BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 379
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Казанлък
Премахнах китайската клавиатура, обаче сега се чудя с китайските приложения как да се оправя  newsm78
Много мощен инструмент за приложения,дори и за системните сложени в заводския ром.Архивирай ги  за да можеш да ги възстановиш ако се появят някакви проблеми.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.Tita … W5pdW1CYWNrdXAiXQ..

kris_1,за това не трябва ли да има root???

heart.it , да,така ги спираш и няма да ти се мяркат пред очите. Спрените приложения ще бъдат най-отдолу във списъка

# 61
За рутнати устройства е.

# 62
  • София
За Тооky-to ставаше въпрос. Май успях да ги спра китайските приложения.

# 63
  • Казанлък
За Тооky-to ставаше въпрос. Май успях да ги спра китайските приложения.
То спирането им е лесна работа,а и това не променя нищо общо взето.
Наблюдавай си сметката да нямаш пращане на смс-и. Не се отразяват  във телефона,но има случаи, когато системата ги праща. Ако ти самата не ползваш тази услуга,за по-сигурно изтрий или промени номера на SMS центъра. Така няма да можеш да изпращаш смс-и,но май все още ще получаваш такива и ще си по-спокойна за сметката.  Peace

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони:
Купони за определени категории: BTFPWLEM (5% -  Health & Beauty), AWPEYTRN (8% - Clothing, Shoes, Accessories)    -до 10 март
Годишни и еднократни купони: 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 20:51 от valpan

# 64
Добро утро.
С китайците се разправям за клина,който беше целия в масло.Писаха ми за възтановяване на 3 монети.Какво значи това нещо като ваучер ли?

# 65
  • на морето
Добро утро.
С китайците се разправям за клина,който беше целия в масло.Писаха ми за възтановяване на 3 монети.Какво значи това нещо като ваучер ли?
Това са т.нар.коинси,развняващи се на 3 $.Можеш да ги изхарчиш при следваща поръчка Peace

# 66
Днес ми дойде първата поръчка от този сайт,въпроса ми е трябва ли по някакъв начин да ги информирам затова?

# 67
  • Казанлък
Днес ми дойде първата поръчка от този сайт,въпроса ми е трябва ли по някакъв начин да ги информирам затова?

kris_1,честита ти първа поръчка  Peace
Не,няма нужда да ги информираш,но ще се радваме да споделиш с нас какво си получил...може да бъде полезно за някой  Praynig

# 68
Ми дреболии които бяха понамалени.Микро сд-и карта 16 гб беше за 9,48,три стилуса за капацитивен дисплей(трите за 0,98) и един hdmi преходник за 1,88.Дребна поръчка да прокарам пътечката  Simple Smile.

# 69
  • Перник
Момичета, има ли таблети с GPS? Вграден ли трябва да бъде или се сваля някакво приложение?

# 70
  • София
Тези, които получиха TOOKY-то може ли да кажат с какво зарядно е телефона. Като гледам май ще трябва да го зареждам през лаптопа с USB кабела, обаче ми е малко притеснено дали няма да прецакам нещо.

# 71
  • Казанлък
Тези, които получиха TOOKY-то може ли да кажат с какво зарядно е телефона. Като гледам май ще трябва да го зареждам през лаптопа с USB кабела, обаче ми е малко притеснено дали няма да прецакам нещо.

Нали има зарядно в комплекта? То е доста силно-1А,но е за американски тип контакти. Просто ще ти трябва такъв преходник. Тази яка батерия от лаптопа ще я зареждаш доста дълго. Аз имам зарядно 1А от НТС с нормален контакт,така че зареждам с него,но става и с оригиналното(пробвахме го). Такъв преходник,ако нямаш,можеш да намериш и тук

# 72
  • София
Ясно, аз имам едни преходници, обаче видях,че не става на тях и се ошашавих. Не знаех, че са няколко вида. Благодаря ти!

# 73
  • Перник
Момичета, има ли таблети с GPS? Вграден ли трябва да бъде или се сваля някакво приложение?
Пак да питам Embarassed

# 74
Здравейте! За колко време горе-долу пристигат поръчките от този сайт?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт