Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 34 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Извинете но съм ей така  Shocked....това е момиче на 22г....толкова много знае и е постигнала,няма такава амбиция,но и не само...даже незнам с какво да я съпоставя newsm78,филмите й са прекрасни...играта й без забележки,сдържана млада госпожица,образова се...срам не срам но аналог в БГ няма....или аз греша Rolling Eyes
Чаатай има ли го да танцува....май е дърво милич,като го гледам на сватбата им как само се клати,се едно няма колена Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 106
Ма много бели тия туркини беее, чак отблъскващо бели , солариумче ала бала  newsm78

# 107
зад кадър

# 108
Ма много бели тия туркини беее, чак отблъскващо бели , солариумче ала бала  newsm78
то е комплекс там...трябва да са бели...туй то и без косми!!! никъде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
нямат ли една свястна снимки от тези награди ЗАЕДНО  newsm78

# 110
Хазал е млада преуспяла актриса с таланти и продължава да се развива,но зад гърба си има правилни хора,не прави крачка без майка си,докато много ме е яд на Чаатай тръгна успешно напред ,но даде назад - дано се осъзнае и да не прави повече грешки.Той има много таланти,но трябва зад него да са правилните хора,които да му покажат правилния път.

# 111
здравейте момичета приемате ли фенки  bouquet  бихте ли ми казали какво си говорят емир и фери  когато тя му маха лепенката от устата в 43 еп оригинален и в 44 когато тя  отиде при него във апартамента не разбирам турски   а  моментите  са  пълни със  Heart Eyes

# 112
Хазал е млада преуспяла актриса с таланти и продължава да се развива,но зад гърба си има правилни хора,не прави крачка без майка си,докато много ме е яд на Чаатай тръгна успешно напред ,но даде назад - дано се осъзнае и да не прави повече грешки.Той има много таланти,но трябва зад него да са правилните хора,които да му покажат правилния път.
сега кой е ЗАД него...с новия проскт,с филма му тази години,кой е мениджъра му???? Ех искам само напред и нагоре за него... Peace

# 113
  • София

Той всъщност от какво сем-во е? Какви са родителите му? Хубаво е да го подкрепят  Peace

# 114
И аз не знам кой е мениджъра му.Май някой беше пуснал снимка от съда с мениджърката му ,с тъмна коса ама не знам коя е. Всичките му фенове искаме най-доброто за него и да го виждаме само в положителна насока.

# 115

Той всъщност от какво сем-во е? Какви са родителите му? Хубаво е да го подкрепят  Peace
не са от шоу бизнеса,но ми се струват свестни хора,дано са до него Peace

# 116
Само да кажа че като цяло зад кадър са се забавлява ли а нас ни карат да страдаме логиката значи са добри и на вече от сета на 67 епизод как се съсредоточват няма да коментирам. А тази вечер ще ходим ли в Хилс или Найт.

# 117
И аз не знам кой е мениджъра му.Май някой беше пуснал снимка от съда с мениджърката му ,с тъмна коса ама не знам коя е. Всичките му фенове искаме най-доброто за него и да го виждаме само в положителна насока.
таз ли  Sick...дано е по-добра в занаята си,от колкото е красива hahaha

# 118
На сета са се забавлявали на макс.Много добри професионалисти са.Това да се смееш,да си разсеян и след малко да викаш и да си бясен,да плачеш  е изкуство.

# 119
Иве, на снимката Чаги как е скръстил мирно ръце до Хазал все едно казва:ааа аз там не пипам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт