Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 317
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Снощи си гледах глиндата и много, много се радвах, а днес и си я ползвах, първия цвят долу в ляво - за клепача Illusion и молива Rockstar - за под водната линия на долния клепач, очната линия е на NYX водоустойчивата - доста различна е от всичко, което съм ползвала, с много различен туш - идеален за опити на начинаещи - стои графитена и с напластяване се получава цвят, в четката не стои много туш и не се разлива, не тръгва по улейчета. И на Pupa - розовата прелест - вчерашната картинка  Heart Eyes

Сянката на моя клепач е напълно телесна - и от снимките се вижда, моливът стои кафенеещ  Peace

ето и резултатът

Не сложих много от пудрата, не стои огледално, а като фин, но деликатен брокат  Heart Eyes

Много ми хареса и молива за устни  Heart Eyes (към палитрата )  Heart Eyes

# 511

Аз избягвам традиционните балсами, защото всичко което правят е да ми изсушават устните. Днес чудейки се над шарените ми червила, най-накрая се намазах с Леокрема и сега устните ми не се траят. Искам нещо без всякакъв цвят и блясък, което да овлажнява и подхранва устните, да ги прави сочни без да са "мазни". Simple Smile

Аз ползвам едно балсамче на Нивея с тази характеристика - харесва ми, че не ми прави устните мазни. Ето това е: http://www.chemistdirect.co.uk/nivea-lip-care-repair-and-protection_1_10738.html

# 512
  • Отвъд алеята зад шкафа
Знаете ли дали има сайт, от който да може да се поръчва KIKO за България? Харесах 1000 неща на сайта им  Crazy

# 513
Знаете ли дали има сайт, от който да може да се поръчва KIKO за България? Харесах 1000 неща на сайта им  Crazy

+ 1 Simple Smile

# 514
  • Стара Загора
Ивче, много свежо гримче! Много хубаво съчетание на цветовете и хубави преливки виждам! Браво! Hug
Скрит текст:
Само, попадналият под очите жълт блясък ми идва повечко конфетен Close, но може с клечка за очи да обираш падналите прашинки и почистваш зоната там. Peace

Hug
Праха в основата на окото е бял със златни частички. Аз нарочно го сложих, за да не е пак златно, че ще стане прекалено. Crazy
Днес мисля да съм с червено червило, но се чудя какъв да е грима на очите. newsm78

# 515
iv4enceto_91, Много свеж грим.Аз пък си те представих с леко от зеленото и на долния клепач, като малък акцент близо до вътрешния ъгъл.  bouquet

# 516
Аленка, супер се е получило  Hug А Пупата, като руж ли я ползва? Аз най-вероятно утре следобяд ще ходя до митница. Нямам търпение вече  Crazy

Ивче и твоето папагалче много ми допада  Hug Много различно изглеждаш, но ми харесва. Златисто-жълтите сенки какви са?

Аз днес пробвах сребристия брокат на Пупа, като завършек на сенките на подвижния клепач. Сложих съвсем малко, само да се получи блясъка. Стана супер, но ми влезна малко в едното око и стана страшно  ooooh! Трябваше да свалям лещи, да промивам очи - ужас, 2 часа се ванимавах с това  Tired И грима на лицето ми се смота от реването  ooooh! Но така или иначе не съм особено перфектна тези дни, че ме мъчи хрема и колкото и да се старая, накрая пак съм с червен нос от кърпите  Mr. Green
Довечера ще пробвам да снимам, ако приличам на нещо  Laughing

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 10:57 от veselina_s_p

# 517
  • Стара Загора
Аленка, супер се е получило  Hug А Пупата, като руж ли я ползва? Аз най-вероятно утре следобяд ще ходя до митница. Нямам търпение вече  Crazy

Ивче и твоето папагалче много ми допада  Hug Много различно изглеждаш, но ми харесва. Златисто-жълтите сенки какви са?

Благодаря Лошка, Весе. Hug

Златното е Yellow Gold на NYX
А зеленото, ако някой се интересува  Laughing е пак NYX в цвят Jade

# 518
  • в 1001-та нощ
Ивче, папагалчето вчера съм го пропуснала, хем специално исках да снимаш  ooooh! ooooh! ooooh! Blush

Интересно колко различно стои зеленото при теб и мен (за другите - това е моя змийски цвят - от втората змия)

обаче - сега гледайки снимките - виждам, че съм с бяла база - NYX молива, може би и за това  Peace

Веси - малко над ружа, повече блясък е, от колкото цвят, но много изискано става, не са едри частици, по-скоро средни  Heart Eyes искаше ми се да слагам, да слагам ....  ooooh! но сложих малко  Embarassed

За броката и аз мислих за такова прилагане - и с нетърпение ще чакам снимките  Hug

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 11:11 от a.l.e.n.a

# 519
  • Стара Загора
 Hug
Аз махнах голямата порция снимки преди малко, но пак ще ги сложа за малко, ако някой не е видял. Laughing

Аленка, аз сложих отдолу основата на Артдеко, добре беше откъм пигментираност. Crazy

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 12:12 от iv4enceto_91

# 520
Mr. Green

Вече знам как и мога да си слагам молив между миглите на горния клепач newsm44

Вчера гледах Vanilla (сенките) на МАС, но ми се видяха много слабо пигментирани  Rolling Eyes newsm78 Ще ги погледна още веднъж и дано проблемът да е бил в тестера, защото много ми харесаха  Heart Eyes

# 521
И аз си се гримирам само с Глиндата, откакто я взех, но молива към палитрата въобще не ми харесва. Да бяха сложили нещо розово, нещо ярко, може и млечно, но този е бозав.

# 522
  • София
B & C, не е проблемът в тестера Wink такива са си - слабо пигментирани и много брашняни Wink D.S. 467 на Инглот са горе долу около милион пъти по-хубави Wink

# 523
B & C, не е проблемът в тестера Wink такива са си - слабо пигментирани и много брашняни Wink D.S. 467 на Инглот са горе долу около милион пъти по-хубави Wink

Явно ще се наложи да посетя Inglot  Thinking
От МАС вече ми е все по-трудно да си избирам цветове  Rolling Eyes Гледам, гледам и нищо не мога да си харесам  Rolling Eyes

# 524

Супер, супер ми харесва това  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт