BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 363
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 Joy Valpan мерси   bouquet
Голяма съм шматка, нистина не го знех, а и тази карта не я ползвам особено, предимно ползвам Виваком и за това явно не съм в час!  hahaha Голям майтап, еее поне ми се изясни!
Моят е бял, а за това което питаш, ще го видя довечера, че мъжът ми го взе на работата  #Cussing out, да го показва и да го ровичка явно, но кво да се прави, все някога ще стигне до мен  Laughing!

# 46
Здравейте! Да не би да има някой код за намаление за повече от 5%. Видях само тези, които са за козметика и дрехи. Grinning

# 47
  • Казанлък
Здравейте! Да не би да има някой код за намаление за повече от 5%. Видях само тези, които са за козметика и дрехи. Grinning
lveto  Hug
За съжаление,няма други... Новите два купона са само за отделни категории и важат до 10 март(някъде пишат до 12.03).

Днес успях да победя Tooky и да получа рут права над него. Със получен Superuser мога да работя със системни приложения. Премахнах това гадно нещо,което има доступ до пращане на смс-и. red Сложих карта със предплатени минути на глобул ,но пак ще го следя на първо време. Също премахнах и някои китайски приложения   dancing

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони:
Купони за определени категории: BTFPWLEM (5% -  Health & Beauty), AWPEYTRN (8% - Clothing, Shoes, Accessories)    -до 10 март
Годишни и еднократни купони: 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 48
  • София
Valpan и моят е 1.2.9   Party
А видяхте ли, че сега е още по намален  Cry, с около 10$, преди малко го видях  #Cussing out

# 49
  • Казанлък
Valpan и моят е 1.2.9   Party
А видяхте ли, че сега е още по намален  Cry, с около 10$, преди малко го видях  #Cussing out
Ох,да...със 10%,както и другият Candy Т1982,който също е с много хубав 3,5" дисплей. Обаче също е хванат във изпращането на смс от системата(лекува се по същият начин,като нашият).
Гледам,че са се появили нови телефони NEO,но са все още без никакво намаление.

Здравейте, бихте ли ми препоръчали таблет 8-10 инчов. Благодаря.

catty,определи се със бюджета и нуждите...в смисъл,за какво основно ще го ползваш и т.н. Изборът е доста голям,някои модели често са обсъждани във темите.
Прегледай в сайта. Ако спреш на няколко,бихме могли да ти помогнем с нещо при избора,сравнявайки характеристики и предишният ни опит   Grinning

# 50
  • София

Здравейте, бихте ли ми препоръчали таблет 8-10 инчов. Благодаря.

catty,определи се със бюджета и нуждите...в смисъл,за какво основно ще го ползваш и т.н. Изборът е доста голям,някои модели често са обсъждани във темите.
Прегледай в сайта. Ако спреш на няколко,бихме могли да ти помогнем с нещо при избора,сравнявайки характеристики и предишният ни опит   Grinning

Трябва ми за сина ми, ще го ползва за игри и фимчета основно. Аз честно казано хич не разбирам от тази техника и ми е много трудно да избера. Просто исках да е с по-голям екран,ч е 7 инчовите ми се струват адски малки, а пък цените на 10 инчовите в БГ ми се струват много високи  Crazy
Бюджет нещо като 200 лв.

# 51
Момичета, би ли била така добра някоя от вас да ми помогне да се регистрирам, защото при мен не става.. от месеци.  Всичко съм пробвала, не става и не става..
Ако някой има свободни 5 мин моля да ми пише и да ми помогне.. Благодаря предварително  Hug Flutter

# 52
  • Казанлък
Трябва ми за сина ми, ще го ползва за игри и фимчета основно. Аз честно казано хич не разбирам от тази техника и ми е много трудно да избера. Просто исках да е с по-голям екран,ч е 7 инчовите ми се струват адски малки, а пък цените на 10 инчовите в БГ ми се струват много високи  Crazy
Бюджет нещо като 200 лв.

За тази цена и тук трудно ще намериш добър 10" таблет  ooooh!
При бърз преглед тези са  малко над твоят лимит,но заслужават внимание.
Първите 2 много си приличат по показатели и са с еднакъв процесор AML8726-MX,двуядрени са и са добри производители общо взето:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ramos-w27-dual-cor … roduct-19457.html
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-zenithink-c93-dual … roduct-25272.html

Този таблет също е доста изгоден за размерите си
http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-yuandao-window-n90- … roduct-22907.html
процесорът е провереният    RK3066 ,добър екран 1024 x 768 pixels resolution и доста добра батерия 6000mAh
Аз може би бих се спряла на него...
Вече за повече подробности и отзиви търси информация по форумите във интернет.
Гледам,че има доста предложения и за 8" таблети,но 10" са много по-удобни за гледане на филми и ползване вкъщи.
Общо взето гледай вида на процесора,резолюция на екрана и батерия. Паметта не е толкова важна за твоите нужди,а и винаги може да се сложи допълнителна карта-памет и да се качват филми точно на нея.
Ако ти си харесаш още някой,пиши...а дано и някой друг да се включи със мнението.  Praynig
Успех с избора!

# 53
  • София
valpan, много ти благодаря за предложенията, в ценовия диапазон са ми и трите. Ще ги покажа на мъжкото тяло като по-разбиращ.
И още един въпрос - на митница ли пристигат таблетите?

# 54
  • Казанлък
valpan, много ти благодаря за предложенията, в ценовия диапазон са ми и трите. Ще ги покажа на мъжкото тяло като по-разбиращ.
И още един въпрос - на митница ли пристигат таблетите?

Никой не може да каже със сигурност дали една пратка от Китай ще пристигне във пощата или ще отиде на митница. Повечето ги получаваме директно в пощенският си клон,но трябва да знаеш,че ако пратката ти се окаже на митница,ще трябва да платиш 20% ДДС. Наистина,се случва много рядко,но все пак...  Praynig

Има и по-хубави таблети,разбира се,но са вече по-скъпи. Нека и мъжът ти погледне по-внимателно всички от списъка: http://www.buyincoins.com/categories/Computers-Networking/Tablet … add_order--1.html

# 55
  • Ямбол
UK Princess ако не се справиш,може да ми пишеш

# 56
  • София
Премахнах китайската клавиатура, обаче сега се чудя с китайските приложения как да се оправя  newsm78

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 10:00 от vladkab

# 57
  • Казанлък
Премахнах китайската клавиатура, обаче сега се чудя с китайските приложения как да се оправя  newsm78
За какво точно става въпрос? Давайте линк към устройството.

Някои приложения могат да бъдат спирани от меню Настройки/Приложения/Всички/натискаш върху приложение и виж дали имаш възможен бутон "Спри".  reverance
Ако приложението не е системно,а качено от китайците,то можеш да го премахнеш оттам(ще бъде възможен бутон за деинсталиране)

# 58
Аз  отидох на настройки- приложения. И на информацията за всяко давам ЗАБРАНИ. И така останах само с Пингвинчето, другите вече ги няма  Rolling Eyes

# 59
Премахнах китайската клавиатура, обаче сега се чудя с китайските приложения как да се оправя  newsm78
Много мощен инструмент за приложения,дори и за системните сложени в заводския ром.Архивирай ги  за да можеш да ги възстановиш ако се появят някакви проблеми.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.Tita … W5pdW1CYWNrdXAiXQ..

Общи условия

Активация на акаунт