Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 34 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Някой знае ли защо има 46еп оригиналния със суб а няма 26 еп.Дали някъде в нета не може да се намери.Търся постоянно ама без резултат.Оф, луднах по тоя сериал Sad,
защото СИ го преведахме...тука,дружно,НЯМА ДРУГИ това е ...пак като и толкова има....

Познато състояние е твоето  Mr. Green

# 136
Някой знае ли защо има 46еп оригиналния със суб а няма 26 еп.Дали някъде в нета не може да се намери.Търся постоянно ама без резултат.Оф, луднах по тоя сериал Sad,
Ако намериш пращай на сам.

# 137

Всичко,което имаме е на 1 стр.
Ако го намериш сподели го с нас  Simple Smile

# 138
  • София
И аз да се изкажа за Хазалчето, мен ми харесва в нея, че изглежда сериозна, без да я познавам, докато Чагито си е развей прах, не знам как ще продължат кариерите им, но в едно съм сигурна Хазалчето ще се опита да пробие, устремена е, докато Чаги много вятърничав ми изглежда и се съмнявам да блесне отново така както блесна като Емир /не ме бийте лично мнение Simple Smile)))/
А типа мъже, които харесва Хазал меко казано силно се различават от Чаги и ми изглежда, че тя определено обича по-сериозни и обрасли мъже,  Чагито  прилича на някой пубер до тези нейните мечоци Simple Smile)).

# 139
Аз ли не съм разбрала че има 46 еп целия със субове Shocked newsm78

# 140

Не е целия,Рени  Peace

# 141
  • София
на 1 страница го има 46 със суб.Ама дали е целия не го изледах

# 142
  • в подножието на планината
Да се запиша и аз в новата тема... Laughing

Клодиии,  love001 благодаря ти, миличка! newsm51 newsm51 newsm51

Киара,  love001

Скрит текст:

# 143

Не е целия,Рени  Peace
Ми и аз така знам Rolling Eyesблагодаря Hug

Илда Hug Hug Hug

# 144
на 1 страница го има 46 със суб.Ама дали е целия не го изледах
То си пише части от сериите Peace

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥
                                                                                                    ей тук как я метна зурляка като прани гащи   Joy Joy Joy Joy

# 146
  • София
http://www.videoclip.bg/watch/Ogledalen-svqt-Epizod-64-Chast-1-Bg-Prevod
Ето малка част от 26еп  с превод.Ама много време се чака да се зареди за да го гледате Sad

# 147
                                                        ей тук как я метна зурляка като прани гащи   Joy Joy Joy Joy
От любимите ми сцени Laughing

# 148
http://www.videoclip.bg/watch/Ogledalen-svqt-Epizod-64-Chast-1-Bg-Prevod
Ето малка част от 26еп  с превод.Ама много време се чака да се зареди за да го гледате Sad
  bouquetНа тоя сайт както каза Надето ще се пенсионираме докато се отвори Laughingпо добре бтв да си чакам LaughingДобре че не ритам като вас за превода #Crazy

# 149
тука жури на конкурс ли е?
Иве не се вижда снимката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт