BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 658
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Стига вече сте се дърнали, де!
И аз благодаря на Valpan   bouquet за търпението и помощта, която оказва на всички, без нея не знам как щяхме да се справяме с пазаруването от Китай!
След като някой въпрос или коментар не ви харесва, защо просто не го подминете? Ако човек има желанието ще отговори многократно, както го прави Valpan!   bouquet
Не е нужно да се нападаме или обиждаме!

# 166
  • София
Tanya111 , я си овладей малко тона, ако обичаш. Не си ти човекът, който ще ми каже с какво да се занимавам и с какво не. Аман от злобарки. И да, остани си със здраве, защото здравето е най-важното, ако не си го разбрала до сега. Не се чувствай длъжна да отговаряш повече, темата не е за това ти да се правиш на велика.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 17:34 от catty m

# 167
  • Русе
Здравейте,
Периодично надниквам в темата, понеже благодарение на Valpan и аз се сдобих с таблет.Моят е Ampe .Харесва ми картината / екрана/, тъча е добър , wi-fi- то също е добро.Доволна съм,че го включвам към тв-то и гледам филми.Прибавих му една карта от 32ГВ без проблем.
Не ми харесва късото зарядно - все ще питам тук как сте си решили този проблем. И през времето ,вече 8мес го ползвам, батерията онлайн издържа 2-3часа./това като минус/
Аз мисля,че за парите си е ок!
Е,не че не заглеждам вече и други таблети.
Благодаря ви,че споделяте!Дано и аз съм била полезна.

# 168
  • Казанлък
Момичета,моля ви,нека да запазим добрият тон в темата
Благодаря ви за милите думи,но не забравяйте,че вие сте тези,които поддържате темата жива. Много от вас помагат едни на други,пишат и отговарят на въпроси,много от вас споделят опита си и нека така да продължат нещата. 
Скрит текст:
Отдавна се старая да приемам нещата по-спокойно. Често виждам,че колкото и да правя първият пост по-подробен,все пак има хора,които не го четат. Въпроси пак ще има,и ще се повтарят...хора всякакви,някои са по-нетърпеливи,някои пък обратно ще загубят доста часове в четене преди да престъпят към действия. Само да погледнем и общата тема,там почти на всяка страница се пита "мога ли да платя с пейпал в Алиекспрес?",никой не чете дори последните няколко страници.  #Crazy Спомням си как някои от по-опитни момичета там преди са опитвали да накарат другите поне да приложат минимум усилия за да намерят нещо...поне да напишат как се казва въпросният артикул на английски. Е,странно е и тъжно, но нещата са такива каквито са. Ако не ни харесва въпроса,нека просто го подминем. Не съм отказвала помощта и на лични,макар че доста от отговорите ги има във темата и дори във първият пост.
Винаги съм апелирала към това да помогнете да направим темата по-интересна и по-полезна за всички. Не само да пишем,че очаквам поръчка или че съм получила поръчка от еди-коя-си-дата.
Пускайте по някой линк и поне няколко думи
Аз лично толкова много неща съм намерила благодарение на някои от вас...
Очевидно,интерес към таблети няма да спадне заради все по-добри характеристики и сносни цени спряма предлаганите на пазара в БГ. Този сайт е много подходящ заради коректността,добрите цени и бързото изпращане на продуктите(моят зет след закупените 3 таблета,реши да поръча още един Fire за приятели...нямаше го наличен и той поръча на Пандавил...чака 42 дена да му го изпратят,накрая си върнал парите чрез Пейпал и си го поръчал отново тук. Каза,че повече няма да прави тази грешка  hahaha)
heart.it, Hug добра информация, винаги е хубаво да се гледа фирмата-производител,но не забравяйте,че огромно значение имат и моделите. Има си хитове от тези фирми,а има и таблети,които си остават разочарование в някакъв смисъл.
Скрит текст:
Само да споделя,че когато през лятото избирах 10" таблет,то имаше само 2 варианта със дисплеи IPS, и това бяха Ампе и Текласт. След ровенето из форуми съм избрала Ампе А10 (с Allwiner A10) и никога не съм съжалила за това. Имаше доста повече проблеми със Саней,но темата за тях все още е жива на 4pda. Това беше наистина добър модел на Ампе/Саней. Те също са едни от първите,които са направили модификация на голям таблет със слот за 3G,но пък за сметката на други неща. Затова винаги казвам: Четете отзиви за таблети,които искате да поръчвате . Старая се поне да се поровите из целият списък за сравнение и да изберете няколко модела сами, а след това с общата помощ да ги обсъдим поне малко. Все пак не сме специализиран форум. Моето мнение не е напълно меродавно и винаги се радвам на всяко включване,особено от мъжката половина.  Flutter
Drdesi,ако не се лъжа твоят Ампе беше различен от моят модел...или греша? Дай линк да видя отново. Има си отделен вход за зарядно или само през юсб?

никид,когато има проблеми със сайта,пробва ли да ползваш огледалото? В повечето случаи работи безотказно: http://benz.bicoin.com/

sukri страхотна си! Прегледах ги набързо,сега отивам да вида линкове по-подробно (ако можеш да поправиш някои,че във края са се слели със тирето и не могат да се отварят...но може и просто да се изтрива тирето във браузъра)

# 169
  • Варна
Лекинко да се намордъм при вас Hug

# 170
  • Казанлък
Лекинко да се намордъм при вас Hug
нема лошо....  Hug

# 171
Simple Smile готово... поправих се

# 172
  • Карлово

Такава ли беше чантичката органайзер, която някои от вас поръчаха, друга не намирам в сайта?

# 173

Такава ли беше чантичката органайзер, която някои от вас поръчаха, друга не намирам в сайта?

http://www.buyincoins.com/new_en/details/folding-make-up-cosmeti … product-5464.html - за тази със сигурност имаше коментари по-напред в темата, че върши добра работа Peace.

Поръчката ми с джунджуриите вчера кацна в София, чак не мога още да повярвам Party! Довечера ще си взема нещата и утре ще показвам Hug.

# 174
  • Карлово
Alanis,
благодаря.  bouquet
Неправилно съм задала търсенето.

# 175
Alanis,
благодаря.  bouquet
Неправилно съм задала търсенето.
Hug. Стои ми в любими, така че не ми беше никак трудно   bouquet. И аз му се чудя от известно време.

# 176
Така мойто ТOOKY 86 дойде,   ura , обаче във пакета имаше две кутии, в едната мойто токи, а в другата части за TOOKY88 , newsm78 , та върпросът ми към тези които са получавали телефони е : дали са ме минали, като е трябвало да бъдат за мойто токи : има батерия , нещо голямо - черно предполагам за резервна батерия за зареждане , две силиконови калъфчета и кабел  #Crazy  или са го пратили по погрешка и е било за някой друг ,  newsm12 и сега да им го връщам и да се набутвам  Thinking и изобщо нищо не им разбирам на тез китайчета  Joy

# 177
  • Варна
Здравейте Simple Smile Някой връщал ли е таблет в Китай? Днес от бг пощи ми казаха, че не мога да го пратя с тях. Колко ви е излезе Simple Smile Че много ноери хвърлих с моя таблет от банггууд- Onda v812- много бързо даде дефект. Cry

# 178
..Някой връщал ли е таблет в Китай? ....
Здравей Lillya,
по мой сметки едва ли си заслужава цялата процедура, спрямо цената на таблета.
По-скоро бих те посъветвал, да разпиташ за проверен сервиз и да го занесеш да се пробват да го поправят.
Успех  Peace

# 179
  • Карлово
Мисля че имаше едно момиче с проблемен таблет и го върна до Китай, май около 20-25 лв. излизаха пощенските разходи.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 10:17 от chatNoir

Общи условия

Активация на акаунт