Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Аз го искам, но пък момичетата тук казаха, че ако има много златни венички е твърде блестящ, което аз не искам. Rolling Eyes
Поръчах си молива на УД perversion, дано да ми стои поне 3 часа на водната линия.  Praynig
Утре смятам да си поръчам бронзиращата пудра Лагуна на Нарс.
Сега се чудя между скинфиниша и ружа на Нарс "О", кое да взема първо.  hahaha
Имате ли някакви други препоръки за бронзираща пудра, преди да съм поръчала, за нарс прочетох много положителни мнения в интернет.
И едно въпросче, колко струват миглите на мак? Кои стоят по-естествено, като за абитуриентски грим?   bouquet

# 436
Elanor, още като ти видях снимките, преди да те прочета ми се прииска да изкоментирам колко ми харесва, че не слагаш нищо на долния клепач  Simple Smile Peace Хем е нежно, хем не е постно (обожавам цветни моливи)  Peace
Благодаря! Много си мила Hug
Пробвала съм се с този долен клепач да опуша малко, но очите ми стават огромни и сякаш добивам плашещ вид  Twisted Evil
А цветните моливи, особено за лятото са ми много любими, чакам си с нетърпение супершока на ейвън - синия  Praynig

Относно ББ кремовете, и аз ползвам на Гарние и много добре ми пасва средния, но за лятото може би ще мина на по-тъмния цвят или на някаква по-покривна пудра, записки си водя от тук препоръчаните, нали скоро lepidopteria питаше за такава и аз попивам инфо  Flutter Много сте полезни, както казах вече, аз нямам толкова опит с продукти и затова чета повече, отколкото пиша  Simple Smile

# 437
  • в 1001-та нощ
шокирана съм от ШАНЕЛ, ама много съм шокирана  Shocked Shocked Shocked

днес малко преди 21ч се погледнах в огледалото - бях още в офиса и  Shocked Shocked Shocked цветът на подвижния клепач - не беше мръднал никак изобщо, ама никак, направо е нереално, гримирала съм се в 6:30 .....

другите елементи на грима се бяха посъсипали, но клепачи ми блестяха, като току що докоснати от четката, нямам думи, но трябваше да споделя; определено ще видя кои са другите цветове от серията  Heart Eyes bowuu    bouquet

# 438
  • Стара Загора
Ауу, Аленка каква основа използва?
Още много се чудя на Епатант, но всеки казва, че са нетрайни и това ме спира. Пък и с моя паднал клепач не виждам как ще задържа подобна текстура.
Аз днес бях сложила пигмента на Криолан и очаквах, че ще се събере бързо, т.к. преди време имах някакви такива наблюдения, но преди малко свалих грима и не бяха мръднали.

# 439
Абсолютно нетрайни са и то със най-скъпите и известни бази и това им е единственото кофти нещо. Иначе всичко им е приказно красиво! Любимите ми са! Heart Eyes

# 440
  • на последния етаж
аз само прелитам, че днес на няколко пъти пиша и все забравям да добавя, че сайта за NYX с ниските цени - има код за още 20% отстъпка - и върху намалените цени, пробвах предиобед, даже си избрах неща, но няма да бързам  Hug
Кой е сайтът? И какъв е кодът?  Crazy

# 441
  • Пловдив
Относно сенките в бурканчета на Шанел - при мен не мърдат цял ден, независимо дали съм с база или без. Имам Мирифик (ползвам ги вместо молив/ очна линия), Епатант, Илюзоар и Фантазм. И на мен са ми любими Simple Smile.

# 442
  • Стара Загора
Явно при всеки е различно. На хора с мазен и паднал клепач едва ли ще държат обаче цял ден. Laughing

Едно свежо гримче:

Скрит текст:

# 443
Аз пак да разпитам за Lightscapade  Blush Много ли блещука като скинфиниш? Че все му се каня, ама да не стане да го взема и да си отлежава като Whisper of guilt-a  Whistling

Последното, което бих казала за този скинфиниш е бляскав  Wink Той свети с лунен сатенен блясък. Стои много фино и нежно. Няма видими блестящи частици. Мноого си го обичам и го ползвам всеки ден  Heart Eyes

Доста е лъскав Lightscapade. Не блещука, но лъска.
Porcelain pink е по-дискретен.И става за цялото лице.Това не важи за Lightscapade.

# 444
Явно при всеки е различно. На хора с мазен и паднал клепач едва ли ще държат обаче цял ден. Laughing

Едно свежо гримче:

Скрит текст:
Точно по мой вкус е  гримът, обожавам такова зелено, и не само такова Simple Smile
Обаче мисля че този тип грим е за младо момиче, точно не мога да обясня защо, но мисля че жени след 35 ще ги състарява.
Е не ми пречи да опитам Simple Smile

Норе за ФД нищо не мога да ти посъветвам с цвета, за съжаление сивкавото с нищо няма да го поправиш, може би с много много розов ФД, но лично аз не бих се мъчила, по добре да го използват тези на които им стои добре. Обаче особено ако говорим за професионален ФД, много често просто трябват му време и светлина. Рискувай един ден и се гримирай, излез на вън и ако след 7-10 мин си се погледнала в огледалото и цвета не ти харесва, отпиши го Sad
За по плътното му лягане има един трик, нанасяш с BeautyBlender който предварително си го намокрила със доста топла вода и си го изстискала. Ако нямаш BeautyBlender, ползваш обикновен спонж (оф че не знам как е на БГ) ето това
Скрит текст:

# 445
  • София
аз само прелитам, че днес на няколко пъти пиша и все забравям да добавя, че сайта за NYX с ниските цени - има код за още 20% отстъпка - и върху намалените цени, пробвах предиобед, даже си избрах неща, но няма да бързам  Hug
Кой е сайтът? И какъв е кодът?  Crazy

http://cherryculture.com/index.php

# 446
  • на последния етаж
Благодаря, Elle-même!

# 447
Харесвам този грим, опитах се да го постигна, но не успявам

харесвам и това

# 448
# 449
  • Перник
 Heart Eyes   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes