Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 805
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Веселушко, страхотна новина  Heart Eyes

# 541
Веселушко, уникално включване!  Hug БравосТ бе...как се устиска толко?  newsm78 Всичко да е "6" до края.... Praynig
Тоничка, чудесен резултат! Слушай Весето и въобще не ти трябват изследвания: окото рентген  Wink!
Милена, черните мисли са забранени в темата  ignore2
Пепитка, и голямото старание по следене на Ову, мерене на Т и прочие не е гаранция за успех. Аз когато забременях бях зарязала всички мерки и теглилки и просто си обичах мъжа. Не го мислех и то се случи...нали така казват?!?
Пънчо,  Hug
Сигме, как е дечко днес?
Събирам си много розАв прашоляк от ant G:  newsm79 newsm79 newsm79 newsm28

# 542
Не ми се говори  Tired

# 543
  • Gone with the wind
 Hug

# 544
  • При моето слънце
Сигма, всичко ще е наред, малечка ще закрепне и няма да се отдели повече от теб. А ти си сложи усмивката на лицето и мисли само в положителна насока  Hug Ние сме с вас, няма как при толкова положителна енергия да не се наредят нещата  Hug  Hug  Hug
Зузе, ела да налееш една доза оптимизъм  Hug
Кучо, как е снахата?

# 545
Не допускай черните мисли и тъгата край тебе.... Всичко ще се подреди!  Hug  action032

# 546
  • Варна
Сигме,  Hug

veselyshko, страхотни новини, стискам палци всичко да е наред до финала. И за твое успокоение да кажа, че аз имах зацапвания до 99 ден (14 г.с.). Нито един доктор (ходила съм поне при 10 през това време) не видя проблем или причина за кървенето. Имала съм и кафеникаво и розово и ярка черена кръв със съсиреце  ooooh! Накря моя док ми беше казал, че най-вероятно е хормонално и че миналата есен 90% от бременните му били с кървене на хормонална основа. И аз пиех Утрогестан до 14 г.с. В момента, в който го спрях не съм имала зацапвания повече. Незнам дали е имало връзка  Thinking
Ама щом док казва, че не вижда проблем, пий си хапчетата и бъди спокойна  Hug

Веси, и аз съм ЗА ранната ФМ, та даже и БХС

Лилка,
на мен док ми беше казала че когато няма бременност е по-добре да приемам Дуфастон вместо Утрогестан, т.к. Дуфастона няма толкова странични ефекти. Аз го пиех 1 ден след О за 10 дни. Така го пих и в месеца, в който забременях.

И други работи щях да пиша, ама ще прощавате бременния ми мозък, забравих  hahaha

Скрит текст:
Зузанке, тази седмица събота или неделя трябва да се видим, да знайш  Mr. Green че после ще ходя да раждам  Crazy

Хубав ден на всички, стискам палци на всички които имат нужда и на Мишето естествено  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

П.П. Аз бях на ЖК днес, не ни гледаха на ехографа, само запис на тонове, но всичко беше супер. Дребната е добре, аз също  Crazy

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 547
  • В сърцето на любимия човек
Що да се внимава какво ще му стане на мъжо ми пише че е силен антиоксидант и на нас баш такова ни трябва че да оправим евентуално някакси морфологията и фрагментацията

Върнах се да прочета пак - объркала съм се  Blush
В линка в темата за мъжкия фактор съм прочела за друг продукт с екстракт от мака, който повишава тестостерона и трябва да се внимава, когато се приема от жени  Peace
Пробвали ли сте бабините зъби, прочетох добри отзиви  newsm78
Сигме - прегръщам те силно  Hug Вярвам, че малечка ще се оправи  Praynig

Вава - много се радвам за вас Hug Време е вече да ти пожелаем най-приятната среща с бебка Hug
Благодаря за прашеца
 newsm75 newsm79 newsm28

ПП: А така - приклещена съм с прашец и от горе и от долу Mr. Green fingerscrossed

# 548
  • Gone with the wind

Предполагам добре щом не чувствам неразположения  Crazy Следващият преглед е след 10на дни, та до тогава мога само да гадая (дори днес се замислих, че нещо не се чувствам бременна  Rolling Eyes).
Само да не се окаже мъж, че ще трябва да ги пращаме у холандско  Laughing

пс - по повод "глутницата" само да кажа - за жалост само тарторът (разбирайте пинчерът) е мой. Овчарката е на мама и тате, а лабрадорът на сестра ми, но пък ги обожавам и 3мата. Тази пролет мислехме да си вземем още 1 за нас, но ще се наложи да отложим

пс2 -  babydust7 babydust7 babydust7

# 549
Пънчита, с тоз прашулник направо си в кърпа възрана  Praynig Hug

Сигме, няма смисъл да ти казвам отново, че малечка ще е добре и всичко ще се нареди Hug

Вави, на линия съм  Mr. Green

П.П. Куч, тенк ю

# 550
Веселушко честито ви сърчице!Всичко да е наред до термин и здраво бебе.
Вава значи Дуфастона е по добре,аз в деня след  инсеминациите ми исписваха него.

# 551
Момичета, от сърце ви благодаря за прекрасните пожелания  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Да ви се връщат тъпкано на всички Praynig Praynig Heart Eyes
Моме  Joy Joy Joy Joy Така ме разсмя -пак като не стисках като предният път до 13 г.с.  Whistling Хайде стискам палците бързо да спечелите парички и още първото ин витро да е успешно  Praynig Praynig
Зузи знам, че причините за това зацапване може да са много и да не са толкова страшни, но като знам, че не е нормално и се сдухва човек малко  Confused  Hug Hug Hug
Миленка чувствай се наплюта отгоре до долу  Mr. Green
Пепитка, Принцеска никъде по форума не съм споменавала досега, мълчах като партизанин  Crazy Все още се притеснявам  Confused
Сигме  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Какво става с малката- тя е борбена душичка, каквото и да е вярвам, че ще се пребори  Praynig Praynig Praynig
V.A.V.A  Hug Ти си слънце в моя ден  Hug  И моята докторка, както и другата при която ходих ( аз засега 2 съм посетила) не откриха причина, и те казват, че е на хормонална основа, но нали жените все трябва да се тревожим за нещо  ooooh! Ти как си, гледам малко остава до срещата с малката принцеска Simple Smile Изпра ли вече всичко  Heart Eyes
Лилка благодаря ти  Hug А фолиевата можеш да си я пиеш колкото искаш- аз предният път  я пих 1г. и 6 м. докато забременя и после още 3м.  Peace
Веси за мен ФМ  е абсолютно задължителна  Peace

# 552
Церепето и е високо и са и сменили антибиотика.
ох, вече 17 дена е на антибиотик и още не са овладели инфекцията  Tired

Направо сърцето ми се къса. Но поне утре ще я видя.

# 553
  • Sydney
sigma милото душиче  Hug ще видиш колко здрава ще порасте, само търпение  Hug

# 554
  • Варна
Сигме, незнам какво е церепе, ама стискам много палци на малката сладурка бързо да се оправя, за да може и ти да си спокойна  Hug

Зузанас,
ми тогаз ще чакам да ми пишеш за ден и час, щото на мен ми е удобно по всяко време  Heart Eyes

Лилка, ами да, при мен беше такава схемата. 1 ден след О започвах дуфастон, за 10 дни. А в месеца в който забременях, след 10 дни на дуфастон направих теста и след като излезе положителен веднага започнах Утрогестана. Моята док ми беше обяснила, че като няма бременност е по-добре да се пие дуфастон, т.к. няма почти никакви странични ефекти (при Утрогестана има гадене, сънливост и т.н.) и се пият по-малки дози. Иначе ми беше казала, че като действие е едно и също, дали дуфастон, дали утрогестан  Crazy

veselyshko,
моите док пък твърдяха че кървене в ранна бременност било нормално  Sick
Иначе с подготовката за бебка сме готови. Отдавна съм изпрала и изгладила всичко  Crazy Вчера изпрах и меките части на количката и столчето за кола + плюшените играчки  ooooh!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт