Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 276
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви за отговорите, момичета   bouquet
Все им се чудя на тези китайски палитри ... вярно, че има много цветове и не са скъпи, но пък дали повечето от тези цветове са наистина използваеми  Thinking

d_i_a_n_a, кои палитри и четки си струват от този сайт? (освен копието на метеоритната, което се коментираше)

# 646
  • София
kopche i Пух ми препоръчаха тази http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-makeup-warm-pro-88- … product-1199.html, цветовете са идеални за мен, но повече ще мога да кажа като пристигне и тествам. А четката мисля, че е като на Ивето, само че дръжката е в по-малък размер - http://www.buyincoins.com/new_en/details/environmental-flat-top- … 2661.html#reviews. Но за нея нищо не знаех като я поръчах, реших да стрелям в тъмното.

# 647
  • в 1001-та нощ
Веси  Hug колко се радвам  Heart Eyes страхотна новина  newsm68 newsm44

Аз Rolling Eyes newsm78 понеже днес няма да съм до късно в офиса и пак се размечтах за звездния грим newsm78 много се чудя между Мерилин Монро и Марлене Дитрих  Laughing

Изчетох статията на Силвето и гледах филма на Лиса, страшно се надъхах  ooooh! и направо ми иде да започна веднага  Blush

Разгледах и снимки на Марлене, те са черно-бели - там ще трябва да залагам на контуриране пвоече, май  baby_neutral

както нямаше да има време, така сега - голямо чудене се чудя Blush обаче днес трябва да пробвам поне едното  Rolling Eyes някой друг действа ли вече?

# 648
  • гр.Добрич
Момичета, пробвахте ли 3Д сенките на Есенс? Днес влязох в нашия ДМ, но екстри като Оз при нас няма. Заредили са само новите 3Д. Видяха ми се много хубави, но ако си купя всичките по 6лв., ще стане като цяла палитра Mr. Green не ми се иска да се затрупвам със 100 кутийки.

# 649
  Аз имам от китайските 88 nude,warm или neutral... не съм обърнала внимание как точно се води, същата, която показа d_i_a_n_a .
  Ами... моето мнение е, че като цяло не става. Цветовете са супер, но (поне на моята) изобщо не са пигментирани, постоянно ги ръчкам, за да изкарам някакво подобие на цвят, 99% са си матови и реално ползвам сигурно 5-6 цвята. За веждите най-вече. Ако не намокря четката полованата ако не и повече от количеството пада. Сухи са някакси. Ронят се ужасно и капака им се счупи на второто ползване. Обожавам матови сенки, но когато не са пигментирани достатъчно ме изнервят.
По спомени мисля даже, че си я купих точно от този търговец, само че в ибей.
  Ето я "по-реална"... Не знам...може аз да не съм уцелила, но когато я получих искрено съжалих, че не дадох повече пари и не си я поръчах от Coastal Scents. Тогава си я купих за около 12-13 долара, не обърнах внимание сега колко е.
Скрит текст:

Това си е мое мнение, разбира се. Не ангажирам никого с него. Може би просто не ми е това представата за хубави сенки за очи.

А това е днешния ми грим. Нищо особено, направен много набързо, сниман на дневна светлина без слънце и със слънце. Предварително се извинявам, че се снимах с мека светкавица, та не се виждат подробностите като пори и бръчици Mr. Green Rolling Eyes
Скрит текст:

# 650
  • гр.Добрич
foxy81, страхотна си както винаги. Другият път смени светкавицата, за да не се депресираме. Wink Ползвала ли си някакъв ФДТ и какъв?

# 651
foxy81   bouquet За-ше-ме-тява-ща си  Hug

# 652
  • в 1001-та нощ
Фокси  Heart Eyes отново много хубаво  Heart Eyes

# 653
spinki, с Maybelline Affinitone 24H - цвят 021 nude и пудра на Calvin Klein.
Скрит текст:
Ползвала съм базата на Nyx в кутийките в телесен цвят за база и за коректор, руж Rimmel 004 pink rose
Скрит текст:

...и сенки от две палитри на Руби Роуз.
Червилото е Flormar, обаче не мога да му намеря картинка. Цвета е 203 - i`m nude.
tamar, Алена, много ви благодаря за хубавите думи Hug

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 20:57 от foxy81

# 654
foxy81, винаги обичам да гледам твоите гримове  Flutter Дори и бързите  Grinning

# 655
foxy81, винаги обичам да гледам твоите гримове  Flutter Дори и бързите  Grinning

Мерси Simple Smile Бързи са, когато се гримирам в 6.30-7ч. сутринта, не се старая да преливам цветовете както трябва и често забравям да си сложа по-светличко във вътрешния ъгъл на окото. Държа обаче на очната линия ,на веждите  и на добре поставената спирала (т.е. да не ми слепва миглите).

# 656
  • София
foxy81, ти и Ел Мем сте дамите от темата, чиито снимки съм гледала наистина със затаен дъх всеки път и дълго и упорито съм се опитвала да открия някакъв дефект, несъвършенство... нещо, което да ме убеди, че и вие сте хора  Laughing Засега не съм успяла  Crazy

# 657
Foxy, отново ме очарова  Heart Eyes. Много ми харесва това ,че гримовете ти не се натрапват по никакъв начин ,а просто подчертават естествената ти красота. Много стилно  Peace.

# 658
  • в 1001-та нощ
Фокси  Blush предполагам за коя база говориш, аз имах бялата, но се наложи да се разделя с нея преди време, защото ми се струва, че е за мазни клепачи и направих жест на съфорумка, но сега пак я поръчах, заедно с телесната и перлената  Blush

Ти основно телесната ли ползваш и можеш ли да я сравниш с други?

# 659
Аленка, не мога да сравнявам. Досега не съм ползвала друга база. Следващата обаче ще е пак на Nyx, но този път HD по препоръка на Ел Мем Simple Smile
За тази мога да кажа, че сенките са трайни и изглеждат добре, но ми се събират в гънките, макар и малко. Аз съм май с мазни клепачи, но не много.
Момичета, не съм очаквала толкова хубави думи за един съвсем обикновен грим, наистина! Благодаря ви от сърце Hug Мотивирате ме Hug

Общи условия

Активация на акаунт