Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 806
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
 Joy Joy пиша на почивки  Laughing .Иначе си подработвам, осчетоводявам си банката и си пиша по малко. Мислех да го сложа в "скрит текст", че ме досрамя, но го оставих.
По- късно ще се редактирам, с резултата ми от СА 125  Praynig

# 526
Малииии....едвам ви изчетох  smile3529
Да карам под ред:
Лилка, фолиевата не я спирай, ама гледай и да не я забравяш! За утрогестана не знам  newsm78
Ева, и сега какво - няма кола.... Да му се не види и тая София  Wink хем грипа те гони, хем колата ти се прецака... Joy
Дарма, радвам се че с бебо всичко е ОК  Hug И си смуквам малко прашец  newsm79
Прахче, Даскалови като няма да идват при вас не можеш ли ти да дойдеш? Ако така ще ти е по-спокойно си струва разкарването.... Ама ти си знаеш де  Hug
Сигме, пращам ти целувчици за зад стъклото  Hug Чакаме добри новини!
Мишки,  fingerscrossed Изчакай с теста де, не е нужно това бързане сега?  Hug
Деситка, честит ми кОстУм за изписването! Вярвам, че ще сте много красиви!
Рейни, подкрепям с две ръце формулата за бебета: "секс му е майката"  Peace
Кашмир, спретнах се в нова премяна за новата тема на Зузи!  Heart Eyes Теб пък Зу просто те обичам!!!  Hug
Арвен, Веси, радвам се, че ви радвам с новата визия!  Hug Сладки бремелинки такива!  Hug
Тоничка, чакаме добри резултати!  Praynig
Ох...май се справих!  ooooh!
Хубав ден на всички!!!! Hug

# 527
Здравейте, момичета  Hug
Сега не ви ли е срам да пишете толкова много, едвам сварих да ви изчета, а сега незнам на кой какво да напиша- така ми се смеси информацията  Crazy Crazy Crazy
Прахи страхотна закусчица- взимам си, защото вече умирам от глад  Flutter А по другият въпрос - и аз си мисля, че все има някаква надежда да си стане естествено (или ИКСИ), но да си бъде ваше бебченце  Praynig Вие скоро прави ли ли сте СГ (извини ме ако си писала  Blush). Аз силно се надявам резултатите на твоето мъжле да са се подобрили  Praynig Praynig
Зузи с нетърпение чакам и твоите темички, а и май наистина който ги пуска скоро след това се похвалва с бременно коремче  Praynig Hug
Мишки стиснала съм палците за теста  Peace
Евка никога не можеш да бъдеш сигурна, че М ще дойде, докато я няма още  Naughty Ако случайно те навести, от другият месец започвай да мериш БТ по другият метод  Simple Smile
Принцеска страхотна премяна имаш и ти , а подписа ти страшно много ми харесва  Hug Hug Хайде скоро пак да се похвалиш с прекрасна новина, но този път всичко ще бъде наред  Praynig Praynig Praynig Praynig
Тоничка леле какво си изписла  Shocked Дано резултатите ти са хубави и да няма нищо притеснително!
sigma стиснала съм палците и за малката Лия – дано ПКК е отлична и повръщането да е било от прехранване, което  ми се вижда като твърде възможен вариант!
pettesa пожелавам скорострелно оздравяване на малчо и бързичко да ви изпишат от болницата 
desitka_d,rainy,dharmaa  много се радвам за прекрасните резултати от прегледите, все така добре да растат малките бебоченца и само хубави новини да носите от прегледите 
nelkamilano  радвам се да те видя в темичката, дано скоро да сбъднете мечтата на баткото 
Весенце  успокой мъжо, че това състояние продължава и известно врме след раждането Wink Аз предният път бях така зла и заядлива до към  5 месец и мъжо мълчеше милият  Crazy Да не говорим, че 4-5 пъти си започвах да рева ей така от нищото  Whistling
Сега,  за който успя да изчете целият ферман, оставям най-хубавото за накрая  Hug Искам да си призная най-после, че и аз миналата седмица в петък видях как бие сърчицето на моето второ чудо  Heart Eyes И тъй като щастието никога не е пълно- имах на 2 пъти зацапване, с леко розов цвят. Според моята АГ няма причина за това, защото си било добре закрепено сакчето, нямало и накакъв хематом, който да причинява това и съм  на Утрогестан сега. В неделя пак имах розов теч –малък-незнам дали беше следствие на това, че вдигнах малкия, който е вече 17 кг., но пак бая се стреснах. Сега се мъча да не го мисля, но не мога да се зарадвам! Затова ви моля, да ми стискате и на мен палченца от време на време, че доста се притеснявам  Praynig( Аз и затова не исках да казвам по-рано ... Но пък и не мога да мълча безкрайно  Crazy
Та това е от мен, на всички, които не успях да спомена изпращам много прегръдки   Hug Hug Hug

# 528

Кашмир, спретнах се в нова премяна за новата тема на Зузи!  Heart Eyes Теб пък Зу просто те обичам!!!  Hug

Принцеска, рано е още за моя тема, бе чедо Joy И аз те обичам Mr. Green Hug

Тони, хич недей се редактира, щото никой няма да прочете назад.  Mr. Green Значи си Щетоводител, а?  Mr. Green Hug

Веселушко, ще ослепея от толкова четене  Joy Joy Joy Но пък новината ти е страхотна Heart Eyes Честито ви сърчице! за цапането може да има 100 причини, като една от тях е пукане на капилярчета във влагалището, понеже сега е добре кръвоснабдено. И аз имах такова единия път.  Hug

# 529
Хайдеее, тук вече не се радваме на 2 чертички, а направо на сърчица  Mr. Green Следващата забременяла мама може направо като абитуриент да ни представи детето  Joy
Веселушко, шегувам се - честитя ти от сърце, дано е лека и безпроблемна бременността ти   bouquet

# 530
  • София
Веселушко, много, много се радвам за теб! Сега си почивай и бъди спокойна.

Я аз да питам какво мислите за ранната ФМ и БХС.
Гледам, че във фемина имат ранен скрининг, който включва и двете и трябвало от рано да се записват часове, та взех да чета и да се замислям.

# 531
Моме  Joy Joy Joy Joy Joy Hug

Веси, аз лично бих направила ранната ФМ задължително, защото на този етап се виждат неща, които по-късно няма как да бъдат видяни. На БХС не вярвам нещо..просто не съм фен на математиката Whistling Вероятно като му дойде времето ще го пусна, но не смятам да се шашкам, ако излезе нещо съмнително. Избери си мноооого добър доктор за ФМ, който да има 2 работещи очи и поне малко мозък в главата си, за да не ти изкарат акъла с глупости  Peace

# 532
  • София
Ами записах си час за Фемина при Врагалева. Че върху нея имам наблюдения от познати. За 6 април. Тогава живот и здраве ще съм 12 г.с и 1 ден.

# 533
  • В сърцето на любимия човек
Изчетох ферманите, сега е ред за моя  Mr. Green
Първо за хормоните - всеки организъм е различен и реагира по различен начин при промяна на хормоните. При мен специално, явно ЛХ поначало си е ниско (лятото го бях изследвала на 7-ми ден и беше 2,7, а ФСХ пак беше към 6) а пък досега винаги, когато са ме гледали на ехограф сами казвали, че имам хубав доминантен фоликул и добра лигавица. Така че според мен заключения само по лабораторните резултати не е редно да се правят. Вече си изпатих от това  ooooh!
Лилка - пий си фолиевата спокойно, тя е като вит. С - каквото не се усвои си заминава по каналния ред  Peace Утрогестан не съм пила/слагала, но за Дуфастона Меца ми обясняваше да го пия от деня на О или на (+) Ову тест, за да не подтисне О.
Ева - мери си БТ редовно, на мен поне много ми помага и ме успокоява, когато знам какво се случва с цикъла ми.
Дарме - много ме зарадва с хубавите новини от прегледа, а пък за пола - предполагам, че няма да го върнете, независимо дали е момченце или момиченце  Hug Пък и така има предстояща изненада  Hug
Прахи - четох те с тази билка в темата за мъжкия фактор. Доколкото погледнах по диагонал, това е със екстракт от мака, нали? Защо ми се струва, че с нея трябваше да се внимава, поправи ме , ако греша  newsm78
Сигме - Как е малката принцеса? Много си права за плановете, трябва да се науча и аз на това, но явно не съм помъдряла достатъчно още. А това за динозавъра няма да го коментирам изобщо  Naughty
Мише - още 1 ден остана, стискам ти палци за най-хубавите 2 чертички  Praynig
Кокосита - честити дрешки за малкия кокос  Hug
Арвенче - Радвам се, че болките ти понамаляват, а за вярата - опитвам се да имам, но всеки понякога клюмва.
Кашмирче - в матката е полипа, но Тимева каза, че е малък и се надявам да е изчезнал вече.
Принцеса - честита ти нова визия  Hug Така много ми харесваш  Hug
Тоничка - прави тестовете за О всеки ден, а не през ден, защото може да изпуснеш пика на ЛХ  Peace
Весе - честита лентичка  Hug Дано имат свободни места за ЖК, че да не обикаляш много
Веселушко - честито сърчице, много се радвам на подобни новини и стискам палци всичко да е наред до края  Praynig
МомеJoy hahaha Joy те сега децата растат толкова бързо, аз на 13 години още играех на стражари и апаши, а сега пият кафета по моловете  Thinking
Благодаря на всички за окуражителните думи, ще гледам да се отчитам редовно  Mr. Green
Така - изписах си фермана  bowuu
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

# 534
Добър ден и от мен ,
Принцеска - суперска нова визия , така ме зареди цветно още сутринта те мярнах.
ВЕселушко - честито сърчице   Hug , имаш палчета от мен, ама ти май за първи път споменаваш , или аз съм бляла и не съм разбрала че си се похвалила.Както и да е радвам се много за теб.
Ева - аз съм решила че ако лелята дойде този месец,от другия почвам с тестве и БТ/и аз изобщо не съм постоянна и сериозна в такива неща/, ще купувам нов термометър , че нашия е живачен и тестове от аптеката , че хич ме няма с ebay.Така че и аз съм като теб, непостоянна понякога , но трябва да се взема в ръце и да се променя.
Иначе всички симптоми минаха , чувствам се ОК , нямам придърпвания и чувствителност в гърдите е мн лека, май няма да е нашия месец , ама ще си чакам да видим , не губя надежда , докато не дойде лелката.
Скрит текст:
Оффф тука духа ужасно много , а имам работа на вън , как да не ми се излиза
[/i][/color]

# 535
Лауу Лауу ,днес големи фермани ,голямо нещо Mr. Green
Принцеска,е страхотна нова примяна ,радост за очите Hug
Веселушко,честито сърчице,лека и безпроблемна бременост до края Hug(кихни да ни заразиш и нас де Naughty)
Момее,важното е да има такива новини в темичката ни,ако ще и пред сватбата на детето да ни съобщават Mr. Green
Мише,малко остана ,не пускам палчоните fingerscrossed
Аз си има страхотно ПМС ,явно ще трябва да изчакам още около 3месеца за подновяване на опитите #Cussing outНяма да се оплаквам ,да не пълня темата с черни мисли  Embarassed

# 536
Що да се внимава какво ще му стане на мъжо ми пише че е силен антиоксидант и на нас баш такова ни трябва че да оправим евентуално някакси морфологията и фрагментацията

# 537
Момичета не е била овулацията на 12-13 ден само попитах или поне не съм я засякла.Защото на 04.03 -12 ден стартирах засичането(с тестове ebay-One Step ) тъй като при такъв цикъл съм засичала около 17 -18 ден и много слабоизразена бледа втора ,на 05 .03 не съм правила тест и 06.07  пък  само очертания някакви на втора чертичка и затова  не потъмнява даже напротив.

Случвало ли ви си е да се появява(но много бледа) изчезва или просто избледнпва и като си дойде деня на овуто да си е като контролната както е редно?
А за утрогестана като я засича О мога да го пия?

# 538
Веселушко, радвам се че изплю камъчето. Всичко ще бъде на ред.   love001 Flowers Four Leaf Clover

Аз влизам за отчета: СА-125 е 22,20 U/ml при реф. <35 . Надявам се, че с това опровергавам съмненията за ЕМ  Rolling Eyes а е мъъъничко по- високо от задържаните 2 фоликула.
Пристигна ми и Инофолика и го започвам от днес. Стискам и за препишкване на един тест за О.  към 16:00, но едва ли ще устискам толкова  Crazy

# 539
  • Северозапада
От сутринта се мъча да ви догоня   Animal Snail  Blush
Дарма, хубави новини  Hug Тя и нашата мома така си кръстосваше крачетата та я разконспирирахме на втората ФМ. А винаги когато гледам розовия ти аватар и си мисля, че девойка чакаш  Wink
Пънче, дано падне този полип  и на ТМ новата СГ да е с по-добри показатели. За андролозите, аз вече ти казах какво ми е мнението  Peace
Веси, важна си е първата ФМ, хубаво е, че си си записала час  Peace
И ние бяхме днес на преглед. Дребната е малко по-дребна от нормата, но е добре. То и майка и не е особено едра  Rolling Eyes  Разсърди се на доки, че я събуди и така яростно риташе ехографа  Laughing
Айде малко розов прашец (то не че има син в темата  Laughingbabydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт