Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да пазарувам от уебсайта и какви са наличните опции за отстъпка?
Как мога да проследя поръчката си и какви са наличните отстъпки?
Как да разреша проблема с изтеглянето на видеоклипове за MP4 на моя телефон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да пазарувам от уебсайта и какви са наличните опции за отстъпка?
Пазаруването е лесно - изберете продукт и го добавете в кошницата, след което натиснете бутона „Продължи към касата“. При първа поръчка можете да изберете дали да се регистрирате като препоръчан потребител или да използвате код за отстъпка. След завършване на плащането можете да прегледате адреса си и да потвърдите поръчката. Освен това има налични промо кодове, които могат да се използват 1-3 пъти в един акаунт, както и годишни и еднократни купони за отстъпка.
-
Как мога да проследя поръчката си и какви са наличните отстъпки?
-
Как да разреша проблема с изтеглянето на видеоклипове за MP4 на моя телефон?
-
Как мога да се регистрирам на уебсайта и какви са условията за получаване на отстъпка?
-
Има ли наличен код за отстъпка, по-голям от 5%?

Много ги харесах,ще раздам и на приятелки.
много е хубав! Ама аз защо останах с впечатление,че преди говореше за телефон?
Ще чакаме отзив за този таблет. Много добри неща съм чела за тази марка. 
.
. Една идея по-късо и нееластично ако беше, щеше да ме сплесква отпред, въпреки че наистина дантелата е много разтеглива, но пък и аз нямам супер много матрЯл за сплескване, де
. За база за сравнение - висока съм 170 см, а дължината от чатал до шия, измерена през най-"обемната"
. Да отбележа, че явно заради опаковането и транспортирането пристигнаха деформирани по различен начин, но както четох и в коментарите, подлежат на "наместване" и корекция на деформациите, така че с белите ще се пробвам да докарам същата извивка като на черните.
. Бях я поръчала като пълнеж към поръчката с цветния душ и други дреболии още на 16.03, понеже харесвам такива дрънкулки за глезен през лятотото, но ми разделиха поръчката, а аз повече държа на другите неща и ето, че това джунджурЕ пристигна преди останалите неща. С леки резерви съм, има доста камъчета и лъщи повече, отколкото на снимката в сайта, затова на пръв поглед реших, че леееко ми циганее, но пък не мога да се похваля с особено тънък глезен като на газела, така че отстрани на моя крак изглежда да стои доста нежно. Не знам обаче как ще е на фин глезен, а и е въпрос на вкус все пак. Хем не съм газела и въпреки това синджирът ми идва доста дълъг, но това подлежи на корекция.