Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 723
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Записвам се и аз в новата темичка и само да кажа, че ми излязоха изследванията и всичко ми е ОК... само леко повишен С-реактивен протеин, но е под 10, което не е проблем, но важното е, че желязото и хемоглобина са в норма. Е, желязото е на долна граница, но все пак е в граници... Аз исках да проверя, че дълго се борих с желязодефицитна анемия, а съм чела, че по време на бременност става още по-зле...
Хайде донесоха ми обяда и го мятам, че да не взема да залинея...
Благодаря, Рейни, за хубавата темичка!!! Хайде дано баба Марта ни донесе хубави-прехубави изненадки Simple Smile

# 16
  • Северозапада
Ох, докато се запиша и вие сте изписали 2 страници
Рейни, благодаря за труда.
Заглавието отново е  Heart Eyes

# 17
  • Варна
Рейни, страхотно заглавие  Hug

Ева Б, мен не ме е хванало шубето още, много ми е спокойно, чак не мога да се позная  Mr. Green  Hug Браво за хубавите изследвания  Crazy
Зузке, айде сменяй аватара, да се отпушват всичките чакри  Mr. Green
Скрит текст:
Месечко, ще стискам, няма проблем, ама ти си помисли за тази седмица, аз съм вирусоустойчива  hahaha  Crazy

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 18
  • София
Един гол запис от мен  Embarassed

# 19
  tiptoe

Рейни
 bouquet

И на мен ми се гледат бременни пупиии  Blush

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 13:01 от Tonichka

# 20
  • София
Рейни, мерси за новата темичка! Страхотно загалвие, дано ни донесе късмет!  Peace
ponyo, ku4o , ще се възползвам от прашеца  newsm79
libra, гледам и ти се омачкарила. Чудна си!  Heart Eyes
pospalancho , благодаря ти за разясненията. Радвам се, че при теб сте го засекли. Щом проблемът е намерен, до решението е само крачка.  Peace
Аз лично никога не съм била фен на сладкото.
Flower Fairy   Hug значи ще си ми опора и в начина ми на хранене /живот по-скоро.  Heart Eyes
Хахха мачарокът какво е направил? Одра ли те? Те мъжките са си криваци.  Mr. Green
Pusteblume , знам ги хапченцата аз, ама не искам да й ги давам. Причиняват тумори, а няма да си го простя аз да стана причина за нещо подобно.  Naughty
desitkad , за Лил Ко ли се притесняваш, че ще местиш котарака? И на мен ми малко неясен този период с малкото бебе и котка. Ще ревнува ли, ще пречи ли, ще има ли опасност за бебо?  newsm78
Linofrina , може пък с щерката да склоните ТМ да си вземете котенце скоро.  Wink
За месото - който не го чувства като необходимо, нека не го яде. Моите разбирания са и други, но пък не смятам, че има връзка между анемията и месото. Много вегета сме се събрали тук.  Hug ММ е абсурд да го накарам дори и един ден да пропусне месото. Не се и опитвам де.  hahaha
Арвенче, стискам палци за днес.  Praynig
Вава, чудна ти е мачката! Спящите котки са тооолкова красива гледка!  Crazy
Мравче, а така -изправена ще стоиш! Какво е това изгърбване?!  Mr. Green Hug
Перу, новините и на мен ми прозвучаха позитивно, въпреки че не съм разбирач. Стискам палци за магистралка съвсем скоро!  Peace
Тоничка, чудесен зоопарк си имаш!  Mr. Green Да покажеш снимки някой ден!

Ша дописвам после  Hug Hug Hug

# 21
  • В сърцето на любимия човек
Ето ме и мен  Hug
Рейни - благодаря ти за темата - прекрасна, както винаги   bouquet
Връщам се да ви дочета в старата тема, че имам цели 5 страници от снощи  Shocked

А и за протокола, мен няма да ме огрее мартеничката от заглавието, поне не тази година  Sad Здраве да е... Може сега с пролетта щъркела да вземе да ни навести най-накрая  Praynig

Хайде толкова за сега от мен, после ще се допълвам  Peace

Едит 1: В алумчето видях страхотните пупи на един напращял кокос, Пони и Мравчето Heart Eyes
Арвенче - стискам палци за прегледа и ще се ослушвам/оглеждам за хубави туптящи новини fingerscrossed

Едит 2: Мравче - чакам милото да се накани тези дни да я направи, може би другата седмица, че тези дни е рожденик и все пак ще се почерпим. Гадините не сме ги правили, Тимева ми каза да отидем между 10-12 ден от МЦ с резултатите и да гледаме фукита. Тогава ще решим и какво ще правим, ще я питам за всичко. То вече май трябва да си записвам какво да я питам, че обикновено съм много притеснена преди прегледи и забравям.

Едит 3: Зузе - съжалявам, че и ти си цъфнала като майска роза посред зима Sad Ха дано да ни е за последно Praynig

Имам една молба към новодошлите момичета - тъй като вече сме много, а Рейни не може да пуска всяка седмица нова тема (а и измислянето на подходящи заглавия изисква творческо време Mr. Green ), допълвайте си постовете от бутона "редактирай", когато смислово това е възможно, вместо да се пускат 2 поста един след друг.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 13:20 от пънче-мънче

# 22
Ето и аз да се наредя тук, и аз си заплювам една такава мартеничка Laughing
Рейни , благодаря за темата, заглавието е прелестно  newsm51

# 23
  animal037

Ети ме и мен
Докато ви изчета, че и докато се запиша вече сте на 2 стр.  Laughing
Рйни благодаря за темичката    bouquet
И заглавието е супер, за мен няма да има такава мартеничка, но дано следващия месец се изненадам че имам и РД
Тоничка съпер ансамбъл от животинки си имаш
Аз също много обичам животните и имам куче "немец", а ММ у техните имат 2 котки  Mr. Green
Линфрина дарван се да те видя
Ева браво за резултатите

# 24
Рейни, мерси за темата.   bouquet
Много хубави коремчета - пу, пу - Кокос, Мравче, Вава, Пони. Heart Eyes Hug
Арвен, стискам палци за прегледа днес. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Перу, късмет и на теб. Hug Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Сигме -  Hugза теб и Лия - Желязка. Heart Eyes
Да се напълни темата с много хубави новини.
Hug

# 25
  • NE
Рейни Благодаря ти за темата. Красива както винаги!  Hug Hug Hug
kashmir Казах ти аз, надушихме се!  Hug Hug Hug
Котарака е своеволен като самите си стопани (после не приличали на хората) и щом усето миризми от другите ми котки и влиза в режим на Терминатор. За отрицателно време ме надра и после имаше шамарена фабрика. Не че се впечатли, но поне се направи  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Моля да ме приемете във вашето фотоалбумче. Благодаря  Blush

# 26
Местя си поста тук

Арвенче, имаш палчета и от мен. Чакаме те с хубави новини Hug

Аз ви чета непрекъснато, не пиша, защото няма с какво да се похваля, а и имам доста работа напоследък.Поръчах ову и тестове за бременност от e-bay. От този цъкъл меря и БТ. Не е най-приятното енщо на света да се събуждаш сутри с термометър в д..., но щом се налага.

Кажете ми как да видя абумчето със снимки  Embarassed

Аз имам понижена функция на ЩЖ, но при мен това не е оказало вличние на цикъла. Винаги ми е 28 дни, но може би съм изключение.

# 27
Рейни,отново страхотно заглавие Hug

# 28
  • Sydney
reiny... мерси за темата Simple Smile много е хубава  Hug
sigma само бъди спокойна, това е много важно за кърмата... от личен опит го казвам... докато бях в болницата бяха тръгнали нещата на добре, макар и към края на престоя ми... но после  Confused

# 29
Рейни, благодаря за труда Hug
Момичета, стиснете палчета, че тези дни нечакам Praynig Praynig Praynig Praynig

МишеPraynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт