Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 287
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
te_dda, аз поръчах само въпросната тройка за контуриране на лицето от Слийк и ми начислиха доставка 2 долара и данък още 2 и нещо долара. Цялата сума ми я сметна в долари и по доларен курс я обърнаха и изтеглиха от картата ми (използват Sage Pay за посредник)  Peace

Лепи, това е уникално!  Heart Eyes Какво е ползвало момичето?

Ел
, добре ме разбираш значи... за обезцветяването с фдт - пробвала съм, но после каквото и да сложа отгоре ми изглежда твърде открояващо се от естественото и някак не съм аз (може би точно защото никак не се възприемам с червило).

# 616
Вчера попаднах на този блог и грим
Много се впечатлих от изречението: So würde ich auf keinen Fall in die Uni gehen - момичето е написало, че в този вид никога не би отишло в университета  Laughing
На мен гримът ми харесва и не ми се вижда прекален и аз лично бих го носила и през деня.
Показвам грима защото ми харесва и защото искам да ви покажа колко сме различни. Като видях това момиче и прочетох какво е написало, се сетих за нашите гримове Laughing

# 617
 Laughing

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 13:09 от te_dda

# 618
Е, как е приемливо да се ходи в университета тогава - по гланц и спирала най-много  Laughing
И на мен грима ми харесва, и за мен си е съвсем семпъл ежедневен грим  Crazy

# 619
Е, как е приемливо да се ходи в университета тогава - по гланц и спирала най-много  Laughing
И на мен грима ми харесва, и за мен си е съвсем семпъл ежедневен грим  Crazy
даже много семпъл, но за училище става Peaceте са доста крайни швабите в такива изисквания( питай ме- завършила съм 1 НЕГ по времето,когато иамше германки от ГДР), но то пък и  нашта фолк свободия по средните училища не си е работа.... ooooh!

# 620
И аз си получих кутията, един ми е тестерът на базата на Инглот, ама имам някакви други два - за първите 20 били. И поради този факт не са ми дали 10% отстъпка.  Laughing
Харесва ми балсама.
Иначе относно грим - днес съм с НИКАКЪВ, бях на козметик, и тепърва ще се спретвам.

# 621
B&C, подобен грим би ти стоял страхотно. Ще е много готино да допълниш подписа си с още нещо Wink Моите очи с подобен стоят много кръгли, а бих искала да го пробвам.

И искам да ти благодаря за това, че сподели за нанасянето на молив между миглите над водната линия на горния клепач. Уникално! Днес го пробвах, защото се сетих за теб, а и исках нещо натурално красиво - получи се супер. Благодаря още веднъж.   bouquet

# 622
То си е до човек и до това къде си израснал, къде живееш....
Аз в Германия съм израснала в малък град и не си спомням някой да се е гримирал. Там си е провинция, хората са по-обикновени и различни от тези в големите градове.
А в Берлин си спомням как за първи път видях жени излезли като от кабаре (мъже също Mr. Green), готик гримове, травестити....там си е страшно шоу по улиците всеки ден!  Grinning

# 623
  • София
Ивче, много е хубава китайската стиплинг  Heart Eyes, изобщо не и се чуди ако имаш нужда от такава четка. Мекичка е, като я изкъпах не е паднал нито един косъм. Супер е......само че да не се окаже накрая друга партида ли...де да знам. Ето твойта метеоритна докато си я къпала не са падали косми, а от мойта паднаха поне 10-20  ooooh!.

# 624
  • София
Миш, и от моята китайска метеоритна четка паднаха 20-тина косми при първото миене. Оттогава не са падали. Ползвам я всеки ден.

# 625
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам 2 бази на Инглот, но пък нямам тестер на крема за лице. Поне ще я пробвам тази база, че още не съм си купила и се насландисвам коя да бъде.

Вчера се гримирах със сивото и черното от Нейкид, класически черен опушен грим, много ми отива  Laughing Сложих си супер оргазма, стабилно се наметеоритих и получих комплимент от мъжа ми. Това е голямо събитие, понеже той е от тези мъже, които не харесват нагримирани жени  hahaha Днес съм с лилавеникавото-кафеникаво пак от Нейкида. Установих, че на мен ми отива едноцветен грим без преливания на подвижния клепач и леко блендиран към костта. Сложих си от ружа в притибокса и пак много райски метеорити. Колкото повече ги ползвам, толкова повече ми харесват.

# 626
  • в 1001-та нощ
B & C   bouquet благодаря  Hug за глиндата изобщо не мисли  Blush

Мацката, ако беше местна - щях да предположа, че е в Богословски факултет  Rolling Eyes bowuu

За протокола, макар да съм била в английска (а не немска) гимназия - след демокрацията - гримирането беше напълно забранено, дори спирала и гланц, да не говорим, че имаше 1 година, в която се опитаха да върнат униформите (макар и нови)  ooooh! ooooh! ooooh!

# 627
Ивче, много е хубава китайската стиплинг  Heart Eyes, изобщо не и се чуди ако имаш нужда от такава четка. Мекичка е, като я изкъпах не е паднал нито един косъм. Супер е......само че да не се окаже накрая друга партида ли...де да знам. Ето твойта метеоритна докато си я къпала не са падали косми, а от мойта паднаха поне 10-20  ooooh!.

Тази стиплинйг четка я имам и аз ,но е от комплект, с нея си нанасям ФДТ и съм много доволна, но съм убедена, че докопам  ли в ръцете си тази на саманта, няма да пипна другата:))) но докато това стане, ще си ползвам тази, от която наистина не ми е паднал и косъм Mr. Green... а защо перете нови четки ??? аз пера моите само от време  на време, и пера не е точната дума, просто почти след всеки грим, при който така или ианче ползвам мокра кърпа, с нея ги пообърсвам и това е ! особено пък метеоритената четка изобщо не смятам често да я пера, имайки предвид,че е за едно нещо....истински ги пера на 2-3 месеца,ако трябва да съм честна... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes като ви слушам какво пране  на четки пада във форума, и почвам да си мисля,че нещо аз не съм добре да не ги пера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 628
съученичките на дъщеря ми ходят гримирани и с фдт на училище - става дума за деца 6 клас.
на нея й разрешавам гланц и то прозрачен, за да не се клепа с техните мазила на принципа на забранения плод; самата тя признава, че колкото да по-омазани /защото те не са гримирани/, толкова са им в по-лошо състояние кожите /пазаруват от магазина за левче козметика/
това беше малко офф  Simple Smile
разбира се, гримът е забранен в у-ще, но никой не ги следи и не се спазва забраната

# 629
Аз днес бях така:

Нарочно пускам и двете очи. Не мога да разбера защо все излизат различно на снимките като в 99% от случаите все лявото (мое ляво) ми харесва повче. Много ми е странно.

Иначе изключвайки рисунките за предизвикателство, днес за пътви път пробвах очите линии на NYX. Сложих и черната, и синята. Горе-долу добре ми се получи, другия път мисля да пробвам да изтегля повече навън. Само дето като ги сложих и докато изсъхнат (5мин.) малко ме щипеше по клепача, но после изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт