Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 34 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Само да кажа че като цяло зад кадър са се забавлява ли а нас ни карат да страдаме логиката значи са добри и на вече от сета на 67 епизод как се съсредоточват няма да коментирам. А тази вечер ще ходим ли в Хилс или Найт.
отиваме в най-новия клуб на Емко където е й Корайчооооооо и Джан охрана  newsm08  bigdance2 dance  ura  Gift  261uu  261uu  261uu  261uu cheers lalalala moresmile

# 121

Наблюдавам те от определено време
изкушаваш ме с всеки поглед с всеки жест
изпитваш ме - до кога така?
дали ще издържа твоя любовен тест

Няма ли как някои да ми каже
да спра да се занимавам с теб
Няма ли как някой да ми покаже
че опасно е да се играе с теб

Joy Joy Joy Joy

# 122
Хахаха тази песен на мен ми харесва,ама как добре се връзва с контекста а  Mr. Green

Ех,този Чаги,ако знае какво му мислите  Blush  Grinning

# 123
  • У Диспансера ...♥♥♥
ехееее и песни взехте да редите вече,аз съм на мнение че ако дойде,наистина няма да иска да си заминава,а за белотата ,щом е бяла и със светли очи значи е красива,това им е идеала за красота,аз понеже съм много бяла също,ама при мен щот съм половин русначе,че много често са ме взимали за туркиня,даже и идват и почват да ми говорят на турски,викам а де,де да го знаех,щяхме да имаме субове до сега  Joy Joy Joy

# 124
Довечера ще има ли парти в Хилса  newsm78
Може да си спретнем LaughingКиара е с Чатай а ние с другите Laughing

Ох и аз така  hahaha Joy

# 125
кой искаше Ча да се къпи по често  Whistling

# 126
Хахаха тази песен на мен ми харесва,ама как добре се връзва с контекста а  Mr. Green

Ех,този Чаги,ако знае какво му мислите  Blush  Grinning
нищооооооо лошооооооооооо  Whistling...най-щастливото 22г момче ще е Crazy

# 127
Извинете но съм ей така  Shocked....това е момиче на 22г....толкова много знае и е постигнала,няма такава амбиция,но и не само...даже незнам с какво да я съпоставя newsm78,филмите й са прекрасни...играта й без забележки,сдържана млада госпожица,образова се...срам не срам но аналог в БГ няма....или аз греша Rolling Eyes
Чаатай има ли го да танцува....май е дърво милич,като го гледам на сватбата им как само се клати,се едно няма колена Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иве, утре ще има снимки на Чаги като танцува, нали ще е с Киара довечера! Heart Eyes

# 128
# 129
Рени за новата тема   newsm51 Снежи   bouquet
Киара  Hug

Скрит текст:

# 130
  • Под Сините камъни
Боже докато ви изчета и ще свърши рожденния ден на Киара.
Скъпи пожелавам ти много здраве,защото е нужно,много щастие,защото е необходимо и много любов,защото без нея не може.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 16:25 от Пеца

# 131
# 132
Няма проблем и в новия клуб ще отидем ама не му знаем името със сигурност не е Хилс или Найт.
Все пак ще е малко грубо.

# 133
  • София
Някой знае ли защо има 46еп оригиналния със суб а няма 26 еп.Дали някъде в нета не може да се намери.Търся постоянно ама без резултат.Оф, луднах по тоя сериал Sad,

# 134
тука жури на конкурс ли е?

Общи условия

Активация на акаунт