  от другата страна след ъгъла - кошница за бутилки, фурна, чекмеджета. Отгоре: шкаф /горната половина затворен с отваряне нагоре, долната половина остъклена  и отваряне нагоре, под него поставка за микровълнова/, следва затворен шкаф , пак шкаф, подобен на описания -затворен и остъклен наполовина, ъгълов  остъклен шкаф, до ъгъла- отворени  рафтчета,после затворен шкаф с абсорбатор, накрая - висок остъклен шкаф със стъклени полички. Аз обичам витрини, но стъклото не е съвсем прозрачно.  Цвят на рамките-   кафяво /дъб/, пълнеж много светло /явор/. Плотът и гърбът са подобни на мрамор. мивката е полимер в много светъл цвят. Общ размер - 2,45 от едната страна и 1,85 от другата. До момента сме платили  1100 лв. за материалите, Около 500 лв. ще е сглобяването и монтажа. Заедно с котлоните и фурната , кошниците и т.н. сигурно ще е около 2000 лв.  + - 100 лв.

# 640
K.A.G както се казва сте на финалната права,дано всичко се нареди както сте го планували и ще очакваме с нетърпение снимки.Кажи сега какъв материал използва и откъде го купихте,доколкото разбирам фирма ви я прави коя?
Ох,имам хиляди въпроси ,но ще се спра

# 641
а Общ размер - 2,45 от едната страна и 1,85 от другата. До момента сме платили  1100 лв. за материалите, Около 500 лв. ще е сглобяването и монтажа. Заедно с котлоните и фурната , кошниците и т.н. сигурно ще е около 2000 лв.  + - 100 лв.
Кухнята не излиза скъпо и то заедно с уредите,ако не е тайна къде я правите и с какви материали..

# 642
K.A.G. и нашата кухня ще е на ъгъл и с почти същите размери. Не сме я поръчали още, поради финансови причини, но уредите ги купихме преди около година. Аспиратор, фурна , котлони и миялна машина - 1500лв. Гледам ти калкулираш уредите заедно с кошниците дори за 500лв? Thinking

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 12:27 от didida

# 643
  • София
Да, и аз се учудих от тази цена на уредите...

# 644
И нашата кухня ще е  на тераса също 95-98 см. Пак има варианти , ех да беше поне 120-130 см щеше да е приказно.

Общи условия

Активация на акаунт