Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 314
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
B & C, много свежо  Heart Eyes кажи тайната на молива  Heart Eyes

Моите сенки ванила на МАС са ми достатъчно пигментирани, но зависи може би за какво са ти  newsm78

densi, аз молива го драснах само на ръка и ми се видя интересен - прозрачно-лъсакво- брокатено-розов, но аз почти на нося такива на устни, все пак ще ми е интересно да го пробвам, но очаквам да остана с твоите впечатления  Confused

Ти кои цветове пробва? На картинката в кутийката имаше предложение за комбиниране на 6 цвята  #Crazy

# 526
Взимам молив или четка и повдигам миглите - все едно ще нанасям спирала и тогава нанасям молива под тях, но не на водната линия, а между миглите  Mr. Green
Днес за първи път пробвах  по този начин и съм възхитена  Heart Eyes
Когато си затворя окото не се отпечатва черният молив на долния клепач, а миглите ми изглеждат много по-гъсти  Mr. Green

В последно време ми прави впечатление, че винаги когато съм използвала пигменти на МАС, консултантките в магазините ми правят комплименти за грима  Thinking Когато съм само със сенки нищо не казват, но сложа ли си пигмент, дори и да е било само леко потупване с четката и веднага получавам комплимент  Mr. Green

Вчера си харесах White Patchouli на Tom Ford.  Heart Eyes Black Orchid не е за мен  Confused
Сега чакам да си получа картата от Douglas и отивам да си го купя  Mr. Green

# 527
  • София
B & C, не е проблемът в тестера Wink такива са си - слабо пигментирани и много брашняни Wink D.S. 467 на Инглот са горе долу около милион пъти по-хубави Wink
Аз в началото отрекох напълно тази сянка, но с времето, колкото повече я ползвам, започва да ми става все и все по-любима! Hug
И всеки път са думите на Весито в главата ми от тогава още: "Инглот са хубави сенки. "Просто, различно се работи с тях."
Сега разбирам какво е имала превид тогава!  bouquet
Цвета е толкова универсален, че просто няма сянка, с който да не се връзва и с която да не се съчетае!

# 528

И всеки път са думите на Весито в главата ми от тогава още: "Инглот са хубави сенки. "Просто, различно се работи с тях."
Сега разбирам какво е имала превид тогава!  bouquet
Аз имам черно и зелено на Инглот, не забелязах особености в нанасянето, може би черното ми е по ронливо от колкото ми се иска, но аз в повечето случаи Инглот слагам като акцент и работя с мокра четка така че може би затова не забелязах особености.

# 529
  • София
Ами аз забелязах, след като свикнах с Нейкид палитрата, където само с потапяне на четката покривам с цвят целият клепач и изведнъж тествам на другият ден тези на Инглот.
'ми те като тебешир, бе! ooooh!
И тогава Жаки каза за по-грубото загребване с четката и пробвах по нейният начин и сега само така с тези сенки. Железни са! Mr. Green
А да мокря четката-абсурд! ooooh!
Че за какво ми е да си усложнявам живота? Joy Mr. Green

# 530
B & C, много ми харесва днешния ти грим!

Иве, как направи очите?

Аз днес бях в зелено, снимки по-късно.

Мерси на всеки за кочентара по снимката ми. А очната линия наистина изглежда малко странно, но е на снимката, иначе си започваше от вътрешния ъгъл. Мисля, че не ми се получи добре преливката на тъмния цвят
 Тези дни пак трябва да пробвам комбинацията.

# 531
B & C,  много хубаво гримче Hug окото ти ,очертано отгоре, стои много по-добре  Peace

надявам се да не ви показвам нещо старо, поне за мен е ново.. ровейки за пигментите на фиринее, попаднах на едно клипче за пресоване на пигменти- технология, близка до тази за поправянето на счупените неща, но с явна голяма разлика, изполва се и глицерин ..ще го пробвам следващият път, като реша да експериментирам....методът само със спирт пробвах върху едни стари прахообразни сенки на руби роуз и част от прахообразна бронзираща пудра на севънтийн. след като изсъхна забърканото, стана добре, но след дни  вече беше отчупено на парчета, 2 пъти ми изцапа всичко в несесера и го изхвърлих в крайна сметка....та мисля да пробвам номера на мацката- изглежда доста по-сполучлив....
 пс: интересното е от средата на клипа натам Peace

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 14:02 от te_dda

# 532
  • Стара Загора
Епонка, задай пак въпроса отново, че нещо не съм в час? За папагалския грим ли питаш?  Crazy

Ето ме и мен днес. Отказах се от червените устни и реших да пробвам най-сетне някое от Шанелските червила, на които получих мострички миналата седмица. Избрах Мадмоазел и съм  Crazy
Няма събиране в гънките, не е сухо ... абе просто много ми хареса. ooooh! Отдолу си сложих балсам за устни, но аз под всички червила слагам, така че не вярвам да е от това ефекта. Crazy
Сложих тъмен грим на очите, на снимките е излезнал малко по-светъл. Едното око изглежда с доста повече разлика, а всъщност на живо аз ги виждам долу горе еднакви. Rolling Eyes Rolling Eyes
Също едната ми вежда е пак в процес на дооформяне, както винаги, но да не ви прави впечатление.

http://media.snimka.bg/s1/1802/029848047-big.jpg

Днес направих сефтето на ружа на Слийк - страхотен е. Heart Eyes
Супер нежен и деликатен розов цвят с фин златист прах. Много ми хареса, търпи напластяване, не се рони. Мечта.  Heart Eyes

http://media.snimka.bg/s1/1802/029848050-big.jpg мда тук виждам, че на дясното око съм сложила повече от кафявото и към основата, но това е положението - повече не ми се занимава, защото прибрах терминала  Mr. Green
http://media.snimka.bg/s1/1802/029848051-big.jpg

# 533
  • в 1001-та нощ
Ивче, така много ми харесваш и имаш много естествена визия  Peace

# 534
ивче, точно щях да питам кое е ружчето ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes стои точно какво искам Hug..с кой руж на слийк си и откъде го купи?розозво златните неща са ми любими Heart Eyes Heart Eyes
аз си чакам 2 ружа от ЕЛФ и един на МИЛАНИ,който вече е пристигнал при Ел, пък да видим Sunglasses Sunglasses

# 535
  • в 1001-та нощ
да докладвам опита с глинда-та и NYX очната линия - гримът не е мръднал, всичко е като току що направено  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

нямам търпение утре да пробвам един друг цвят  Heart Eyes

Хвала на ЕЛ за откритието на очната линия  Heart Eyes

# 536
Какво имаш предвид?

Като гледам Ивчето за стотния път се убеждавам че когато момичето е хубаво му трябва съвсем малко грим. Ивче много си хубава момиче, въобще не съм фен на такива марки като Орифлейм и Авон, обаче за ради твоите хубави устни си поръчах две червила на Авон.
По принцип ми влияете зле Laughing преди никога не съм ползвала за себе си лъскави сенки, ето и това се промени Simple Smile

# 537
  • София
Какво имаш предвид?
Ами, че никога не мокря четките преди гримиране, защото ми е по-лесно да си взема четката и да рисувам Hug. И това с мокренето винаги ме е учудвало. ooooh! В смисъл, че си е допълнително усилие. Crazy
Искам просто сенките да работят, а не аз да правя допълнителни усилия в тази насока, че да работят те както трябва, за да ми се харесат. Wink

# 538
 Laughing Колко простичко казано, копче  Laughing Но в някои случаи разликата е огромна с мокра и суха четка  Peace Имам едни златисти на Караджа, които сухи много трудно вадят цвят, защото на твърди. Но с мокра четка стоят страхотна  Flutter И други подобни имам, и ефекта си заслужава усилието  Crazy
Аз имам на тоалетката един спрей, който ми бяха подарили на Орифлейм. Води се за освежаване на лицето или нещо такова. С него пръскам два пъти върху четката и действам - губя точно 2 секунди  Grinning
В тази връзка да кажа и че печените сенки на ЕЛФ не са нищо особено, но нанесени с мокра четка стават  Wink

# 539
О Копче даже не предполагах че въпроса е в това да намокриш четката, мислих че ти е по трудно да работиш с мокра четка и щях да отговарям че с това се свиква, даже и обратното после става трудно да работиш по друг начин.
Тя Веселина го е казала че цветовете са корено различки има и нещо друго, много по точно се рисува с мокра четка и по добре са......(ааааааааааааааааа не я знам думата на БГ) се преливат цветовете, май така беше.
P.S Когато ми трябва грима да се държи със сигурност цяла нощ и цял ден  тогава вместо вода пръскам четката с някой от тези средства
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 16:54 от г-жа Стихийно бедствие

Общи условия

Активация на акаунт