Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 795
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не, сега не пия вече. Док каза само при нужда. Нямам болки за сега.

# 571
Веси, аз също мисля, че повръщането няма да навреди на бебо. По-скоро тебе изтощава, но на бебс каквото му трябва ще си го всмукне от теб. Не се плаши!  Hug
Just me...  Hug радвам се да те видя!
Дани, какво става при вас? Не пишеш много май  Naughty
Linofrina, с четенето и аз закъсвам понякога. Гледам да не излизам от форума, щото няма стигане....ама не всеки път е възможно...
Евич, разбрах че колата е пострадала на паркинг, но пък и ти не даваш една лоша дума да издумам за Софията  hahaha
Сао,  Hug
Flower Fairy,
Скрит текст:
ти ли щеше да ходиш на сватба?  newsm78 или се бъркам.... Дрес кода ли е коралово с бяло? Предложения:

# 572
  • до едно тепе
Веселушко честито сърчице.  bouquet
Тоничка моето ЛХ го подтискаше високия инсулин. Овуто ми отиваше на мин 28 ден,а много лекари това изобщо не го смятат за овулация. Затова ти казах какво ми каза моя ендокринолог. Истината е,че и с такава овулация се забременява,но по-трудно.Е на мен не ми се чакаха с години и си лапах хапчетата,нормализирахме нещата за 6 месеца,овуто се премести на 14 ден и забременях веднага Peace
Сигме ще се оправи малечка и дано по-бързо и подейства АБ-то Hug
От мен толкоз,че ме чакат ризи за гладене ooooh!
Лека и бебеносна  Hug

# 573
Поспаланче, спомняш ли си какви хапчета лапаше? За ЛФ зная как се регулира, но се чудя как бихме могли да скъсим ФФ и да преместим О. по- рано. И защо за сега моята си гинеколожка ми каза да си бебеправим и нищо не казва да правим този задържан фоликул, а другата при която ходих сега ми даде само Инофолик и ми каза да отида след този и още един М.  Sad  Изобщо не ми се чака и на мен. Година- две опити. Да-да.

# 574
  • до едно тепе
Тончика аз пиех 6 месеца дуфастон по схема и през тези 6 месеца нямах изобщо ову.Пиех още метфогамма 4 месеца(тя е заради високия инсулин) и последния месец пих инофолик(пак заради високия инсулин).Затова те посъветвах да си намериш лекар,на който ще вярваш и ще се борите заедно,защото е много важно да разбереш какво се случва и защо цикъла ти е нередовен,имаш ли кисти и какви са кистите.Понякога неправилното лечение може да влоши нещата Peace
Аз мога само да ти кажа как е било при мен,но лечението,ако се налага такова трябва да ти го назначи лекар Hug
Общо взето за да открием проблема и да забременея ми трябваше около година.Понякога трябват повече.Аз и затова вече не правя планове.Ако нещата се случваха според плановете ми сега щях да имам поне първокласник,ноо сега пък съм доволна и щастлива,че си имам моето малко зверче Flutter
Пожелавам на всички ви по едно/две  в най-скоро време Hug

# 575

Момичета мили, желая ви светъл празник!!!  Hug
И сбъдване на онази съкровена мечта, която ни е събрала тука заедно... защото няма по-красиво бижу за жената от две сплетени детски ръчички около врата и.... и най-скъпите думи: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМО!  Hug

# 576
  • Варна
Добро утро от мен!!! Честит 8-ми март на всички мацки!!!
Нелка, имаш палчета за днес от мен.
Flower Fairy, дано сгащите яйцето!!!
Линофринка, и аз почти нямам поли... имам 3-4, а рокли... и аз като теб само плажна... но обичам сукманчета Simple Smile Хайде стискам палчета да хванете О. и да я оползотворите Simple Smile
Принцеска, ама си е гадно без кола... днес би трябвало да е готова...
При мен... все още успявам да се изплъзна от грипа, но Любимчо го прихвана и снощи цяла нощ беше с температура и нали е мъж е супер драматичен... Дано успея да се опазя. Пия конски дози Витамин С и мисля да си взема ампули Витамин С, Калциев глюконат и Аналгин. Това е много хубав "коктейл" при настинки и между другото е щадяща комбинация, която препоръчват и за бременни.
Хайде, мацки, хубав ден от мен и ви желая да сте много ухажвани Simple Smile
Усмикви!!!

# 577
Честит празник скъпи дами, мами и бъдещи такива Hug

# 578
  • NE
Скрит текст:
Честит 8 март! Бъдете здрави, шастливи и безкрайно обичани! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 11:53 от Flower Fairy

# 579
Честит 8 март, момичета!!! Бъдете усмихнати, обичани и желани!   bouquet

Усещам, как грипът ще ме сгази. Засега имам всички екстри без температура. Евка, ще пробвам твоя коктейл, стига вече да не ми е късно.

Тонка, и за мен година-две опити са прекалено дълго време.

Хубав  и успешен ден!

# 580
Честит 8-ми март и от мен момичета!
Бъдете нежни, красиви , вдъхновени и прекрасни!!!
Бъдете себе си!
И нека във всеки ваш ден да има магия!

Връщам се да ви прочета и да си изпия кафето във вашата компания.

# 581
# 582
  • Варна
Линофринка, дори и да те е хванал грипа ще живнеш от тази комбинация.

# 583
Добро утро  Hug
Честит птазник, мили мои! Бъдете здрави, щастливи, сбъднете мечтите си и най-вече носете достойно названието ЖЕНА!   bouquet
Наистина няма изчитанеее  Mr. Green
Сигмич, сигурна съм всичко е наред и ще бъде наред  Hug
Веселушко, прекрасна новина, дано имаш лека и безгрижна бременност  Hug
Има нещо в тоя март месец, очаквам ощееее положителни тестчета и ако мякой има още едно сърце да си признава  Mr. Green
Зуз, как е шефското тяло?  Mr. Green Гушки  Hug
Прекрасен ден на всички ви, нека всяка една днес да се почувства специална!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 584
Добро утро на всички!
Честит празник на всички! Нека бъдем усмихнати и краси като цветята!  bouquet
Принцеске, аз ви чета, но не искам да спамя темата! Иначе ние с бебо сме добре, в четвъртък ще давам кръвчица за БХС, а на 21 ще видим и бебо на ехографа! Grinning
Много ми харесваш с новата визия, браво, ти си силен човек и скоро наистина ще получиш най/хубавото щастие! Hug

Общи условия

Активация на акаунт