Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Перник
Веси, само един мрежест чорапогащник ползвах  Mr. Green и после ръчно уголемявах някои шарки,други въобще изтрих и отгоре рисувах...абе след процедурата цялата стая блестеше и беше всичко в сенки  Mr. Green

# 226
Веси, само един мрежест чорапогащник ползвах  Mr. Green и после ръчно уголемявах някои шарки,други въобще изтрих и отгоре рисувах...абе след процедурата цялата стая блестеше и беше всичко в сенки  Mr. Green

Да, но резултата е велик  Party

# 227
Честита Баба Марта!

bouquet Момичета, страхотни змийски красоти сте показали.Много, много идейни! Hug

# 228
  • в 1001-та нощ

чоропогащник  newsm78 както боядисвахме яйца навремето с фигурални чорапи?  Rolling Eyes нахлузваш плътно и мацаш  Rolling Eyes newsm78

# 229
Aз от тоя чорап на главата останах без въздух  Mr. Green И то все пак трябва да се прави внимателно та си поседях с него поне 5 минути. Гледката беше потресаващо смешна.
И после махането беше още по-сложно, за да не се размажат люспите. Аз преди това си бях намазала лицето с вазелин за да се залепят хубаво.
Следващият път се надявам да изберем нещо по-нормално Joy

# 230
  • Бургас
Честита Баба Марта!
Момичета,супер сте!Страхотно въображение от всички!
WomanBerry,Алена,Епона,Мишчица,Le Soleil, Heart Eyes
На Малвинка грима винаги ми е харесвал,но в това предизвикателство определено лъха и много артистичност както всички до сега отбелязаха  Heart Eyes  
Жаки,блестяща както винаги   Heart Eyes  Heart Eyes

# 231
  • София
Поздравления за змийските гримове!  bouquet

Малвина и Жаки ме оставиха без думи просто!! Всички сте страхотни!

Честита Баба Марта!! Hug

# 232
Категориите които харесах са Гейша и Мод (Туиги/60те), не ме привлича Грим на любима кинозвезда защото трябва просто да се копира а тези които харесах изискват фантазия и може да се интерпретират по различен "свой начин, гласувах за Гейша защото го виждам като възможност за голямо разнообразие, до колкото 60те все пак ограничават до някъде.

# 233
А смяташ ли да участваш ако се падне избрана от теб категория? Simple Smile

# 234
  • София
Страхотно змии! Много сте готини всички  Hug

Темите за предизвикателството стават все по-изчанчени заради това, че обикновено се избират не от участниците, а от публиката - хора, които не показват нищо, но искат да гледат най-сложните неща и гласуват за тях...
За мен обаче темата е за грим, а не за боди арт и бих предпочела да гледам и да правя неща, които могат да се носят в действителност и навън, дори и да са донякъде екстравагантни  Rolling Eyes

Ето и моя много изнасилен опит за черно-златна змия, направен само с черен джъмбо молив, златист пигмент и клечка за уши (мързеше ме да си вадя четките  Blush ) и разбира се, най-важното - дантелени гащи нахлузени на главата  Laughing , за да отпечатам шарката със злато, но на снимката почти нищо не личи Sad

Нямах намерение да пускам грима, заради несполучливите снимки, ама да не излезе, че философствам само, без да се включвам...

Скрит текст:

# 235
Честита Баба Марта момичета

# 236
А смяташ ли да участваш ако се падне избрана от теб категория? Simple Smile
Жаки аз и тази категория смятах Simple Smile ама кой се съобразява с моето смятане Simple Smile
Малкия ми на две години а големия с аутизм, гледам ги сама и рядко имам време просто да се гримирам да не говорим за интересните предизвикателства.
Надявам се скоро просто някой да гримирам, та поне да снимам за да ви покажа нещо от мен.

# 237
Честита Баба Марта, момичета  Hug  Heart Eyes
Много сте артистични всички този път, браво  Grinning
В анкетата не гласувам, но се радвам на всичко показано и направено от вас    bouquet

# 238
  • София
Честита Баба Марта!

Страхотни интерпретации по змийското предизвикателство! Всички много ми харесват!
Малвинка, невероятна си, изобщо последните показвани гримове от теб са чудесни!
Жаки- уникално  Flutter Доста се посмях с описанието как си се измъчила с чорапа  Laughing, крайният резултат си е заслужавал  Hug
Мишчица- доста интересна "кожа", съчетаването на цветовете също, много ми допадна!
Алена- и мен ме впечатли вторият вариант  Peace
Le Soleil- супер красиви очи, идеално нанесен грим с точна ръка Heart Eyes
WomanBerry - винаги показваш нещо различно, изненадващо, в по-предното предизвикателство жълтия грим, сега и това, поздравления за креативността  bouquet
Епона- много идейно и цветно  Party

# 239
Честита Баба Марта!

Страхотни змийчета, браво, момичета!

Мерси за коментарите за грима ми, не можах достатъчно добре да си изпълня идеята ми се струва обаче...

Аз днес бях с тъмно червено червило и матовнюд грим. Някой тук беше пуснал една снимка на такъв и ми беше вдъхновение. По-натам ще му пусна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт