Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Le Soleil*, много красив цвят е молива, ще споделиш ли какъв е?  Heart Eyes

На Avon някакъв автоматичен, цветът е ultra violet.
Ето го
Скрит текст:

# 496
  • Стара Загора
Аленка, благодаря за отговора.  Hug Предполагах аз, че е тази основата, но не бях сигурна. Ще трябва да си набавя и аз някаква такава в бурканче, ако ще купувам Епатант.

Аз днес си пробвах Jade & Yellow Gold прахообр. сенки/пигменти на NYX. Hug
Много ми харесаха цветовете и си спретнах шантав папагалски грим, излезнах си така без проблем. Вече изобщо не ми пука кой как ще ме гледа. Mr. Green
А също и имитацията на Герленската четка сефтосах, но капят косми. Единствено това ме дразни. За 4 лв обаче не можем да очакваме чудеса. Иначе добре нанася метеоритите и не е много твърда. Може би и аз ще взема по натам оригинала. Crazy

Ето снимки на грима Mr. Green (може би трябваше по-тъмно, бронзово кафяво да сложа, но исках да е нещо по-меко)

http://img826.imageshack.us/img826/2290/0503201323418.jpg

Днес съм с ББ-то на Гарниер, благодарение на съфорумка и много ми хареса. Май ще си го взимам.
 Blush
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 10:18 от iv4enceto_91

# 497
  • Пловдив
Много готино гримче!:))  Обожавам всякакви такива контрастни комбинации със златно-жълти блестящи цветове !

# 498
  • в 1001-та нощ
Ивче  Hug малко съм озадачена, понеже днешните сенки също са бетон и до сега (току що се прибирам и след малко ще ги свалям).

Днешният цвят се нанасяше някак мазно, дали просто кремообразните са ми по-бетон, не знам, мислех, че това е някаква уникалност на Шанела, но ето, че и с този цвят на UD ot Naked е същото  newsm78

Освен да го отдам на комбинацията - крем на клепача + база + сенки  newsm78

Утре ще гледам да ползвам някакви други и да наблюдавам  Mr. Green

...

Аленка, да качиш снимки с новата пудра на Пупа.

...

непременно, утре мислих да съм с по-строга визия - но да видим как ще се усмихне утрото  Blush

# 499

Дали има друг балсам подобен на този?  newsm78
Аз може би не трябва да давам съвет, предвид факта, че много рядко пиша тук, но бих искала да бъда полезна. Имам много и различни балсами за устни, ползвам от години и не мога бяз тях. Правило ми е впечатление колко сухи и матови са Garnier (обикновения зелен) и на Nivea мъжкия балсами. Много рядко харесвам на себе си матови устни и когато искам такъв ефект обикновено ползвам моливи вместо червило или червило плюс прозрачна пудра.

Check please, би ли пуснала снимка на това, което искаш да постигнеш? Сигурно и на други момичета ще им бъде интересен ефекта, който ти е направил впечатление във филма, не на мен.  smile3525

# 500
Иве, на мен много ми харесва, грееш!  Hug

Мерси за отговорите за спиралта и бб-тата. Специално на спиралта много ѝ се чудя, но нещо никъде не мога да намеря мостричка, пък тестерите според мен са  Sick , не бих си сложила на очите. Уф, не знам.  #Crazy

Ето нещо диорско от мен, нещо не се получи така, както ми се искаше, но не съм сигурна кое точно.... Идеи?

# 501
  • София
Можете ли да ми препоръчате пудра, подходяща за скулптуриране на светла кожа с жълтеникав подтон? Бях се спряла на матовата пудра на Есенс (мисля, че се води за блондинки), мислите ли, че би била подходяща? С удоволствие следя темата, любимото ми четиво за сутришното кафе е! Но тъй като рядко се гримирам, нямам какво да покажа. Напоследък много ме заинтригува склуптуриране, пудрички, хайлатъри...  Mr. Green и си водя записки на нещата, които хвалите!

# 502
  • в 1001-та нощ
Епона  Hug на мен ми харесва, но не зная каква е била идеята  newsm78 и кое не ти се връзва  Rolling Eyes

Може би начинът, по който започва и завършва очната линия е малко странен, но може и да е от снимката  newsm78

# 503
Епона, на мен ми харесва много и цвета и завършека на очната линия   bouquet
Може би комбинация с още един цвят.....нещо лилаво...., но не знам каква е концепцията на грима, за да давам мнение.

# 504
Check please, би ли пуснала снимка на това, което искаш да постигнеш? Сигурно и на други момичета ще им бъде интересен ефекта, който ти е направил впечатление във филма, не на мен.  smile3525

Ох, ами то на снимки не се вижда.  Blush

Аз избягвам традиционните балсами, защото всичко което правят е да ми изсушават устните. Днес чудейки се над шарените ми червила, най-накрая се намазах с Леокрема и сега устните ми не се траят. Искам нещо без всякакъв цвят и блясък, което да овлажнява и подхранва устните, да ги прави сочни без да са "мазни". Simple Smile

# 505
Епона, не разбрах за коя спирала става въпрос. Аз имам Le volume de chanel мостра подарък. Слепва ми миглите и ги  изправя. Налага се да я сложа и после втория слой да го правя с другата ми спирала, за да разресвам и извивам. Дебела е, което по принцип ми харесва, но не и тук.  Twisted Evil

# 506
Нора чак сега видях че пишеш за ББ крем, а не за ФД, СОРИ, въпреки че не виждам особена разлика в нанасянето.

# 507
Check please, в новата колекция на севънтийн има разкошни матови червила, виж дали е това,което искаш като ефект,  без оглед на цветовете,които са на снимката,просто другите не можах да намеря..имат много хубави нюд цветове...

Скрит текст:

# 508
За мен Кийра има червило на устните и то най- вероятно е на Шанел.

# 509
  • София
Ивче, много свежо гримче! Много хубаво съчетание на цветовете и хубави преливки виждам! Браво! Hug
Скрит текст:
Само, попадналият под очите жълт блясък ми идва повечко конфетен Close, но може с клечка за очи да обираш падналите прашинки и почистваш зоната там. Peace
Епона- не поправяй нищо! Линията е точно по формата на окото ти и ми харесва точно, както е застанала! Прекрасно е! Hug

Check Please, а Piz Buin- пробва ли ги? Thinking
Много си го харесвам и непрекъснато се мажа с него, като ми се поизтрие червилото през деня.

Римелските червила на Кейт са с много матови разновидности. Харесват ми много. Peace

Общи условия

Активация на акаунт