МНЕНИЯ за КАЧЕСТВОТО НА ОБУЧЕНИЕТО в 18-то и 43-то училища КЪМ ДНЕШНА ДАТА!

• 731
  • 4
  •   1
Отговори
  • Между два живота
Здравейте!
Предстои ни да сменим местоживеенето си (ще живееме в близост до кръстовището на Пиротска и Д. Петков)!
 Освен квартала ще трябва да сменим и училището на детето ми!

След процес на  лутане и четене из нета се спрях в избора си на следните две училища:18-то и 43-то! Но отзивите, които намирам за тях из нета (вкл. и в стари теми на бг.мамма) са твърде противоречиви и  с дати отпреди три и повече години!... Confused

Моля, родители на деца, които учат в 18-то и 43-то училище да споделят своите впечатления, наблюдения и констататации за качеството на обучението в тези училища в настоящия момент!  Praynig

Към момента се вълнувам най-вече от ситуацията в начален курс, може да ми препоръчате и педагог, водещ понастоящем втори клас) но с оглед, че един ден ще минем и в горния Rolling Eyes ще ми бъдат полезни и с интерес ще следя и споделеното за това на какъв хал е образователния процес и в горен курс на тези училища!?

Предварително Благодаря на отзовалите се на апела и   нуждата ми за ориентиращо ме съдействие!        bouquet

Пп Ако в търсенето ми на училище съм подминала някое читаво в близост до  местонахождението на новия ни дом, моля споделете и за него!

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 02:32 от Rajana

# 1
  • Между два живота
Привет!.....
Очаквам мненията  Ви! Те с са ми важни за избора на училище, стоящ пред мен!
Знам, че НЕ Е  възможно тук да няма родители, чийто деца учат в18-то или в 43-то училище!...
Моля споделете впечатленията си!  Praynig

# 2
Естествено, че във форума има родители на деца от въпросните училища! Но има активна тема за училищата в района: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445678.765 - тач чети актуални мнения.
Относно пропуснати читави училища, определено си пропуснала едно - 32 СОУ на кръстовището на бул. "Тодор Александров" и бул. "Хр.Ботев", което, според доста хора е най-доброто училище в района. Поинтересувай се за него задължително.

ПП. Аз лично никога не съм чувала за 43-то училище да го хвалят, нито някой да го е избрал пред 32 СОУ и 18 СОУ. 

# 3
  • София
Що се отнася до 18-то и 32-ро, ако въобще ви приемат в някое от тях /което би могло да се случи само при напуснали деца/, едва ли ще имаш възможност да избираш преподавател. За 43-то - досега не съм чула да са отказали да запишат дете, желаещо да учи при тях. И пак зависи от броя на децата в паралелките, така че и тук може би няма да имаш голям избор на учители. По-скоро подай документи в избраните от теб училища и ако детенце е прието в повече от едно, направи проучване на госпожите, след което вземи окончателно решение.

Относно обучението - нямам мнение. За 43-то съм чувала, че доста лесно се изкарват високи оценки. Доколко това твърдение е вярно, не мога да кажа. Имам си своите подозрения, че наистина е така, но не съм пряк очевидец.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 23:32 от Elfi

# 4
  • Между два живота
Little wingels, Elfi Благодаря Ви за отговорите! Много сте ми полезни!  bouquet

Но за съжаление коментарите Ви   категорично потвърждават колко тежка ще е задачата ми! Още повече, че трябва да напуснем чудесно училище, в което и двете ни преподавателки са прекрасни! Cry

Отивам да чета предложената тема:
... има активна тема за училищата в района: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445678.765 - тач чети актуални мнения. ...

но ще следя и за нови коментари (надявам се да ги има Praynig) по тази тема тук!

Общи условия

Активация на акаунт