BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 741
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • София
по спомен, мисля че купона за Recommender може да се ползва с някой от другите, така отстъпката ще  стане доста прилична.

# 286
Момичета, моля за мнение, преди седмица получих пратка от сайта, вътре имах два броя часовници от един и същи вид. Единият е супер, работи си. Обаче другият дойде с откачена секундарна, която си се разхожда свободно из циферблата, и с неработещ механизъм. Започнах коренспонденция с БИК. Описах им проблема, казаха че се стараят да ги опаковат добре, пратих им снимки, както ми казаха, и днес след като са видяли за какво става въпрос, ми обясняват, че явно пакетът е претърпял доста по пътя (макар според мен проблемът изобощо да не е от транспорта). Предлагат ми да ми дадат 1.5$ в коинси, но часовника струва 3$. Не съм за 1.5$, но след като нямам вина за повредата, да ги натискам ли да покрият цената напълно? Ако сте се разправяли с китайците за повредена стока и знаете дали ще има някакъв резултат, ще съм Ви благодарна за помощта и съветите.   bouquet

# 287
Момичета, какво значи  TОВА ?
Да не е отишла на митница само?!  Shocked  Cry

# 288
  • Ямбол
silsa не,не може да използваш едновременно 2 кода.
pru сама прецени,може и диспут да отвориш за този 1.5$ако ти се занимава,но и с тях директно може да се разберете предполагам.
UK Princess не мисля,че е на митница

5% отстъпка ще получите,ако  в полето "Recommender" впишете nikid10
Купони за различните категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 6%
Годишни  двукратни купони: 5FeBay2013 и 2Dropper2013
за ФБ феновете 6% отстъпка с код : KEXERJOE

# 289
UK Princess   Просто е пристигнало в София , следващото съобщение трябва да е  че пратката е вложена във вътрешен чувал, после в станция за получаване , така че до три дни е при теб  Wink

# 290
А случайно в петък дали ще е при мен? То в събота доколкото знам не работят пощите, така че има ли вариант да е в петък Sad Заминавам на 24ти за чужбина, а толкова искам да си ги видя преди това нещата  Praynig

# 291
  • Ямбол
UK Princess още утре мисля ще е при теб,пак зависи от къде си,сподели после Simple Smile

# 292
UK Princess, aко си от София - още утре ще е при теб. Ето при мен как се развиха нещата и днес по обяд си я взех (беше в купа, пристигнали от днес, необработена още) http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit

btw, дано не ти отиде в митницата.

# 293
Здравейте,
искам и аз да попитам нещо. Статусът на поръчката ми с таблета седи ей така:
20130305, 出口总包直封封发, 北京国际, 保加利亚
Запитан google, превежда това:
20130305, общата сума на пакета износ направо уплътнение за запечатване на Пекин International, България
И така от 5-ти(то е видно, де)  newsm78, нищо повече като инфо.
Направо вече ми се изчака чакалото  Tired
Поздрави  Peace

# 294
Благодаря ти, никидbouquet    Hug  Спретнах им едно писмо, да видим какво ще ми отговорят. 

# 295
UK Princess, aко си от София - още утре ще е при теб. Ето при мен как се развиха нещата и днес по обяд си я взех (беше в купа, пристигнали от днес, необработена още) http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit

Никид и ти,
Благодаря ви за отговорите.
И аз се моля да не ида на митница, защото не знам какво ще правя  Praynig
От Добрич съм затова също се моля в четвъртък/петък да получа известие да си я взема ама..  Cry

# 296
  • Испания

Никид и ти,
Благодаря ви за отговорите.
И аз се моля да не ида на митница, защото не знам какво ще правя  Praynig
От Добрич съм затова също се моля в четвъртък/петък да получа известие да си я взема ама..  Cry
И аз съм от Добрич  Peace След такова съобщение,още на другия ден е при мен , провери за по -сигурно следобед  Hug И не чакай известие-директно в пощата . А,и още нещо,пощата работи и в събота  Hug
Сега видях,че статуса ти се промени на "вложена във вътрешен чувал".Със сигурност още утре ще си я вземеш,и да се похвалиш  Wink

# 297
  • Казанлък
LR-RR любител,мисля,че това означаваше,че е изпратен за БГ... провери и във друга търсачка или ми пиши кода на лични. Всеки момент би трябвало да дойде.
UK Princess,в пощата ще е  Praynig чакаме отзиви  Hug
pru,сама прецени дали си заслужава...най-много да избиеш 2 долара. Китайци почти никога не връщат цялата сума,освен ако не върнеш стоката в Китай. Е,това е рискът от пазаруването там. Бик все пак връща поне нещичко (пробвай да си вземеш нещо от Тини,например  #Crazy)
fifinaki  Hug важното е всички да са доволни!
vtvt,дължината на моят колан е 115 см. Според мен изобщо не е проблем да се удължи малко със допълването на залепваща лента  newsm78 ...сама прецени...

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 6%
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 298
  • София
Здравейте, вчера пуснах първата си поръчка. Кога ще ми изпратят проследяващ номер, в момента е :Status History
Date (GMT+8)    Order Status
2013-03-18 22:42:45    Unpaid
2013-03-18 22:42:45    Processing-1
2013-03-19 08:51:52    Processing-3
2013-03-19 09:17:07    Processing-5

# 299
  • Казанлък
milgen  Hug
Зависи от наличността и количество на артикули в поръчката ти. Ако са от различни складове,може и да я разделят на части. Проследяваш номер дават след изпращането. Ако не искаш да я разделят на части,пиши им съобщение Don't split my order направо от страницата със поръчката(в повечето случаи работи,но се чака малко повече)

Общи условия

Активация на акаунт