Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 773
  • 748
  •   2
Отговори
# 630
Божке, кви са тез' дъъълги постове от вас тази сутрин Joy Аз от прашеца на Вава ще си взема лично днес, че дори ще видя и малък Борко на мама месечинка  smile3534 Mr. Green

Прекрасен ден на всички! Hug

# 631
зузе, една лична молба.
Да нацелуваш зетя от тъща му  Heart Eyes

# 632
Сигме, считай го за изпълнено Mr. Green И снимки ще направим  Mr. Green

# 633
zuzi_79 ако ти е домъчняло за дълги постове, да взема да запретна ръкавите и да спретна един километричен ей сегинка специално заради теб   Mr. Green Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз отивам да поизмия мялко чинии и да изведа малкия човек на въздух, че май навън времето е страхотно  Crazy Crazy

# 634
Ауу, Зузанас, ако и тоя път няма снимки Ша ви набия и трите кокони  Mr. Green Хубава среща ви желая, завид  Hug
Сигме, разкошен зет си имаш  Grinning Чак ви завиждам пъкк  Crossing Arms

# 635
  • София
Ух, че много сте изписали. Я да се върна. Прекраснои поздрави за 8ми март!  Mr. Green
Скрит текст:
На мен ми беше криво вчера, че на една приятелка й се наложи да махне бебто.  Tired
Еха, Веселушко, честито сърчице! Как успя да устискаш тайната?! Стискам палци всико да е наред! fingerscrossed
Принцес, много си положителна така. Ха, дано ти донесе желания късмет тази нова премяна.  Praynig
Пънче, дано се е махнал сам досадният полип! Naughty
Тоничка, много се радвам за хубавите ти резултати!  Hug
Сигме, как е Лия?  Praynig
Linofrina, аз съм истинско роклено чудовище.  hahaha
ФеичкаHug ще стигна и до мерене на БТ сигурно, макар че ММ и сега ми казва, че се втелясвам (тестове, ЦС, добавки) Затова и се отказах от пресийд, започва много на работа да ми прилича секса и това не е на добре. Купих Go Play затоплящ.  Twisted Evil Бебета с кеф се правят пък!  Радвам се, че ти поне си видяла две еднакви черти. Дано успеете да хванете яйчицето!  Praynig На какъв доктор ще ходиш, фоликуметрия ли ще правиш или хормони ще изследваш? Видях нещо беше провесила нос в една друга тема -  Naughty не давам! Ще ти спретна едни палачинки за добро съботно настроение! Hug
Скрит текст:

Прекрасен слънчев ден на всички! Hug Аз отивам на масаж! nuts

# 636
Момичета не съм ви чела, но ви пускам обещаният разказ за раждането ми, за тези които имат желание да го прочетат  Hug
Момичета признавам си не съм ви чела. Влади много ревнува от вас и не ме оставя да се доближа до форума.
Да разкажа най-накрая за раждането.
На 16.02 казах на ММ, че ще започна да раждам вечерта и на 17.02 ще се роди малкото човече, така че да ходим до Икеа да си купим маса  Crazy. Той ме погледна  Shocked и реши, че е това и някоя от многото ми бременни странности. Отидохме, купихме си маса, столчета, прибрахме се и на вечеря аз му казвам айде яж и да си лягаме, за да може да поспим няколко часа и да ходим да раждаме  Mr. Green. Той пак ме погледна като отровен с гъби ама нищо не каза. Легнахме си и към 23:40  много ми се пишкаше и ми подмокря малко и си викаом " Ех мамка му напиках се", много ме мързеше да ходя до тоалетната ама няма как, няма да се донапикая в леглото я. Размърдах се и като текнаха тезии ми ти води и си викам, аха ясно не съм се напикала и почвам да ръчкам ММ " Айде ставай бе" от другата страна "ъъъъъъъъ", аз пак "ставай бе", а ММ след десетото ръчкане "уфффф какво искаш, какво толкова става", аз вдигам завивката и викам "ми гледай", а той "какво да гледам"  #Crazy. Аз оттам станах, то текат води, чудеса, страшна работа. Казвам на ММ идвай с мен в банята, аз се съблякох , той застана като полицай на пост и по едно време ме гледа откъм изтичащите води, които все още бяха като водопад и  Shocked опулен ми вика " какво правиш бе, ти нормална ли си", а аз през смях му отговарям " не си мисли че пикая, това са ми водите - раждам" и той  пак ей така  Shocked Shocked Shocked. Наще се събудиха и по локвите се ориентираха, облякоха се , аз през това време звъня на док, който се оказа дежурен и ми вика, хайде идвай, чакам те. Излизам от стаята майка ми и бащами ме чакат на вратата облечени, обути и викат "хайде да тръгваме". След тази реплика беше мой ред да се опуля  Shocked " амавие къде тръгвате, аз няма да раждам днес, утре ще ви се обадя да ви кажа кога ще раждам" Те с 300 убеждения си останаха вкъщи.
Отиваме в болницата, там ме приеха, преоблякоха, аз си маркирах целият път в болницата с води.
Вързаха ме на апарата за тонове - контракции никакви. Чакаха до сутринта контракции, които така и не се появиха. Док ми вика "оооо ти още си усмихната, значи ние сме тъжни, когато ти станеш тъжна, ние тогава ще се усмихнем"Сутринта към 6:00 ме включиха на система и като се почнаха едни контракции на 1 мин.  #Crazy. ММ ме гледа как пъшкам и вика "Ама боли ли те", а аз " Така като ме гледаш дали ме боли? ". Тук е момента да кажа, търсете си доктор с малки ръце и тънки пръсти за раждането. През 5 мин влизаше по някой в стаята, док, акушерки и т.н и всеки, който влиза прави преглед за разкритие и изчаква контракция тогава да го направи  #Crazy. Накрая се чувствах като изнасилена, честно казано. Док по едно време вика "А ти си станала тъжна, време е аз да почвам да се усмихвам". Да обаче разкритието стана 6 см., а бебчетож не слиза надолу, седи си високо и това е. Разожда се, какво ли не прави, а Влади не помръдва. Накрая към 12:00 на 17.02 усетих, че става някаква суетня около мен, почнаха да тичат акушерки, доктори, чудеса. сложиха ми маска с кислород, с която ми беше още по-трудно да дишам. Следваш спомен операционната маса (не знам как съм стигнала до там, но май сама съм си отишла), анестезиоложката вика " Ако знаете какво слъжнце има при мен", док отговаря " при мен пък е луната", а една сестра, която ми беше при краката се хили и вика "а при мен са цъфнали китки" (това са ми татуировките). После помня, как док каза, че бебето се е омотало 2 пъти в пъпната връв, след това Влади изплака, док каза 12:24 Честито, как се казва" Аз отговорих "Владимир" и ревнах". Ей това беше моето раждане. Ако имам възможност да раждам втори път пак ще искам да раждам нормално и дано да успея да забременея втори път, да ми разрешат да раждам нормално и да се справя този път с тази задача.
В болницата нямах грам коластра, кърма - нищо! От там държах Влади на гърда, стимулирах с помпа, пиеех чай - нищо. На 5-тия ден почна да излиза по някоя друга капка, но вече бяхме минали на 60 мл. АМ и ми беше много трудно да смогна. Сега кърменето е главната причина, поради, която не пиша, защото се пробвам напълно да премахна АМ от менюто ни и Влади е по цял ден върху циците ми като го сложа към 13:00 та откарва такм до 18:00 - 19:00, правимее пауза, в която той е ужасно сърдит, после се къпем и захапваме пак цица, после идва ред на единствената порция АМ, която получава, после пак търси цица, седи върху цицата около 40 мин и заспива.
Освен всичко друго ни мъчат и ужасни колики и много плачкаме, но всичко си е в реда на нещата.

Сложила съм ви снимки на коремището ми от началото до края и в другото албумче и снимки на Влади  Heart Eyes"

Видях ви коремите - много са пораснали  Mr. Green
Желая ви лек и усмихнат ден  Hug

# 637
много хубав разказ рени Hug

днес и бамба е родила момченце Mr. Green

# 638
Ренденце,

Скрит текст:
... както и на Бамба. Бъдете много щастливи и безгрижни. Най- хубавия момент в живота на една жена...  Heart Eyes

Никакви ви няма... Ама в това хубаво време.
Веселушко , какво стана с фермана  Mr. Green залипсва ти

Кашмирче, няма да се сдухваш  Naughty Права си, не трябва да се превръща секса в бебеправене. Но като зная, че имаме 2-3 дни в цикъла и няма начин. Обаче преди и след това пък усещаш как ти е спокойно и секса е дори по- хубав, защото просто не е по план. Ох  ooooh! ма как го казах, и аз не се разбрах 

След вчерашното покачване на БТ и положителния тест за О., днес пак Т. падна и не знам. Надявам се да съм в О. днес и продължаваме с плановия секс. Мен си ме е подгонил нагона и не се оплаквам. Май слънчицето от вън ми действа пробуждащо.
Изчезвам и аз да се поглезя под лъчите   Nature Sunny
Прекрасен  weekend   bouquet 

# 639
  • NE
Честито бебенце на мама Бамба! smile3525 smile3525 smile3525
Ренди Страхотен разказ. Малкият Влади е истинска прелест. Hug Hug Hug
А за коремчето мога само да му се възхищавам какво е било. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тоничка По правило БТ се качва до 5 дни след овулация. Имала съм случаи да играе, но в тези 5 дни се закотвя някъде и така до МЦ.
Кашмирче Огромно благодаря за палачинките. Ние също така готвим с Морт. Mr. Green
Относно моя док (понеже живея в малък град) съм попаднала на най-страхотния човек. Мисля да отидем да видим какво да правим защото ме наблюдава от предната ми неуспешна бременност и 9 месеца се опитваме да довършим плана "бебе". Само че се оказа, че май ще отложа ходенето за другия месец, че с половинчо сме се престарали в обичането и сме пострадали лекинко. Blush
Сигме Как е малечка-палечка?

Това хубаво слънче ме зарежда с невероятно количество енергия и умирам да се препичам. Peace

# 640
Влизам да видя има ли радост при Мишонката Praynig
Ренденце ,Влади е страхотен Hug,май си шашнала всички около теб Mr. Green
Навън времето е страхотно,взимам кучето и отивам на дългааа разходка  animal037

# 641
Честито на мама Бамба
Ранди страхотно прейивяване е било  Laughing
Сигме как е малечка?
Поспаланче мерси за разяснението, успокояващо е , остава да си чакам пък каквото стане
Хайде дано и Мишето се похвали с хубави новини  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Времето наистина е прелест, жалко че съм на работа но поне съм навън newsm68

# 642
Честити рожби на rendence и Бамба Hug Да растат здрави и щастливи Hug

Кашмирче, умирам за палачинки, само да имаше кой да ми ги забърка Simple Smile

Скрит текст:
Дъщеря ми се влюби в котето, което приготвя палачинковата смес и само ме врънка да й го показвам

План беби - все още не съм ходила на гинеколог, а трябва. Искам да ме прегледа и ако има нещо притеснително, да си знам отсега. Ако всичко е наред и при мен няма причини да не се получи, също да го чуя от вещо лице.

Ние с дребито се връщаме от дълга разходка и към 15 ч. ще излизаме пак. В това разкошно време как да се застоиш вкъщи. Ходихме да избираме ново колело за рождения й ден и си тръгнахме от магазина със звънец - розов с лилаво и синьо. Сега остава да решим какво колело да купим за звънчето.  Mr. Green

Слънчев и усмихнат ден Simple Smile

# 643
  • Германия
Добро утро,
тук пък времето се разввали  Sad, но аз сега ще пазя пак леглото, така е като имаме колеги, който идват с температура на работа. А на мен с моя слаб имунитет само твама ми трябва. Сега ще си пия чайчета и ще седя на топло.
Специално за Зуза: един километражен пост
ама така е като не ви смогвам с четенето, отговорите на веднъж  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Мишееее: какво става с теста
Чоки: разсмя ме с глас.
Пънче: клипчето е много весело. Според мен, опитайте поне два-три месеца още, преди да предприемаш други начини за бебе, а до тогва говори с ТМ. Дано полипа след М се махне. Аз пък си те виждам след месец с две чертички.
Чери: ако ние не се борим, кой_ не се предавай
Лилка: относно ранното О, да възможно е, аз точно така забременях. За фолиевата - пий я редовно. Аз я прия от 15 месеца и нищо ми няма. За тестовете, аз започнах да ги правя от 05.03(13-ти ден) и до сега само една чертичка. Имах описание към One Step, и пише, ако е много светла контролната черта, значи теста е невалиден.
Дарме ще си имате едно суетно бебе Simple Smile)) Е малко потайност не е лошо нещо. Важното е да си се развива добре.
Принцеске: браво супер нова визия, сега само напред!
Евка,Пепита и Сао: бъдете по постоянни. аз ща неща започнах с меренето на БТ, за сега е рано да се каже какво показва графиката. Но определено както ти е казала Тоничка и другите момичета се изясняват някой неща. Има два метода на мерене, поне от това което съм чела в немските статий, или вагинално или в д-то. Според тукашните разбирания вагинално било по-точно. И термометура трйабва да е с по-голяма точност, т.е. с две цифри след запетаята.
Веселяшко: честито тупкащо сърчице: Лека и безпроблемна бременност.
Мравче: радвам се, че беба е добре, а то меренето го остави, не се води по него.
Тоничка: много се радвам, че резултатите са хубави.
nelkamilano: какво става с СГ-то кога има резултат?
Флауърче: стискам палци за понеделник
Миленка: колко мило от твояра дъщеричка, чак на мне ми се насълзиха очите.
Пънче: не се сърди на ТМ. Имам един подобен в къщи. Снощи ме посрещна на вратата с вик не се събувай да ходим да пазарим. ММ: Ааа а аз получих ли целувка, а в прочем днес е интернационален ден на жената и ме целуна. Ей това беше първия път от 12 години насам, той да ми честити 8-ми март
Ренденце: Радвам се, че сподели с нас товаголямо преживяване.
На mama Бамба: честито бебенце.
Сигме: как е Лия

# 644
  • NE
Глухарче Аз също съм със слаб имунитет. Всяка година в продължение на 3 години правих по една пневмония. Сега пия витамин С и винатамини А-Я и в съчетание с топло чайче вършат чудеса и цяла зима не се тръшнах нито веднъж, а работя в училище и постоянно съм сред болни деца. Peace
Мише Стискам палчета за една мартиничка с две червени кончета. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кашмирче Забравих да ти кажа, че ММ също не тачи да се вдивявам. Още на първия опит да запитам за пресийда бях отрязана. hahaha Лубриканти може, но ако са само на водна основа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт