Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 789
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета  Hug
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА ДРУГАТА ГОДИНА ПО ТОВА ВРЕМЕ ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАС ГУШКА СВОЯТА МЕЧТА ( ИЛИ МЕЧТАТА ДА РИТКА В КОРЕМЧЕТО )  Praynig Praynig Heart Eyes
Момичета, благодаря от цялото си сърце на всяка една от вас за прекрасните поздрави и пожелания-успяхте да ме разплачете вчера  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ви се връщат на всички с двойна сила  Praynig
Flower_fairy пожелавам ти хубави новини от срещата с доки  Praynig
ку4о то с този ферман, който изписах вчера, е цяло чудо, че толкова момичета са успели да ме изчетат и да разберат новината  Crazy Crazy Hug
миле-на голяма сладуранка е дъщеря ти- и аз се разчувствах  Heart Eyes Дано се сбъдне скоро прекасното и пожелание  Hug
пънче_мънче днес не си се разписвала още, как си ти  Hug
Just me ... аз вървя с Весето - в 7г.с. и 2 дни някъде съм  Blush
Весенце много жени повръщат, аз имам една позната, която повръща до 9 месец чак и с двете си бремености. На бебенцето няма да му стане нищо  Hug
Весело изкарване на празника днес момичета  Hug

# 601
  • Варна
Честит празник, дами!  bouquet  bouquet  bouquet

Сигме, специални гушки за малката ти звездичка. Hug Heart Eyes

Мише, не съм пускала палчетата. Praynig Praynig Praynig

# 602
Веси, едва сега прочетох назад. За повръщането съм чувала за айрян, солени бисквити, но пий вода наистина, по малки глъдки, но по-често. Няма как да навреди на бебето, майка ми е повръщала до 4-ти месец и с мен и с брат ми. А свекито с моя мъж до 9-ти месец. И аз се уплаших като ме беше хванал вируса с повръщане, ходих до болницата за да видя бебо как е, но за 1 ден ми се размина. Дано скоро ти размине и спре гаденето! Hug
Аз съм добре, да чукна на дърво карам както предишната лека бременност без неразположения.А си мислех, че щом първия път не съм повръщала , с 2-рата ще се скъсвам от повръщане. Та сега си хапвам на воля и до края сигурно ще стана бая килца. Embarassed

# 603
  • В сърцето на любимия човек
Честит празник мили дами   bouquet Бъдете винаги все така прекрасни и обичани и нека мечтите на всяка една от нас се сбъднат   bouquet

Веселушко - ето , че се разписах  Mr. Green

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

Скрит текст:
Аз съм малко обидена на ММ  Sad През последната година все така се случва, че на празниците оставам без цвете или подарък Sad На 14-ти февруари той работи до късно, даже аз ходих да го взема от офиса и още тогава му натрих сол на главата, че напоследък много ме неглижира. Надявах се тази сутрин да ме изненада с нещо, не държа на големи подаръци, а просто на мил жест Sad Да видим дали ще измисли нещо до края на деня, за да ми се извини, защото иначе смятам да го натиря да спи в другата стая довечера  Crossing Arms

# 604
  • Варна
Честит празник, мили момичета ! Бъдете много здрави, винаги усмихнати, желани и оценявани ! Нека всяка една от нас да сбъдне мечтите си ! Обичам ви   bouquet

Веселушко, честито сърчице, нека всичко да е наред и на финала да гушкаш здраво бебе  Hug
Сигме, ще се оправи Лия ! Като отидеш при нея, кажи и, че във форума има цял отбор кукувици, които я обичат още от преди да се роди  Hug Другата година на този ден, ще се мъчи да ти пее " Мила, моя мамо ... "  Heart Eyes
Хубав ден ви пожелавам, на празнуващите весело прекарване, да пийнете едно и заради мен  Mr. Green

# 605
Зеленчо, ако днес изпишем до 5 ч темата, ще пуснеш ли нова  Mr. Green Като гледам това ще е по-добрия вариант Thinking

# 606
  • Варна
Цитат
Ама и на Естелка поста е чисто празен
Цитат
Естелче, какъв е тоя празен пост

Поправям се Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Hug

# 607
Аууу, безсрамие  Joy Естелка, ама може ли така  Mr. Green  Hug Hug Hug
Зузооо, питах те аз преди малко, ама сама си отговорих  Mr. Green Щом мислиш да изпишем 10 страници за днес, значи шефа го няма,а?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 608
  • Варна
Ами,Кокосче,бях приготвила по-благоприлична,ама като не ще да се публикува hahaha

# 609
Ами,Кокосче,бях приготвила по-благоприлична,ама като не ще да се публикува hahaha
Joy Joy Joy Днес ни е празник все пак, мъжете трябва да са неблагоприлични  Mr. Green
Аз се омитам, но ще ръсна пак  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 610
Тук е, Коки Mr. Green Ти май си сляпа, писах ти на телефонЯ преди 100 часа  Joy Joy Joy

# 611
  • София

Моля ви, днес нямам никакво време, местим се от 4тия на 1вия етаж в офиса и ми е лудница на главата   bouquet

# 612
Честит празник на всички и от мен  bouquetОт сърце ви желая мили мои,безброй усмивки,късмет и само приятни емоции.Да се чувствате специални и много обичани днес и всеки ден Hug
Скрит текст:

Аууууу Естелка,хареса ми как го напълни този напълно празен пост Mr. Green Mr. Green
Пънче,не се натъжавай,може би специална изненада те чака довечера Hug
Веселушко,честито сърчице , все по-силно да бие под твоето,лека и безпроблемна бременност Hug
Flower,хайде дано хванете яйчицето този месец Praynig
Глухарче,ти така като ни четеш,да не стигнеш в друга държава Joy
Мише,аз вече нямам търпение,а си представям какво ти е на душичката Praynig
Дарме,браво на вас.
Евка,щом меренето на БТ ти е изнервящо,направи една фоликуметрия да си наясно какво се случва( дано те пропусне цикльо и нищо не ти се налага Peace)
Сигме,чакаме те с хубави новини от Лия Hug
Бени,представям си я вече малката принцеска-рожденничка  bouquet
Поспаланчо,днес твоето име много ми приляга Mr. GreenМного гладиш ти,аз колко не го обичам гладенето ooooh!
Тоничка,дано при вас не се стига до година-две изобщо,ами откриете какво се случва по-рано,а най-хубаво и бебчо да ви изненада  Hug
Тези дни ми се губят Патето,Поньо,Рони,Рокси,да се явят да докладват Naughty

На всички бременни погал по пупите,а на останалите само ще ви гушна Hug Hug Hug

# 613
Здравейте мили момичета

Честит празник на всички мами и бъдещи мами, желая ви да сте много обичани, уважавани и обсипани с внимание, цветя и подаръчета!И в най-скоро време да сбъднете и най съкровенните си мечти!

bouquet   bouquet   bouquet

Миле-на много мило ми стана, като прочетох, страхотна дъщеричка имаш, дано по-скоро да се сбъдват пожеланията и
Нелка пропуснах да ти кажа, че се радвам и аз те видя   Hug и стискам палчета за утре
Поспаланче ти дуфастона за регулиране на цикъла ли го пи?И на мен АГ ми каза да пия, но Ендокринолога каза по-добре не и после и АГ се съгласи!
Аз пия глюкофаж и док и аз се надяваме от него да се оправят нещата, но още няма лелка и се чудя дали не беше по добре да пия и дуфастона поне да знам че ще ми дойде ...
Принцеске  Hug
Момичета много готини "нестандартни поздравчета"  smile3501
Много ви се радвам като ви чета, въпреки че и аз едвам смогвам, много сте готини всички  Hug Hug Hug

# 614
Ето го и моят поздрав за всички силни нежни дами, с пожелание всички ни да ни нарекат някой ден "Мила мамо"
Скрит текст:

Пънчита, един бой на мъжа ти би могъл да бъде много освежаващ подарък за празника  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт