Нашите кухни - тема 48

• 91 069
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
  • на Мелмак
И нашата кухня ще е  на тераса също 95-98 см. Пак има варианти , ех да беше поне 120-130 см щеше да е приказно.

На свекърва ми е на 1.40 на тераса-направо страхотно,
моята е частично на терасата , защото тя излезе 88см Mr. Green
Кухнята ми принципно малка....
Имахме голямо мислене,чудене и преразпределение Laughing

# 646
  • Варна
Някой има ли в кухнята си два отделни плота газ и ток 2-ки? Налага ми се този вариант, но ме тревожи дали е целесъобразен за почистване. Ако има доволни и недоволни от този вариант моля да сподели.

# 647
  • Раковски
Някой има ли в кухнята си два отделни плота газ и ток 2-ки? Налага ми се този вариант, но ме тревожи дали е целесъобразен за почистване. Ако има доволни и недоволни от този вариант моля да сподели.

Хубаво ще е в тази ситуация да се изберат плотове от една фирма понеже на външен вид и размер ще са еднакви инак ако различни ще се разминават в трите посоки като при височината е най-фрапиращо. Между тях може да се остави фуга около 2 см максимум, този който реже котлоните да изнесе отворите максимално в края на шкафа.

# 648
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?products_id=2546

някой има ли такъв смесител или от тази фирма поне.
Дали да избера този или нещо подобно на Видима

# 649
Здравейте:)
Следя темата отдавна, но не съм пускала нищо до сега. То не че сега имам нещо смислено да пусна. По-скоро да се похваля с проекта на кухнята, който вече пуснахме за изработка Simple Smile))

http://media.snimka.bg/s1/2117/030478121-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2117/030478124-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2117/030478112-big.jpg?r=0

Зеленото е лакиран МДФ,а долу е венге луизиана.  Лаймовете ще са малко по-други, защото за принт стъкло трябва много голям размер снимка, а тези конкретните се оказаха малки. В тази връзка ако някой може да препоръча фирма за принт стъкло във Варна и региона, моля да пише Simple Smile
Simple Smile

# 650
@bizzardy - свежо е много! Само ако има начин и микровълновата да е във шкафа... и съвсем ще е супер:)

# 651
@bizzardy - свежо е много! Само ако има начин и микровълновата да е във шкафа... и съвсем ще е супер:)

Simple Smile)) Ако е в шкаф ще стане отваряне на едно после на друго... Имаме я от преди тази микровълнова и затова малко разваля визията, но няма как.

# 652
А не може ли фурната да е под котлоните- така няма да нагрява допълнително хладилника, ще бъде точно под аспиратора и няма да се вижда от хола?

# 653
А не може ли фурната да е под котлоните- така няма да нагрява допълнително хладилника, ще бъде точно под аспиратора и няма да се вижда от хола?
Хладилникът е до прозореца..

При толкова място ... всички уреди сместени плътно един до друг заедно с мивката, и никакво място като плот освен на отсрещните толкова много шкафове, върху които пък има "бар-плот" ...

Цитат
който вече пуснахме за изработка
опс, няма значение вече Wink

# 654
@bizzardy - може да се жертваш и две врати да отваряш, ако не я ползвате много често (на Милен Цветков в кухнята беше така...гледам черешката на тортата от време на време:))
Иначе, принципно редът шкафове, които се виждат го правят пълна симетрия, а този под бара/плота побира шарените шкафове и уреди...Разбира се хората правят нещата за снимка, така че има елемент на непрактичност.

# 655
Добро утро. кухнята сме си я проектирали ние според това как ни е най-усобно, а не визуално как ще е най-красиво Въртяхме много варианти и това е най-практичния. Хладилника не е точно до прозорец-има си стена там, а това което се вижда е остъклена затворена тераса. Фурната е за вграждане и няма странично нагряване-много фурни ги ситуират точно така, Аспираторът ни е доста мощен-900 м3/ч така че мисля, че добре ще изсмуква всичко. Нивото на фурната е изцяло съобразено с височината ми. Микровълновата я ползваме всеки ден, така че заради една визуалицазия не бихме се жертвали. В отсрещния бар шросто няма как да се прекара нито водата /има но си е голяма хамалогия/ нито някой от уредите. В момента съм в много по-малка кухня и се справям, така че според мен в тази съвсем ще е безпроблемно.Simple Smile

# 656
  • София
Добро утро. кухнята сме си я проектирали ние според това как ни е най-усобно, а не визуално как ще е най-красиво Въртяхме много варианти и това е най-практичния. Хладилника не е точно до прозорец-има си стена там, а това което се вижда е остъклена затворена тераса. Фурната е за вграждане и няма странично нагряване-много фурни ги ситуират точно така, Аспираторът ни е доста мощен-900 м3/ч така че мисля, че добре ще изсмуква всичко. Нивото на фурната е изцяло съобразено с височината ми. Микровълновата я ползваме всеки ден, така че заради една визуалицазия не бихме се жертвали. В отсрещния бар шросто няма как да се прекара нито водата /има но си е голяма хамалогия/ нито някой от уредите. В момента съм в много по-малка кухня и се справям, така че според мен в тази съвсем ще е безпроблемно.Simple Smile
bizzardy, има микров. фурни за вграждане, като тази http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=24&pid=102. Стоят много по-добре от такива в шкафове.

# 657
# 658
  • С-я
Здравейте,
може ли да помоля за информация за принт стъклото- как се почиства, изхабява ли се, надрасква ли се, нещо специфично и странно има ли при него. и не на последно място- чупливо ли е?
Цената е май е доста висока, но тези, които имат може да споделят.
Ще съм много благодарна на всеки, който даде мнение.

Поздрави!

# 659
и аз да питам за принт стъклото - как стои въпроса с контактите, може  ли принт стъклото да се изрязва и контактите да са на стената или се вграждат в плота?

Общи условия

Активация на акаунт