Житният режим на учителя Петър Дънов -10 тема

• 70 434
  • 699
  •   1
Отговори
# 660
  • Карлово
Явно житото си е много. И на мене ми остана. Друга година беше сякаш по-малко.
И вода по-малко приемам този път.
Вчера изобщо не ми беше до мед...........

Най-голям проблем ми беше да спазвам препоръката на Солей да не ползвам бяла козметика. Добре, че се сетих за едно масло от мокадамия да се омажа снощи, че чувствах страшна сухота. Това житце изтегли всичката вода от мене. Laughing

# 661
Явно житото си е много. И на мене ми остана. Друга година беше сякаш по-малко.
И вода по-малко приемам този път.
Вчера изобщо не ми беше до мед...........

Най-голям проблем ми беше да спазвам препоръката на Солей да не ползвам бяла козметика. Добре, че се сетих за едно масло от мокадамия да се омажа снощи, че чувствах страшна сухота. Това житце изтегли всичката вода от мене. Laughing

О, това за бялата козметика не съм го разбрала... Сложих си и червилце, което отиде и по зъбите и един приятел ме бъзикаше, че съм нарушила режима Simple Smile

# 662
  • Карлово

О, това за бялата козметика не съм го разбрала... Сложих си и червилце, което отиде и по зъбите и един приятел ме бъзикаше, че съм нарушила режима Simple Smile
Аз червилото не го броях. Joy само кремовете, лосиони...

# 663
Това за козметиката не го знаех....... newsm78Какво  друго не се ползва по време на режима и защо?

# 664

Аз червилото не го броях. Joy само кремовете, лосиони...

A, добре, значи няма да плашим хората като ходим негримирани Wink

# 665
  • Ямбол
Момичета, късно ли е да се започне от утре, много съжалявам, че сега открих режима и някъде четох, че не е подходящо започване от петък?

# 666
  • Be realistic - plan for a miracle.

Имам питане,малко излишно ,но все пак да попитам.Как стои въпроса с режима и лекарствата.
В момента съм на хомеопатично лечение,което е по схема и не ми се иска да го прекъсвам.

Точно хомеопатията не мисля, че би навредила (или повлияла) на режима по какъвто и да е начин Simple Smile И аз съм като теб в момента на лекарство, което си взимам на 3 дни и въобще не съм и мислила да го спирам. За алопатичните лекарства вече би имало проблем, за мен.

# 667
  • Карлово
Това за козметиката не го знаех....... newsm78Какво  друго не се ползва по време на режима и защо?
Предполагам, че малко или много в козметиката има химия и през кожата се абсорбира в човешкото тяло.  Ние искаме да се изчистим от натрупани вредни вещества в организма, та така...

Момичета, късно ли е да се започне от утре, много съжалявам, че сега открих режима и някъде четох, че не е подходящо започване от петък?
Утре,  вдругиден, заповядай Hug все ще ти е от полза.
Някои не правят целия режим до край.

# 668
По принцип ,може ли успоредно с режима да се приемат лекарства и други медикаменти?

Аз пия за щитовидната жлеза и няма да го спирам, разбира се  Simple Smile

Житцето ми е станало идеално, на външен вид както трябва  Simple Smile Мирише си на кълнове типични. Сега съм на горещата вода, после ябълка  Blush

# 669
И аз продължавам да взимам хомеопатичните лекарства,които са ми изписани,но за мен е интерен този въпрос.И аз не смятам,че хомеопатичните биха попречили на режима.
До сега не съм попадала на материяли, в които да се дискутира тази тема.

# 670
Искам да поставя един въпрос-ако се появи проблем с отделителните процеси(дано да няма такъв,хапвам ябълка,орехи.лимец с 30мин интервал),какво приемате като слабително?Може ли билковия китайски чай за отслабване Сание или пък английска сол?

# 671

Аз пък мисля, че е по-добре да изчакаш следващата дата за започване, а не да започваш утре - вдругиден. Някои го правят по няколко дни, но броени от началната дата, а не да се започва по което и да е време.

А за смесването на меда с житото не е препоръчително да се прави. Peace

# 672
Искам да поставя един въпрос-ако се появи проблем с отделителните процеси(дано да няма такъв,хапвам ябълка,орехи.лимец с 30мин интервал),какво приемате като слабително?Може ли билковия китайски чай за отслабване Сание или пък английска сол?

Не мисля, че ще имаш проблем на КПП-то, а даже обратното. (казано от опит при предишните ми режими)

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 13:26 от Madame_Z

# 673
Когато се прави режима с лимец,той се консумира последен,след орехите,с интервал от 30мин.

# 674
Когато се прави режима с лимец,той се консумира последен,след орехите,с интервал от 30мин.

Точно така, моя грешка, ще я поправя. Аз съм написала поредността ми сега с житото... Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт