Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Това са гримовете ,които най-много ми харесват до сега. Момичета вие сте родени таланти  Hug
WomanBerry,Алена,много красиви съчетания сте направили  Heart Eyes
Епона,чудесна идея за очна линия Peace
Малвинка, истинска змия ,от отровните  Mr. Green. Малко се стреснах като те видях ,признавам си  Hug
Мишчица,харесва ми змийската ти кожа  Wink
Жаки,не съм и очаквала по-малко от теб ,красота  Heart Eyes. Имаш невероятен талант
А защо са изчезнали толкова рано снимките на Le Soleil newsm78
Редактирам се ,видях снимките  Peace. Le Soleil,не си страшна змия ,но ми харесва .

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:25 от Анонимен

# 211
  • София, Лагера
Страхотни сте, змийки!  Heart Eyes  bouquet И аз мисля, че това е най-хубавия грим досега!  Peace

# 212
  • София
Момичета, НЕВЕРОЯТНИ СТЕ! Моите адмирации. Всички сте се справили блестящо!  Heart Eyes  newsm74

# 213
  • Перник
Момичета,БРАВО  smile3501 newsm10 Страхотни змии!!!
WomanBerry, много ми харесва идеята с различните очи  Peace
Мишчица, страхотна змия и с тази кожа.... Heart Eyes
a.l.e.n.a, даже не знам кой вариант ми харесва повече  Heart Eyes
Le Soleil*,мнооооого сполучиливо и идейно с тази очна линия  Heart Eyes И а си признах,че любимият се намеси в грима  Blush и по-точно помогна при скулите за оформянето и малко по челото  Peace
Епона, много артистично и ми напомня баш за онези змии-ужасно красиви и цветни,но много отровни  Crazy
Жаки°, прекраснооооо  Heart Eyes Абсолютно мистериозна змия  Heart Eyes

Аз да си кажа,че цялата съм нарисувана,защото колкото и да мислих "нормален" змийски грим,нищо не ми идваше и затова реших,че като ще е змия,да е  Laughing

# 214
Малви и Жакиnewsm20 Очите ми останаха на вас  Heart Eyes
Жаки , издай как направи люспичките, моляяя  Praynig Толкова се мъчих с моите несполучливи .. да ги наречем неща  hahaha
Аленка, страхотно! Особено вторият вариант!  Heart Eyes
Епона, Солейл   bouquet
Мишчица, много е красиво  Flutter Това златистото какво е, което си използвала за цялото лице?

Момичета, благодаря ви за думите.   bouquet Аз си харесвам само едното очо  Mr. Green Червеното трябваше да е езика на змията, ама пууу, идея имах, шанс за успеваемост - нулев  Joy
Ще се замисля за следващото предизвикателство Grinning Иначе гласувах за грим на любима холивудска звезда. Там би могло да има страшно много интерпретации  Heart Eyes

# 215
  • София
Леле, момичета шапка ви свалям! bowuu  bouquet
Толкова ме радва активността ви, а и нови личица виждам, даже! Hug

Малвинка-момиче, ти си вече звезда!  bouquet bowuu

А и да питам нещо, преди да забравя! ooooh!
Тая ванилия на МАК...или обратно... пигмената на Есенс ванилия, доближава ли се до този на МАК. Има ли смисъл да го взема? Ако няма нищо общо, не ми се събират шишенца и бурканчета Naughty. Мразя да трупам! Close

# 216
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени, живи и здрави!

Много интересни и креативни гримове сте показали!

Малвинка, ти си истински артист, момиче, поздрави.

Le soleil, много ми хареса и твоя грим.

Разкошни сте всички!

# 217
  • в 1001-та нощ
Момичета, много се развълнувах като гледах идеите, но аз на Le Soleil*  Rolling Eyes Cry не го виждам  Cry само аз ли  Rolling Eyes

Hug зеленото е едно от двете, мисля Jade на NYX, но ще погледна със сигурност довечера  Blush

Днес ползвах други два цвята от нейкид бейсикс - първото и кафявото, защото второто ми жълтее,а първото е перлено, така се изненадах, но много нежно стои; ще покажа по-късно или утре  - за да не се смесват вкусовете, че ми е еуфорично от змиите  Heart Eyes

# 218
  • София
Много, много красиви змии до една!!! Heart Eyes.
Жаки ме вцепени, страхотно се е получило  Heart Eyes.

WomanBerry Златистото е това от тази палитра на Никс, като естествено на живо беше друга бира  Mr. Green, но колкото показва апарата толкова  Mr. Green.

Честита Баба Марта!

# 219
  • На острова
Малвинка, Жаки и Мишчица утрепаха рибата  Laughing Много креативност, много нещо  Heart Eyes
И другите момичета са хубави, поздрави за всички   bouquet

# 220
Момичета, честита Баба Марта!!!

Много готини и страшни змии виждам Grinning Малвинка ме шашна

# 221
Честита Баба Марта, сладурки  Hug

Ехааа, страхотно развихряне е паднало на това предизвикателство  Party
Малви, просто ми обра точките, като я видях  Flutter Малви, какво ползва за шарките - няколко вида мрежести чорапи  Mr. Green
Жаки, също е страхотна  Heart Eyes Ама то, като ги видя тези сенки на какъвто и да е грим, просто моменталически се влюбвам в него  Mr. Green
И останалите момичета сте се справили супер  Hug Аленка, само да отбележа, че вариниант 2 много ми допада  Flutter

Аз съм във водовъртеж от рожденни дни последните 2-3 седмици и нямах време дори да помисля за идея  Tired Ще видим какво ще се падне за следваща тема и се надявам да мога да се включа. Аз гласувах за Воден свят, но май няма много шансова  Crazy

# 222
Страхотни гримове!  Heart Eyes Браво!  Hug

Скрит текст:
Честита Баба Марта!

# 223
хаха Юле, тази баба Марта много готина Heart Eyes Heart Eyes Big Ups

# 224
Честита баба Марта!!!

Браво за всички участнички, страхотни сте!
Много интересни идеи показвате всички, Малвинка и Жаки са уникално артистични!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт