BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 737
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • Ямбол
d_i_a_n_a изпуснали сте времето за диспут,пишете им отново,че са минали 2 месеца и нищо не е получено,на добра воля може да възстановят част от сумата,не знам за колко $ става въпрос,но пишете им непременно.

# 331
UK Princess още утре мисля ще е при теб,пак зависи от къде си,сподели после Simple Smile
UK Princess,в пощата ще е  Praynig чакаме отзиви  Hug

Хайде, момичета взех си я!   Crazy
Значи всичко е както на снимките, много съм доволна, повечето са козметични неща де  Blush Party

Ето какво получих:

12 цвята автоматични моливи
12 цвята - с брокат
12 цвята - с острилки
12 цвята - водоустойчиви
6 молива - дебели с по два цвята

12 Прахообразни мини Сенки

Часовник за мед. сестра (розов ми се падна)  Heart Eyes

100 гумени винтчета за обеци

4 ГБ плейър тип, Ipod, с камера, лилав - с калъфче и слушалки

Ретро очила - огледални с УВ защита

Унисекс Ретро очила пак (малко по-малки са,черни ми пратиха)

И което чаках с нетърпение най-много беше - 120 цвята палитра сенки  Heart Eyes Heart Eyes

и 24 цвята пастели за коса  Heart Eyes

Слушалки, реплика на Ipod-ските

Подарък син химикал

И това не помня да съм го поръчвала и го няма в поръчката явно е Подарък палитра сенки 6 цвята

Hug

# 332
  • Ямбол

UK Princess а защо си пуснала тоолкова много неща в 1 поръчка,та да рискуваш да отиде на митница?За твое спокойствие си ги пускай на няколко отделни поръчки,така щеше и да получиш няколко подаръка химикала.
А за палитрата,която се чудиш,провери си в профила-в поръчки,дали я има измежду поръчаните неща и ще ти стане ясно,не ми се вярва да е подарък,но може.
Ще ми е интересно като изпробваш пастелите за коса,да споделиш мнение,честито.

# 333
  • София
UK Princess Моля те да дадеш отзиви за слънчевите очила   bouquet

# 334

UK Princess а защо си пуснала тоолкова много неща в 1 поръчка,та да рискуваш да отиде на митница?За твое спокойствие си ги пускай на няколко отделни поръчки,така щеше и да получиш няколко подаръка химикала.
А за палитрата,която се чудиш,провери си в профила-в поръчки,дали я има измежду поръчаните неща и ще ти стане ясно,не ми се вярва да е подарък,но може.
Ще ми е интересно като изпробваш пастелите за коса,да споделиш мнение,честито.
Въобще и идея си нямах преди да поръчам, че има вероятност да идат на митница, затова:))  Пък и не ми се чакат много пратки и гледам да поръчвам наведнъж каквото мога.  Sunglasses
Палитричката не я бях поръчвала и я няма в листа на поръчаните неща, явно наистина е подарък.

UK Princess Моля те да дадеш отзиви за слънчевите очила   bouquet

Деси, огледалните са ми малко широки, аз съм с малко лице и трудно си намирам очила, но мисля, че на нормално лице биха паснали добре. Другите неогледалните са по-малки и мисля, че ми стоят малко по-добре от огледалните (които въобще не ми стояха  Laughing )

bouquet

# 335
  • София
UK Princess Много ти благодаря ще ги поръчам и аз при следваща поръчка.

# 336
  • София
d_i_a_n_a изпуснали сте времето за диспут,пишете им отново,че са минали 2 месеца и нищо не е получено,на добра воля може да възстановят част от сумата,не знам за колко $ става въпрос,но пишете им непременно.

А колко е това време? Одеве изпратих сестра ми отново в пощата, преровили са всичко - не е там пратката. Поръчката е на стойност около 17-18 долара - една четка за ФДТ, една флашка и това, което с нетърпение чаках през цялото време - http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-makeup-warm-pro-88- … product-1199.html.

А най-странното е, че и от dealwxtreme.com се бави още една поръчка, направена по същото време.  newsm78

# 337
  • Казанлък

А колко е това време? Одеве изпратих сестра ми отново в пощата, преровили са всичко - не е там пратката. Поръчката е на стойност около 17-18 долара - една четка за ФДТ, една флашка и това, което с нетърпение чаках през цялото време - http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-makeup-warm-pro-88- … product-1199.html.

А най-странното е, че и от dealwxtreme.com се бави още една поръчка, направена по същото време.  newsm78
d_i_a_n_a  Hug
Срокът за пускане на диспут е 45 дена(обикновено се пуска на 43-44 ден от плащането на поръчката). Сега само можеш да пишеш на сайта и да си искаш парите. Имаме случаи,когато са връщали цялата сума без диспут и след 2-3 месеца. Аз бих ти посъветвала да изчакаш още малко и пак да им пишеш. Все пак си нов клиент и си се надявала на дългосрочно сътрудничество с този сайт,а още първата ти поръчка не достига до теб. Нещо в този род...
Ако поръчката се е върнала при тях,ще ти върнат парите без повече въпроси,но при изгубена пратка се чака малко повече. Все пак ти пожелавам поръчката ти да пристигне много скоро  Praynig Hug

UK Princess,толкова много готини неща!  #Crazy Автоматичните моливи са наред да бъдат поръчани веднага...  Laughing
За плеъра се пише shakable...наистина ли песните се сменят със поклащане(изтръскване?)

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-6% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 6%
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013 , PPuseronly (2 пъти) и 2Dropper2013

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 23:23 от valpan

# 338
Палитрите ме изкушават с ниските си цени, само с качеството не знам как стоят нещата, страх ме е да не получа някоя алергия. Някой случайно да има отзиви за китайския Naked. Laughing
http://www.buyincoins.com/new_en/details/12-color-makeup-eye-sha … roduct-26385.html
В DealExtreme има имитация и на Naked 2.

# 339
  • София
valpan, никид, благодаря за отговорите!   bouquet  bouquet

Освен да чакам, друго май не ми остава...Палитрата я чаках с голямо нетърпение и тайничко се надявам да пристигне ненадейно.  Praynig

# 340
Дойде и моят ред да дам отчет.(най-сетне  Crazy)
За картата вече се разбра, че не става.
Сега за таблета, става въпрос за този:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-teclast-a11-quad-c … roduct-26140.html
Първите впечатления са добри, но имах малко по-големи очаквания....
Като цяло се държи добре, обаче със сигурност ще бъде Root-нат,
защото е пълен с какви ли не глупости на китайски,
които са активни през цялото време и се стигна до момент,
в който браузър-а заби гледайки клипче в тубата,
а нито могат да се спрат, нито мога да деинсталират.
Това е за сега, като го Root-на ще пиша повече.

# 341
колко време е нормално  да се задържи една поръчка със статус процесинг 5?

# 342
  • Казанлък
колко време е нормално  да се задържи една поръчка със статус процесинг 5?
Зависи от нещата,за които се чака. Ако до една седмица не ги набавят,често след това просто ти връщат парите.

LR-RR любител,много добре те разбирам...  Laughing
Моят таблет Ампе А10 си дойде почти чист...имаше само няколко основни приложения и абсолютно никакви китайчини. На Аврората просто ги спрях от основното меню. Не можеш ли поне това да направиш,докато не получиш рут??? 
Аз въздъхнах спокойно след рута на Тукито и премахването на всичко с йероглифи  Joy

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 22:33 от valpan

# 343
  • Казанлък
Още един годишен купон  smile3525

PPuseronly - 5% отстъпка

Действа 2 пъти за един акаунт

# 344
Здравейте
Искам до попитам как точно да поръчам,че нещо не мога да се оправя.
..И колко ще ми излезе доставката ????
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт