Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Честит празник, мили момичета!

# 616
Еееех, стигнах и аз да ви кажа...
  Two Hearts newsm51 Честит 8-ми Март, ПРЕКРАСНИ  newsm51 Two Hearts

Скрит текст:
Аз цяла сутрин, та до преди малко висях в сервиза за газовия инжекцион за смяна на филтри, диагностика и не знам си защо . Трябваше за 45мин. да свършат, а станаха 3 часа и 45 минути  #Cussing out На края така се бях изнервила, че се развиках на ММ и го засипах с СМС-си, а той не беше виновен. Извиних му се вече, но сега аз ще работя до 100 часа на връх празника, защо холандските шефове чакат отчети от мен  Tired А така се бях ядосала, че като тръгнах от сервиза и се поуспокоих ме стегна яко врата и цялата се схванах. И сега ме боли главата, а работа ме чака.
Чоки, мерси мила. Дано има изненади, наистина, съвсем скоро за всички, които го чакаме... най- хубавия подарък  stork-girl stork-boy preggo newsm30
Аз май ще зачета вчерашния ми тест за положителен ( http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bwy1362663070u.jpg ). Днес и БТ се покачи, дано не спадне пак, като предните дни, а да си се задържи. Дано Ото е ТУК  Laughing Сутринта, като видях 36,90 на термометъра, метнах термото и се нахвърлих директно на ММ  Crazy Сега се надявам освен да се покачи ЛХ-то и фоликулче да освободи качествено яйчице, че спермитата чакат  Laughing  Praynig Продължавам с тестването до 26-ти ден поне и се моля да остане висока БТ.

Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции  Hug  bouquet  bouquet

# 617
  • Sydney
Честит Празник Simple Smile за Първа година празнувам, за мен това е деня на майката Simple Smile Пожелавам на всички, скоро да са мами  Hug а на тези, които са - да са много здрави и обичани Simple Smile
Честно ви казвам нямам сили... това дете ми стопява силите... снощи се събуди в 2.50 и до 4.30 ч приспивах  ooooh! днес излизахаме, ядоса ме мъжа, свекитата (но за това аз съм си виновна) и така...
Хубав празник на всички  Hug

# 618
  • NE
Момичета не мога да не го пусна, много се смях  Joy ... Честит празник отново.
Скрит текст:
Тоничка Моя тест е абсолютно същия от вчера, само че при мен БТ хич не ще да се мърда. Tired Така че съм по течението. Peace

# 619
Еххх момичета , ама какво сте се разработили точно пък днес, Тоничка ще пише отчети , а Рейни се мести , хмх ще се караме на шефовете ви  Naughty
Тоничка, ама дано да сте приготвили войниците в атака и да сгащят яйцето из зад ъгъла , без да очаква  Heart Eyes И хич не си трови нервите с такива майстори , то винаги така се получава /нали си имам един такъв у нас и все слушам как се обяснява Whistling/
Flower Fairy - яко ме разсмя  Grinning Grinning Grinning
Естелка , уауууу , какъв шпагат само  Laughing
Дестика нареждам се под прашеца , малко да посъбера.
Миле на и на мен ми стана много мило , имаш прекрасно дете да знаеш  Heart Eyes
Неродена мома мерси за поздравчето.
Айде момичета приключвайте по бързо с ангажиментите.Аз отивам малко на разкрасителни процедури и после е време за лИбоФ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 620
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ВИ МЕЧТИ!

# 621
 Честит празник ,мили ми дами   bouquet  bouquet  bouquet. Бъдете здрави , винаги усмихнати и много обичани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Покорявайте с увереност и лекота целите , които си поставяте !!!
 Аз се старая да ви попрочитам , ама все не остава време да се разпиша , в нас един ремонт проведохме тази седмица , хубавото е че приключи по план  Crazy.Остана само да разтребваме , не че е малко и това де, ама ще има помощници  Crazy. Много ви прегръщам , да си изкарате весело вечерта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 И прашец да незабравя  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 622
  • Варна
Тонче,
Скрит текст:
съпричастна съм към това колко е гадно да се работи на празника... Любимчо е тръшнат болен и аз съм си взела работа за в къщи... така че работя ли работя... че срокове ме гонят...
Извинете ме за спама...[/i][/color]

# 623
Здравейте, момичета - кокичета Simple Smile
Сигме, как е малката кукла днес?
Веселушко, страхотна изненада. Аз също реших, че съм пропуснала кога си се похвалила с две черти. Честито и леки 9 м Simple Smile
Мишки, стискам палци за утре  Praynig Praynig Praynig
Пънче, ми кажи му на мъжо, те от намеци не разбират, давай право куме в очи
Дарме, Чоко, благодаря, че ме мислите, добре съм. Малката ми лепна някакъв вирус, от който за малко да се гътна, два дни не знаех къде съм, но днес ми просветна малко, та реших да ви нагледам. Hug

Хайде и аз да ви честитя празника и да ви поднеса по едно букетче Simple Smile
Скрит текст:

# 624
  • до едно тепе
Аналгин. Това е много хубав "коктейл" при настинки и между другото е щадяща комбинация, която препоръчват и за бременни.
Баш Аналгин при бременни не съм много сигурна,че може да се пие.Лекарите казват парацетамол Peace
Чоко ,ако 2 ризи са много Mr. Green Не че мъжо не мое да си ги изглади ама предпочитам да измие чиниите hahaha
Сао на глюкофажа му дай поне 3-4 месеца да подейства.Дуфастона ми го изписа АГ-то уж да наместим овуто по-напред,но истината е,че метформина свърши май тая работа,защото в месеца, в който забременях не пиех дуфастон.Ендото ми го спря,за да видим как ще се справи организма ми без него.За 6-те месеца,през които го пих нямах 2 еднакви по дължина цикъла и ову изобщо не засякох-нито с тестове,нито с ехографски прегледи Thinking
ИИ да не забравя Честит празник!Много здрави и обичани да сте всичките и скоро мами   bouquet
Май всички празнуват newsm78
Лека и бебеносна Hug

# 625
  • Варна
Поспаланче, може, не знам... понеже аз си се лекувам така и веднъж когато купувах ампули от аптеката фармацевтката ме попита дали са за бременна, понеже се препоръчвало при бременност. От там съм го запомнила... иначе аз не съм била бременна за да знам какво се препоръчва. Но щом казваш - сигурно е така... или се използва друго, по-щадящо болкоуспокояващо, не знам... Обикновено избягвам да давам съвети, когато не съм сигурна и ако греша, се коригирам... Simple Smile

# 626
  • Варна
Аналгин при бременност не бива. Само парацетамол или ефералган, което си е пак парацетамол де, ама поне на мен повече ми действа. И при силно главоболие пак ефералган само съм пила, друго не дават  Crazy

Лека вечер на всички и бебеносна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 627
Добро утро  Hug
Хубав ден  Heart Eyes  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 628
  • София
добро утро и от мен:)
Толкова е слънчево и прекрасно, че ви пожелавам приятна събота  Hug Crazy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 629
добро утро  Mr. Green

аууу попаднах под прашеца на три бремелинки.
Надявам се да не прихвана  Joy

Общи условия

Активация на акаунт