Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 305
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ивче...кое е червилото  Blush ? Просто няма цвят,който да сложиш и да не остана впечатлена.Незнам от устните ли е, или от цялостната ти красота и излъчване ли е, но наистина всичко ти стои зашеметяващо  Heart Eyes

# 541
  • София
да докладвам опита с глинда-та и NYX очната линия - гримът не е мръднал, всичко е като току що направено  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

нямам търпение утре да пробвам един друг цвят  Heart Eyes

Хвала на ЕЛ за откритието на очната линия  Heart Eyes

Hug

Има много добри попадения при очната определено. Аз си взех последно сребърната и златната. Тоест втората златна. Много е интересна. Откакто я получих я ползвам всеки ден. Тя в мнооого тъмно кафяво със златисти частици, но трудно се хваща на снимка

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 23:22 от Elle-même

# 542
Ел,много хубава кожа имаш,грима няма да коментирам-перфектен.С какъв фон дьо тен си,като полирана ти стои кожата?

# 543
Ел, перфектен грим, а кожата ти е невероятно хубава  Heart Eyes

# 544

Като гледам Ивчето за стотния път се убеждавам че когато момичето е хубаво му трябва съвсем малко грим.

A не съм съгласна:)
Когато момичето е хубаво , като Ивчето, може да си позволи всичко, което душата му иска.
И малко грим, и много грим , и no makeup make up, и тежък грим.
И семпъл, и авангарден.

# 545
  • София
Благодаря ви, но заслугата е на телефона - просто не е кристална снимката Simple Smile Иначе тук съм с DW на EL.  Hug Гримът е доста блед - пробвах новата палитра на Никс и определено не ми е фаворит.

# 546
  • в 1001-та нощ
Ел, чудесен грим и веждите са  Heart Eyes

Аз сега пак ще поръчвам - харесала съм едни сенки, мисля, да запася още една очна - черна, синята много ми харесва, като цвят, но няма да я нося  newsm78 и мисля още някой молив  Mr. Green (и дано не искам друго  Mr. Green)

И да ни показваш по-често прелести, така изведнъж спря да го правиш  Cry

# 547
  • София
Аленка, нещо се поизчерпах от към идеи Confused  и затова си пасувам и само воаьорствам  Hug

Единичните сенки са им хубави - имам 3 цвята. Моливите - не знам. Но към една друга поръчка ми бяха пратили подарък кафяв молив за устни (който никога няма да използвам), но като го пробвах на ръка е много наситен и лесен за нанасяне. Та ако и моливите за очи са такива - супер.

А от очните линии имам двете златни, сребърната, синята и лилавата. Само последната за мен е разочарование, защото не е хубаво лилаво, а по-скоро леко синее и не е плътна. Останалите са супер. И наистина се нанасят много лесно. Страхотно издръжливи са, а като дойде време за махане на грима - се свалят с едно движение  Heart Eyes

# 548
  • София
Ел, ти истинска ли си? Heart Eyes Mr. Green
Няма такава перфектна кожа просто! Hug Shocked

# 549
  • София
Вече само с телефона ще се снимам в такъв случай  Mr. Green  Hug
С фотоапарата излизат всички дефекти, с телефона се скриват Simple Smile

# 550
Ел, ти истинска ли си? Heart Eyes Mr. Green
Няма такава перфектна кожа просто! Hug Shocked

Има, има на дъщеря ми, ама тя е на година и 8м. Grinning

Ел, моля те, пускай по-често гримове   bouquet

# 551
  • в 1001-та нощ
Вече само с телефона ще се снимам в такъв случай  Mr. Green  Hug
С фотоапарата излизат всички дефекти, с телефона се скриват Simple Smile

и преди бяха много хубави снимките  Peace Heart Eyes

# 552
  • Отвъд алеята зад шкафа
Elle-même си изглежда с такава перфектна кожа, вежди и грим и на живо. Наистина перфектна кожа, перфектен макияж.

А бе да ви кажа снощи си сложих 3 слоя от пясъка на Марая Кери и днес сутринта лакът ми се обели на големи люспи, които като ги подхванах и направо целите ми нокти останаха чисти  Shocked Дори 1 ден не издържа  ooooh! Досега слагах на 2 слоя, но не идва достатъчно покривен, на места леко прозира  Crossing Arms То вярно, че на моите нокти и шилак да сложа, се обелва, ама пък досега опитата поне по 2 дни са изтрайвали.

# 553
Vanilla изобщо не са слабо пигментирани, даже напротив. Но е много важно как ще ги изгребете Simple Smile

Ел, убиец omm omm omm нямам какво повече да кажа

# 554
  • София
А бе да ви кажа снощи си сложих 3 слоя от пясъка на Марая Кери и днес сутринта лакът ми се обели на големи люспи, които като ги подхванах и направо целите ми нокти останаха чисти  Shocked Дори 1 ден не издържа  ooooh! Досега слагах на 2 слоя, но не идва достатъчно покривен, на места леко прозира  Crossing Arms То вярно, че на моите нокти и шилак да сложа, се обелва, ама пък досега опитата поне по 2 дни са изтрайвали.
Е, как може Марайчето така да се излага?! Mr. Green
Бива ли такива работи!?
Аз тъкмо се бях засилила и аз за пъпчивият лак! ooooh! Joy
То само аз останах тук без такъв! Срамота! Не стига, че нокти нямам, ами и лак! Laughing
Сега ще вземеш да ме откажеш.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт