Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 804
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - ще се оправи душичката, докторите са много добри  Praynig Утре ще си я видиш и сама ще се убедиш, че се подобрява  Hug
Вава -
Скрит текст:
C- реактивен протеин - повишава се при инфекции  Sad

# 556
  • София
V.A.V.A церепе е Ц реактивен протеин-По време на всеки възпалителен процес в кръвта се появява специфичен анормален протеин, наречен C-реактивен протеин (CRP). Този протеин практически не се среща в кръвта на здравите индивиди. CRP е един от най-чувствителните показатели за наличието на остър процес в организма. Неговото ниво може да се повиши значително (над 100 пъти) при тежки травми, бактериални инфекции, възпаление, хирургични операции и неопластични заболявания.

Лилка аз пия Дуфастон след овулация 2*1, ако има +тест след това минавам на утрогестан вагинално 2*3.

Сигме ще се оправи детето,няма начин  Simple Smile Стискам ви палци да е по-скоро!

# 557
Знам, че ще се оправи, обаче дотогава.......

# 558
  • София
Сигме,тепърва колко настинки например има да изкарвате заедно....няма начин, това е положението, трябва да имаме търпение и да им даваме сили да се справят, винаги ми е страшно тежко,когато малкия вдигне 40 градуса например,но знам че е период и ще мине! Тежко,бавно,но минава...имало е моменти,когато просто имам чувството че всички гадости му се изсипват на малката главица,как сякаш става по-зле и че вече няма накъде едва ли не,но мъниците са борбени същества-справят се.

# 559
  • Варна
Сигма, колко й е ц-реактивния? И да ти кажа да не се притесняваш, знам, че ще си е притесняваш... но съм сигурна, че малечка ще е ОК много скоро и ще се гушкате...
Принцеска, колата ми не е счупена, ами ме осуркаха на един паркинг още преди месец и ремонта си е планов. Така че Софията не мога да я виня и за колата... Simple Smile
Пепитка, какво да направя като съм такава разсеяна... днес си търсих 100 часа единия телефон и накрая зазвъня в чекмеджето на бюрото ми....
Вава, аз имам рожден ден на 12-ти... да знаеш - хубави хора сме рибките... Всеки път като ти чета постовете все се чудя "пътен лист" ли е или просто пост...
И накрая и аз оставям най-хубавото, а именно поздравленията ми към  Веселушко!!! Много се радвам, миличка!!! Не те знам как устиска толкова време да мълчиш... Simple Smile Прегръщам те!

# 560
Всичко ще е наред Сигме, придобива имунитет детето. Не се тревожи , толкова много хора я мислят с добро, така че с цялата този позитивна нагласа и енергия няма как да не е добре.  Hug

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 18:03 от Звезден^Прах

# 561
Леле направо нямате изчитане  Crazy
Ама така е като има хубави новини  Mr. Green
Веселушко честито сърчице, супер много се радвам за теб и ти се чудя наистина как си устискала толкова  Hug
Принцеске браво за премяната супер е  newsm10
Пепита, Ева и аз съм несериозна с меренето на БТ, а и тоя месец ентусиазма съвсем ми се изпари...
Но от другия месец мисля да започна по сериозна, та да знам ще я бъде ли тая мойта О или не ...

Хайдеее, тук вече не се радваме на 2 чертички, а направо на сърчица  Mr. Green Следващата забременяла мама може направо като абитуриент да ни представи детето  Joy
Веселушко, шегувам се - честитя ти от сърце, дано е лека и безпроблемна бременността ти   bouquet
    newsm62 Joy
Сигма  Hug
Тони браво за резултатите  Hug

И за всички които имат нужда или просто така  Hug Hug Hug

# 562
Едно здрасти и от мен цял ден ви чета и нямате изчитане LaughingВеселушко честото сърчице помислих че аз съм изтрещяла тотално и не помня че си се похвалила дано всичко да върви по вода,
Тони  радвам се че са наред изследванията дано да сгащите яйцето този месец.
Принцеске верно ти е готин новия "лук" Laughing
Сигма от мен едни палчета да се оправя по бързо бебка.
Еве ако не получиш най хубавия подарък за Р.Д другия месец с термометъра ще спиш ама я мери тая БТ  Laughing
На нас ни отложиха СГ за утре егати късмета Laughing

# 563
  • NE
За първи път и аз да забележа, че много сте писали   Animal Snail
Сигма Малечка е силна, а мъжките момичета не се дават. Ще бъде добре и стискам палчета този антибиотик да даде положителен ефект веднага. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
nelkamilano Късмет утре. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
veselyshko Тихичко честито сърчице!  Two Hearts Зацапването може наистина да се дължи на хиляда причини. Не се тревожи, а се радвай на това щастие което тупти в теб. Hug Hug Hug
Лилка Пий си ФК, а за другото по-добре да ти го предпише док. По тази причина аз отивам отново с празни ръце при моя док в понеделник да видим какво да правим.
Тоничка Сестричката ми се казва Антония, но от малка и викаме вкъщи Тоничка. Peace
Веси Аз бих направила ранните ФМ и БХС. Peace
Ева Аз съм скарана с поли и рокли и само по сватби се издокарвам така , че да създам известна доза ахкания и охкания Joy Няма да забравя един път толкова бързах за сватбата на моя добра приятелка, че тръгнах с кецове и рокля. hahaha Половината ми приятели щяха да припаднат преди да стигнат. Mr. Green
Вава Пожелавам ти другата седмица точно в четвъртък да имаш най-невероятната среща с твоята душичка. Hug Hug Hug
Кашмирче Теб те оставих за десерт. Heart Eyes Относно меренето на БТ е супер гадно на първо четене, но на мен ми е перфектен начин да разбера какво се случва с циклю. В съчетание с ЦС и тестове може да се говори конкретно как върви един цикъл.
Пожелавам ти да не се стигне до мерене на БТ. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз съм много горда, че на 11 от МЦ ми се насити доста втората чертичка на теста за о. Flutter Въпреки отивам при док и да запрятаме ръкави, че за друго не мисля. Crazy

# 564
Веселушко, честито Heart Eyes Heart Eyes Да е лека и безпроблемна, да мине неусетно и да си гушкаш здраво и красиво дребосъче Hug

Тонка,  Hug за хубавите резултати!

Сигме, не позволявай на лошите мисли да надделеят. Всичко ще бъде наред, ще видиш Hug

Евка и Кашмирче, не помня откога не съм обличала пола, а рокли май не ми останаха, с изключение на една плажна Rolling Eyes

Нелка, стискам палци за хубави резултати утре Simple Smile

V.A.V.A, много се радвам, че сте добре. Като гледам лентичката ти, до срещата ви с дреби остава съвсем малко време!

Връщам се назад да дочета, каквото съм изпуснала. Денем нямам време да ви следя, а вечер не смогвам да ви прочета от 1 път. Simple Smile  От снощи ме е нападнала настинка и се опитвам да я преборя, особено гадната хрема. Преди 2 дни изпратих лелището и от понеделник започвам с Ову тестовете

# 565
  • Gone with the wind
И аз да честитя на Веселушко (чак сега разбрах  Embarassed, а уж днес четох) - лека и спокойна бременност с най-прекрасния финал!

# 566
Веселушко, и аз май съм пропуснала хубавата новина! Пожелавам ти много лека бременност и пухкав финал накрая!  bouquet

# 567
  • София
Благодаря за всички за отговорите. Имам си час вече.

Дани, ти как си?

Аз да питам. Понеже пак повръщах, тези спазми могат ли да навредят по някакъв начин на бебето?

# 568
Веселушко, честито ти мъничко сърчице, което тупка под твоето! Лекичка и успешна бременности здраво и красиво бебче накрая  Hug
Много се зарадвах като прочетох новината  Heart Eyes Ти сега в коя седмица си? Кога ти е термина?

Принцеске, имаш страхотна нова премяна! Дано да ти е на късмет!

Тоничка, много се радвам за добрите ти резултати!

# 569
  • Северозапада
Весе, едва ли ще му навреди. Доста бременни повръщат. Пиеш ли но-шпа? Той трябва да предотврати евентуални контракции на матката, които евентуално биха били по-опасни. Мисля, че ако имаш някакви болки или дискомфорт след повръщане можеш да вземеш някоя таблетка.

Общи условия

Активация на акаунт