Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Норе, все повече ще заобичаш ВВто, гарантирам ти  Heart Eyes Особено като започнеш да виждаш явното подобрение на вида и тена на кожата след още няколко дни употреба  Flutter

От ББ-тата наистина кожата става божествена  Heart Eyes За това много ме е яд, че не се разбрах с техните цветове  Tired

мерси Веси, кодчето е NYX - за отстъпката  Peace може да направим един съвместен проект по темата  Heart Eyes

А специално на теб трябва да кажа, че днес е се стърпях и атакувах митнцата в обедната им почивка, но всички гишета работеха (странно)  Heart Eyes и си взех прелестите и пуснах искането до ягодовите полета  Heart Eyes

Hug Честитиии  Hug
На мен днес ми донесоха митническото известие и ми идеше веднага да фръкна натам, ама ще видя кога ще мога реално  Rolling Eyes На известието не ми е зачеркнато, че трябва да плащам ДДС - дали има шанс да ми се размине  Mr. Green

# 466
  • в 1001-та нощ
не Sad няма шанс, на мен някой път ми отбелязват, че се дължи и мито, както им тръгне ръката - така Sad

пази си квитанцията, която се разпечатва от принтера и има печат на митницата (оранжевия) с дължимото ДДС - с нея ще ти го възстановят от сайта  Peace

в мейла, че пратката е шипната - най-долу или линк към формуляра за искането - попълва се номера на поръчката (в мейла, че е шипната го има), пишеш си мейла и прикачаш снимката от митническяи документ  Peace

П.П  Embarassed аз не разбрах кое ББ коментирате  Sad Cry

# 467
Здравейте и извинете за вероятно неуместния въпрос.
Разбрах, че поръчките от BeautyBay идват за около 2 седмици, а аз още чакам своята от 13.02.
Писах им, получих автоматичен отговор, че поради високият обем на кореспонденция ще се забавят с отговора..
Въпросът ми е - да я отписвам ли тази пратка или е нормално да се бавят?

Благодаря и извинете още веднъж Blush, но от тази тема разбрах за сайта и предполагам доста момичета са поръчвали  bouquet

# 468
  • в 1001-та нощ
не я отписвай  Hug

аз днес получих поръчка от друг англ. сайт - поръчана на 12.02 и шипната на 14.02  Peace

предполагам покрай Св.Валентин е било натоварено  Peace

доста по-рано получих поръчка от друг англ. сайт .... шипната с тази  Peace

# 469
Check Please, какъв е този балсам? Разкажи нещо за него? Като чуя балсам за устни и настръхвам,не мога да намеря ''моят'' и това е  Crossing Arms

Ами доста ревюта има в нета. Силно хидратиращ, без блясък, без вазелин, доста скъп.  Laughing На едно място е обявен за най-добрият балсам за 2012. Аз му обърнах внимание покрай интервютата с гримьорката на "Ана Каренина". По-скоро ме интересува нещо подобно с такъв хем омекотяващ, хем матов ефект.  Simple Smile

# 470
  • София
Не я отписвай. има някаква драма с английските пратки. Аз още чакам пакет от ФЮ, който е шипнат на 08.02  ooooh!

Алена, за корейските ВВта като цяло си говорим, а Норе ползва Скин79 в момента.

# 471
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Графиньо (реверанс  bowuu )   bouquet

Аз си бях взела 2 мини комплекта от всичките и 2 вида много ми харесаха - мисля перления и диамантения, както и оранжевия  Peace той ми се видя най-покривен  Heart Eyes но ако купувам ще е може би перлата  Rolling Eyes

# 472
Сега и аз съм на тема ББ. Гледам и се ослушвам. Какви бяха впечатленията от новия на Диор, май добри или?

А тези на скин79 като сивеят дали стават за много светла кожа (по номерацията на МАС около NW15)?

Да питам и за шанелската спирала, новата: някой май беше писал, че "изправя" миглите. Има ли и други забелязали подобен феномен?  Mr. Green

Днес гледах едни сенки на seventeen, но нещо не се навих...

# 473
  • в 1001-та нощ
В събота една приятелка ми сподели отзиви за Диорския, обаче трябва да се сетя какъв беше "кусура"  Heart Eyes

Мисля, едното беше, че изглежда много течен, а моментално "засъхва" и става на петна - с четка, пръсти ... при опит за бърза работа  newsm78

то е и до опит, разбира се и до човек и до кожа  Peace

Аз сега ползвам на Филорга и е мноооооого различен от всички поне 6 азиатски, които съм пробвала, буквално нищо общо  Heart Eyes моментално попива, не оставя никакъв филм, при мен напълно се слива с тена ми (но си има цвят - не знам как става номера)  Heart Eyes

# 474
  • София
Епона, при мен е това изправяне с Шанелската  Blush Прочетох в темата за спирали, че и Lodsi забелязва същия (д)ефект.

На мен не ми хареса особено Диорския бб - розовее и много бързо ми се омазнява лицето с него.

# 475
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой поръчвал ли си е мартенската кутия от prettybox? Аз си чакам още моята  Whistling

# 476
  • София
И аз чакам. Май щели да ги изпращат в сряда. Много ми се ще да ме изненадат приятно  Crazy

# 477
Някой поръчвал ли си е мартенската кутия от prettybox? Аз си чакам още моята  Whistling

Чакаме, чакаме...  Flutter

п.с. За наистина отличен балсам за устни препоръчвам Fig & Rouge. Прави устните уникално меки, подхранени и при мен няма почти никакъв блясък, полуматов е. Да не споменавам за миризмата.

# 478
дано да се постараят особено щом е първа  Whistling

# 479
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз на това разчитам, че е първа кутия. Като гледам ще има мостра на крем за лице  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт