Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 335
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
ако поне един продукт не ме накара да ахна щом я отворя, ще се замисля за следваща - по снимките на американските подобни кутии редовно въздишам  Blush Mr. Green

пп не искам мостри, но може малки тестерни опаковки /Притибокс, четете ли?  Whistling/

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 17:05 от bubanka

# 481
  • София
Аз не държа да ахкам, но поне да си струва инвестицията, АКо е от типа на кутиите в Дъглас с мостри, които могат да се вземат иначе безплатно, то просто не виждам смисъл да поръчвам кутия. А дори и да има 1-2 продукта в пълен размер, ако тяхната цена не надвишава 30-35лв, то по-лесно ще ми е да си ги купя от магазина и сама да си ги избера, пък макар и за малко по-висока сума...
Ще видим, дано наистина да е интересно.

# 482
аз не държа да си възвърна инвестицията колкото да се изненадам приятно и да използвам поне едно нещо с удоволствие повече от веднъж Wink
кутиите на Дъглас наистина не ги бива

днес съм се гримирала много тъмно и тежко в очите и с много хайлайтер и руж на лицето - дори се чудя дали да не изтрия грима, защото ще трябва да излеза след малко Rolling Eyes ; но пък толкова се харесвам така  Tired

# 483
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гледам глосибокс в Англия, много хубави неща има в кутиите - лакове, ББ кремове, палитри. Някои продукти са в миниразмери, но други са си в пълния размер. Някои кутии са страхотни, други обаче н еструват - например 5 мл мостричка на парфюм, 5 еднократни мострички на крем  Confused

# 484
  • София
Аз пък днес съм с мейбълинското винено червено тату върху стей ол дей на Есенс.
Тези сенки на Есенс
Скрит текст:
се оказа, че им намерих цаката за нанасяне. Yes! Party
А и намерих работа на безполезната, иначе, четка на УД от Нейкид1. Flutter Hug

Само с такава жилава четка се нанасят най-плътно и равномерно такива пластелинени сенки като тях!
Иначе, сенките ан Есенс са бетон, не, ами с шпатула после трявба да се махат! Mr. Green

А, и да попитам, само при мен ли това винено тату изглежда все кафяво? Crossing Arms

# 485
И аз на това разчитам, че е първа кутия. Като гледам ще има мостра на крем за лице  Thinking
И аз на това разчитам и я взех заради това, иначе доста изчаквах преди да я поръчам.

# 486
  • София
Могат ли още да се поръчват тези кутии?
Аз от чудене взех, че забравих , когато се говореше за тях...

# 487
не, май в неделя беше последният ден, в който можеше да се поръча тази за март месец

# 488
  • София
Ох, ако имаше възможност да се поръча още, сигурно нямаше да я искам толкова  Joy

Нищо, да споделите като пристигнат вашите Simple Smile

# 489
Да така е. Аз лично не очаквам нищо интересно и вълнуващо в тази кутия, но колежките ми тръпнат от нетърпение какво ще открием вътре. Те не са виждали снимки на Глосибокс.

# 490
И мене много ме гложди какво ли има в първата кутийка.  Laughing

Ходих да гледам Оз колекцията на Есенс и другата на Катрис (Като Димитър Пенев обяснявам). Много слаба работа.  Confused Освен това всичко беше отваряно и пробвано. Много им е трудно да зареждат тестери, значи...

# 491
И аз вече с нетърпение очаквам да видя какво ще има в първата кутия.Дано останем доволни!

Аленка, да качиш снимки с новата пудра на Пупа.

Аз днес ползвах един нов молив, гримът не е нищо особено, но го снимах заради моливчето.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 07:49 от Le Soleil*

# 492
  • Sofia
Получих китайската метеоритна четка и я сравних с австралийската:

1. При китайката пластмасовата част (дръжката) не приляга добре към металната, има луфт, австралийката е като излята.
2. Надписът Guerlain на китайката е по-груб и златната боя на места липсва.
3. Китайката е доста по-лека. Претеглих ги, автралийката е 26 г., другата 17 г.
4. Цветът на метала при китайката е доста жълтеещ, но не знам как трябва да е, другата ми е модел със сребристо.
5. И двете са от естествен косъм, еднакъв на цвят и форма. Австралийката е малко по-гъста.
6. На китайката шарката по металната част е до края, при австралийката има 1мм отстояние на шарката от ръба на метала.

Предполагам, че ще върши същата работа, не съм я пробвала.
Заслужаваше си теста за 2$.

# 493
Аз не успях да схвана какво трябва да направя за да се доредя до кутия...гледах във Фб, не намерих  Rolling Eyes

# 494
  • София, Лагера
Le Soleil*, много красив цвят е молива, ще споделиш ли какъв е?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт