BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 390
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Кода не важи за очила Sad Някой поръчвал ли е тези искам нещо за шофиране и заслепяване
http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-cycling-riding-bicy … roduct-22469.html

# 31
Цитат
Трябва колективно да им пишем да добавят България   
Аз също избирам Русия   Ще се появят след обработка,но коинсите можеш да ги получиш и по-рано. Снимки не винаги ги публикуват,но плащат за тях със сигурност.

Да, наистина, много ме ядосва това!

Някой може ли да ми препоръча някакво хубаво телефонче до 200лв?

# 32
rallii ще  Чакам отзивите за тази "острилка" за краставици и мен ме интерисува някакво мнение за шприца. 

БЛАГОДРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА.  Heart Eyes

# 33
  • София
Привет момичета, това значи ли каквото си мисля, че пратката е изпратена към пощенския клон?

Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ

Това е Tookyto ми,  Rolling Eyes но съм много силно притеснена какво точно да правя като го получа  Sad!
С тези смс ме стреснахте, ще ми навърти сметка колкото му е цената май!
Как точно да процедирам за начало, да си следя сметката ли, да звъня на оператор ли? Честно не знам какво да правя и ще ме страх изобщо да му сложа сим карта!  #2gunfire

# 34
Има предплатени карти, последно взех на виваком от 6 лв. Сложи една такава до решаване на проблема....дано има решение.

# 35
Честита Баба Марта на всички , румени и засмени   bouquet
На 24 02 поръчах мойто ТОOKY 86 и до днес си седи  /процесинг  / ,начи мноо мъй яд ! А на таблетчето два пъти му зареждахме батерията , newsm68 newsm35 голямо ръчкане падна.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 10:49 от fifinaki

# 36
  bigdance2 ПОПРАВКА  телефона е пратен току що , вече си мислех , че нямат наличен въпреки че питах преди да поръчам. Сега ще чакам спокойничко  no smile3546

# 37
Честита Баба Марта!
Аз писах съобщение, в което им посочих, че липсва България, но отговорът им изобщо не ме задоволява  Simple Smile
we have three accesses to write the review
1, Please login in our website www.buyincoins.com and search the product you have ordered.
at the middle of the page there are 4 choices for states "Description ,Shipping & Warranty, Review, Message".
you can press the button "review".
2, Please enter into your account .from order information , you can see all of your orders ,and on the right of every product, you can see "write a review".
3,When you enter into your account, at the left side shows " Home > My Account",please press the button my account, you can choose "Recent Purchase", then choose "view" button,and you can write review.
Hope it can help you.
Please feel free to contact us if any need.
Best wishes
Jessie

Явно не ми вярват, че липсва цяла държава, а просто аз не мога да се справя с ревютата Simple Smile

# 38
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали таблет 8-10 инчов. Благодаря.

# 39
  • София
ЕЕ взех си TOOKyto !   ura  Страхотен е, екрана, камерата не е лоша, сега ще дебнем сметката и ще го човъркаме!
Хич не ми е ясно от къде да махам разни китайски неща, които срещам.
Примерно клавиатурата, която изкарва за писане е на англ., но най-горния ред излизат йероглифи, защо ги има и как да ги махна  Praynig? Другото, което не можах да намеря е как да сменя на главни букви?  newsm78 

# 40
  • Варна
Днес най-накрая ми дойде телефона  Crazy Изглежда страхотно, работи без грешка, чува се много добре, няма нищо общо с предния, много съм щастлива.

Четейки за смс-ите се наплаших и поразпитах колегите - излизат някакви звездички, които са от програми, които имат Air Push. От маркета си изтеглих Air Push Detector, който сканира всички приложения и изписва в кое има AirPush. Важното било да не се цъка на тази звездичка к/о излиза - как го обясних и аз, надявам се да сте разбрали.

# 41
  • Казанлък
Честита Баба Марта и от мен!

Взех си телефончето Tooky T83...бял e и,както и очаквах,много ми хареса.  Flutter Досега изтощавах батерия със включени всички възможни опции(блутут,уайфай и със екран на 100%). Батерията беше на 44% и видеото издържа повече от 4 часа,после малко инсталации на приложенията и най-накрая телефонът изключи.

dessie_d,имаш 2 клавиатури на телефона,но на теб по подразбиране е активирана китайската. Влез във настройките и активирай клавиатура Андроид(там можеш да сложиш английски и руски,но превключването е кофти). Можеш да свалиш от Google play приложение Bulgarian keyboard2, активирай го от настройките и ще имаш и български.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони:
Купони за определени категории: BTFPWLEM (5% -  Health & Beauty), AWPEYTRN (8% - Clothing, Shoes, Accessories)    -до 10 март
Годишни и еднократни купони: 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 42
  • Казанлък
Днес най-накрая ми дойде телефона  Crazy Изглежда страхотно, работи без грешка, чува се много добре, няма нищо общо с предния, много съм щастлива.

Четейки за смс-ите се наплаших и поразпитах колегите - излизат някакви звездички, които са от програми, които имат Air Push. От маркета си изтеглих Air Push Detector, който сканира всички приложения и изписва в кое има AirPush. Важното било да не се цъка на тази звздичка к/о излиза - как го обясних и аз, надявам се да сте разбрали.

*Krissy*  Hug
Честито ти телефонче!!! Дали наистина има 3G?
Това със звездички и точки и т.н. може да се случи на всеки телефон(поне на няколко човека от моите познати се е случвало да плащат смс-и по 6 лева). Air Push Detector и аз го имам на телефона,засега не съм го ползвала  Praynig И да,не натискайте никакви непознати неща,ако се появят във горното падащо меню.
При Туки нещата стоят по друг начин...понеже телефонът е за вътрешният пазар,то там има втрадено нещо и самата система праща тези смс. Те са безплатни за китайци,но при нас нещата се объркват. В началото системата пита дали искаме да участваме във това системно проучване (поне във предните версии на телефоните го имаше),но аз мисля,че това нещо може да се обърква при проверката преди изпращане от сайта,например... newsm78

# 43
  • София
Valpan мерси   bouquet
С клавиатурата се оправихме, мъжът ми въпреки че е по-зле с английския спрямо мен, даже хич го няма, с човъркане намира всичко  Laughing
Телефона е супер, нямам думи, за тези пари в бг. не можеш да вземеш такова качество, мъжът ми е възхитен, цяла вечер го ръчка, и не ме оставя да го пипна дори, а ужким е за мен   #Cussing out
До сега бях със Самсунг, сега ще остане за него, и какво да кажа нищо общо като екран, цветове, батерия, камерата и какво ли още не! Та много ви благодаряяяя Valpan, Snow22   bouquet и се радвам че открих темичката изобщо!

И моя tooky беше на 44%, изтощихме го и се зарежда, дали сега да го изключа след като е зареден или е добре да седи повече?
Другото, което е странно, сложих му едната си карта, на Глобул, следя постоянно сметката и за половин ден горе долу ми се е завишила с 30 ст., покачваше се по 2 ст. постоянно, като се има предвид, че тази карта не я ползвам, водила съм един разговор, който е с безплатни минути. От какво може да са тези стотинки  Laughing? изключихме някаква отметка за роуминг, GPRS, сега ще следим дали ще спре това покачване  newsm78

# 44
  • Казанлък
dessie_d  Hug
Сигурно не го знаеш,но глобул отдавна таксува всичките обаждания на 123  #Cussing out със 2 стотинки. Аз за проверка на сметка ползвам този начин: в телефона набираш  *123# ,натискаш слушалка и ти излиза едно меню ,избираш от него това,което те интересува. Например 1 за проверка на сметка и ти се появява съобщение със твоята текуща сметка и задълженията за минал период. Много е лесно и безплатно. За по-бързо така проверявам и сметката на виваком  reverance
Твоят бял ли е или черен? Погледни във настройките "За телефона",там има всички показатели. Номер на сглобката. Има едни дълги цифри и букви. Какво пише? 1.2.7 или 1.2.9 ? Колегата ми получи първият,а моят е от последният модел

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 09:45 от valpan

Общи условия

Активация на акаунт