Житният режим на учителя Петър Дънов -10 тема

• 70 432
  • 699
  •   1
Отговори
# 45
  • Карлово
Слагате цели ядки да се киснат.После-36 за хапване за деня /по 12 на ''сядане''/

Как 36, аз съм останала с впечатление за 9 ореха и гледам да не се увличам. Ето откъде ми идва гладът. Laughing

# 46
E,9 ореха с по 4 ядки в тях- колко са?

# 47
solej Благодаря ти! Знаех, че трябва да се съобразявам и, че всичко има значение Embarassed  bouquet

# 48
  • София
Слагате цели ядки да се киснат.После-36 за хапване за деня /по 12 на ''сядане''/

ехаааааа.Това си е едно добро количество:) Супер! Отивам да си накисвам ядките тогава.

# 49
 Привет момичета. Hug
 Сутринта ми беше зле ,,но то не е от режима. Предната нощ не бях спала , и съня от снощи  явно ми е бил недостатъчен. Но към обяд се пооправих. Днес пропуснах ябълките. Утре ще съм в движение почти до обяд и ще си взема ябълки за гризкане в движение.
И аз днес ядох накиснати орехи. Голяма вкусотия. Най- голям глад изпитвам от 5 часа след обяд докато заспя. И глада е за друга храна различна от житото.Най- трудно ще ми е през почивните дни когато децата ще са през целия ден у нас.

Лека вечер!

# 50
Ставате сутрин и след тоалета слагате една лъжичка пчелен мед близо до небцето.Смучете като бонбон,концентрирани в това място...След меда изпивате чаша по-топла вода с 12 капки лимон.

# 51
‎-Отпадналост сутрин и мигрена.
-Затруднено концентриране и запаметяване.
-Раздразнителност.
-Прекалено мазна кожа при събуждане, обилно потене при леки напрягания.
-Лош дъх и обложен език рано сутрин.
-Затруднено храносмилане.
-Събуждане по няколко пъти нощем.
-Болки в тялото, мускулите, схващания.
/http://daoin.com/feeding.php/
Ако имате тези проблеми,не сте се погрижили за алкално-киселинния си балан

# 52
Явно аз съм единствената гладна.Стомаха ми стърже,вие,беснее...постоянно ''долавям''миризми на храна,готвена ,вкусна..Нямам никакво друго неразположение ,единствено ГЛАДА..но аз си и знам защо ме удря точно там в слабото ми място,ще издържа..ей така и на инат.

Всъщност проблема който имам е че,трудно изяждам цялото жито и ябълките...и хапвам някой друг орех отгоре.Ще видим утре дали ще успея да се коригирам

# 53
# 54
МИСЛЕТЕ КАК ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕТЕ ИЗКУШЕНИЯТА НА...ОСМИ МАРТ.ТОЗИ ДЕН МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ МНОГО ТРУДЕН ЗА ВАС.

# 55
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

# 56
  • Карлово
Честита Баба Марта,

Да сте здрави и щастливи, весели и засмени. Laughing

solej,
Чудесен поздрав.

Явно аз съм единствената гладна.
Как само ти, бе? Ами в моя стомах има един гладен звяр, въпреки че си изяждам всичко. Дано се успокои. На мене ми се струва, че течностите много ми "измиват" стомаха.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 13:03 от chatNoir

# 57
Честита Баба Марта на всички!

Днес съм значително по-добре. Вече нямам главоболие и съм по-свежа. Гладът е търпим засега, надявам се така да остане и докрая.
Аз лично след като изям ябълката огладнявам, добре че са орехите да балансират положението и накрая като хапна лимеца съвсем забравям че съм гладна.
Само нещо не ми се получава това с интервалите за пиене на водата. Половин час преди и след ядене.
Лек и успешен усмихнат ден!

# 58
Днес съм много по добре от вчера-имах главоболие,чуствах се отпаднала.Не чуствам глад.За 2 дни минус 2кг.

# 59
Добро утро, Честита Баба Марта!
http://www.youtube.com/watch?v=mNV1zRAr7Y0

При мен втория ден мина успешно  Peace Снощи хапнах - жито, орехи, мед и ябълки - смесено.
Понеже имах време - хапвах бавно и ми беше много вкусно, бих казала, че доста се заситих вчера иначе първия ден и аз изпитвах доста глад.

Усмихнат и успешен ден и от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт