Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 35 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Не исках да ви казвам,но ще го направя,че да ви е яд  #Cussing out

Аз ги имам и 1 и 2 и 3 че даже и със субтитри,и с бг дублаж:с каквото искате  Mr. Green
Joy Joy JoyАз искам без нищо Naughtyписна ми да повтарям #Cussing out

Вани  Hug сещаш ли се на лични кво става ако се вържат #Crazy

# 181
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета нали една от вас преведе част от 26 епизод,явно във видеоклип са я откраднали превода от тук и са си го напрайли на клип и  не са го споделили с нас,може и да греша защото не ми зарежда там много бавно,но пише ,че е част от 26  Shocked Shocked
    аз го гледах,няма субс,само в началото и после няма превод,от тук са ги взели и се чудят как да оправят субовете Naughty

# 182
А тва "зурляка" много отива на тва откаченото Джансу.....направо екстра се вписва за тва откачено вманиачено същество !!!
ДЗурлата е от 3 сезон Laughing

Оле тая Дзурлата от 3 сезон направо кърти мивки, ужассссс и как се пули майко мила, плаши доста сериозно Simple Smile))))))!
Аз не загледах ни една серия, само хвърлих по едно око, ама като видях Дзурлата - дълга тънка и зомбиприлична и направо онемях, горкия Емир на гробището как не умря от стрес като я видя такваз опулена Simple Smile))))))
Joy Joy Joy

# 183
Хахах Рени те без това ми пишат периодично.  Sunglasses

Ама кой ще се върже за бг дублаж ми е чудно,освен ние да озвучаваме сериала.  Laughing

# 184
  • в подножието на планината

Аз ги имам и 1 и 2 и 3 че даже и със субтитри,и с бг дублаж:с каквото искате  Mr. Green

Hug Hug Hug Ауууу, виж ти... Mr. Green и се спотайва...давай ги веднага... fight

# 185

А и аз ги имам 1 и 2 и 3......
Скрит текст:
епизод
   Joy
hahaha hahaha hahaha

# 186
АЙДЕ ГЮРСУЗ..... Joy(нали такова нещо казват за доскоро...чао)  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

Ох, ще ме уморите... Joy казват- Görüşürüz ... Peace

Илди  Hug  ха сега те хванах, дай 2 сезон.  Laughing

# 187
Хахах Звезде,ама не се спотайвай и ти,не помниш ли че ти ми даде половината серии да гледам.Даже ми беше казала,че лично си озвучавала няколко серии  Thinking  Laughing

# 188

Ама кой ще се върже за бг дублаж ми е чудно,освен ние да озвучаваме сериала.  Laughing
Ох и аз съм откачила с тия лични #CrazyХора всякакви ooooh!

# 189
Вие хубу си се бъзикате за сериите и след малко пак ще завалят въпроси за тях  Shocked Laughing

# 190
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе вие пак и като не дублирате някой от актьорите пак добре,пък може и по пикантните сцени да сте ги изиграли вие    newsm78 newsm78 newsm78

# 191
Дани и ти си права  Simple Smile

Тя се опита и Рени да ни спре,ама...понякога чак смешно ми става като се иска 2 сезон с бг дублаж  Mr. Green

# 192
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох и аз съм откачила с тия лични #CrazyХора всякакви ooooh!
   щом и на мен взеха да пишат вече смятайте значи Joy Joy Joy

# 193
Дани и ти си права  Simple Smile

Тя се опита и Рени да ни спре,ама...понякога чак смешно ми става като се иска 2 сезон с бг дублаж  Mr. Green
това съм го пропуснала Joy Joy Joy

# 194
  • У Диспансера ...♥♥♥
   това за утре Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт