Житният режим на учителя Петър Дънов -10 тема

• 70 437
  • 699
  •   1
Отговори
# 30
Много ангажиращо ми се струва да се следват точни предписания на храни в точен ден. Ако случайно изникне проблем и не можеш да ядеш определените за този ден храни - какво правим ?

# 31
  • Карлово
Много ангажиращо ми се струва да се следват точни предписания на храни в точен ден. Ако случайно изникне проблем и не можеш да ядеш определените за този ден храни - какво правим ?
Аз лично не обичам да се насилвам. Колкото толкова. Не на 3, ами на 4-5 пъти ям жито като следя да са отделени по половин час от другите храни. Снощи бях мно-о-о-ого гладна и изядох една-две лъжици от житото за днес. Laughing На мене вкусът му ми допада.
Един кг надолу. thumbsup Чувствам се супер.

# 32
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, за първи път правя режима! Първия ден мина добре. От един месец пия отвара от билка " котешка стъпка", това дали е проблем?

# 33
Привет на всички!
Първият ден мина нормално. Вкусът на лимеца ми хареса, а орехите /аз си ги накисвам от предния ден във вода/ имат невероятен вкус, като пресни са. Тази сутрин имам главоболие и ми е леко отпаднало, но се надявам да отмине...иначе нетърпим глад засега не усещам. Ако така продължи докрая..... всичко ще е наред  Sunglasses

# 34
Добър ден и от мен  Grinning
Първия ден мина добре, тази сутрин се събудих с доста енергия и настроение  newsm44
направих си сутрешната айробика без проблем  Laughing
Като грешка  за вчера - мога да смятам това, че не пих достатъчно вода - просто забравих, но днес сигурно до тук - съм изпила 1 л Grinning
Аз не се теглих преди да започна, но усещам разлика  Grinning
Кафе не съм пила, а за вчера съм изпушила само две цигари - днес ще пробвам с по-малко  Laughing
Усмихнат и лек ден на всички

# 35
Чувство на истински глад като че ли не се изпитва през режима. Благодаря за идеята за накиснатите орехи.  Днес съм с ужасен главобол, със силно гадене. Сигурно ми липсва кафето, трябваше да го спра по-рано. Мед, топла водичка и  положението леко просветна, но ще си пропусна спортните занимания днес. И на мен ми е студено, некомфортно, но знам, че ще отмине. Успех на всички ви и кураж  Hug

# 36
lili0909 Успех и на теб

# 37
  • София
Здравейте Simple Smile
Ако позволите ще се присъединя към вас Hug Simple Smile За първи път правя режима...днес ден втори се чувствам прекрасно Simple Smile Не изпитвам ниакъв глад... Да ви попитам....може ли да ям житото без мед? или изобщо да не ям мед по време на режима...много сладко ми става, а аз не обичам...
Поздрав от мен и прекрасен ден на всички !

# 38
 Добре дошла Koralche   bouquet
Аз лично житото в повечето случай го ям без нищо, понякога го смесвам, но по принцип не е задължително да е объркано с мед  Grinning

# 39
Здравейте и от мен!
 И на мен ми е за пръв път, така че и аз ще споделя за първия си ден. Леко ми се виеше свят, затова си хапвах през деня 1-2 ч.л. мед.Аз съм на лимец и ми е много вкусен (но не покълва,само "тръгва" и омеква). Глад чувствам следобед повече, но е търпимо. Мъж ми съм го "наказала" Wink с жито и то си покълва идеално, но той не успява да си го изяде. Явно с житото е по-трудно.
  Koralche, aко не ти се налага и не ти се иска мед, изобщо не включвай. Нали жито и вода само са задължителните за режима.
 Иначе за мен най-големите страхове са падането на кръвното (главоболие) и да не се запека.   Вчера ми тръгна идеално режима - изчистване след топлата вода с лимон на гладно. Не ме боли и глава. Дано да е така занапред. Мисля, че първите 2-3 дни са най-критични, така че до момента съм много доволна.
 Сутринта готвих за децата ядене и пекох кифлички, което изобщо не ме изкуши, а напротив - както  някой спомена - идва ми голям ентусиазъм за готвене.
 Погледнете и времето навън! И то е с нас - мирише на пролет и на слънчеви очаквания!
 Успех на всички!

# 40
  • София
Здравейте,
и аз се чувствам много добре.
Искам да ви попитам за накисването на орехите- като ги накиснете от вечерта после как разбирате колко трябва да изядете от тях така, че да са 3 ореха:) Или аз много се вторачвам да правя всичко точно.

# 41
  • Карлово
Страхотна група сме се заформили! Дано успеем.
А! Като добавка към чудесното време и настроение като по чудо ми върви, ей така без причина! Peace

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 16:18 от chatNoir

# 42
Bunnie да ти призная аз не ги броя - гледам да не прекалявам, но понеже не намерих цели орехи - а насипни без черупки... Но ако държиш да си точна, чупиш три ореха слагаш ги в една купичка с вода, в друга - другите орехи и така  Grinning
Ще сложа една статия защо трябва да накисваме ядките  Grinning
http://desilifestyle.net/2011/09/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%82 … 1%80%D0%BE%D0%B2/

# 43
Bunnie аз си приготвям орехите за деня и ги слагам в една по-голяма чаша, за да има място като си увеличат размера. По същият начин си накисвам всякакви ядки - бадеми, фъстъци, лешници - всички стават страхотни, но е добре ако стоят накиснати повече от 1 ден да се сменя водата, защото иначе започват да миришат на лошо.

Наистина времето е чудесно!
Аз се чувствам доста отпаднала и ме боли главата, но може би е заради кафето наистина, както каза lili0909

Приятен ден на всички и стискам палци, че май вечерите са най-трудни!

# 44
Слагате цели ядки да се киснат.После-36 за хапване за деня /по 12 на ''сядане''/

Общи условия

Активация на акаунт