Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 719
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Айде и аз тук да нИ вА изтАрвЪ, цяла сутрин нямаме нет-добър повод беше да размърдам гъзеца навън с хлапето Whistling

# 46
  • София
М
Аз имам понижена функция на ЩЖ, но при мен това не е оказало вличние на цикъла. Винаги ми е 28 дни, но може би съм изключение.

Не, не си изключение, аз съм така също и цикъла ми е по часовник 28 дни - години наред-преди раждането и сега продължава, никакви ядове не съм имала и нямам.

# 47
  • Пловдив
Рейни - актуално заглавие и дано много мартенички с две чертички да развеем в темата  Praynig
Пънче, Зузе и аз като вас присъединявам се към цъфналите майски рози  Wink
Плодче - лелеее стискам палци, колко бързо си се решила на второ  Hug поздравявам те - куражлийка
Сигме - от теб чакаме само хубави новини за малкото слънчице  Praynig

На всички които не чакат  newsm53 стискам силно палци

# 48
  • В сърцето на любимия човек
За мен няма надежда, Ба'а Марта ме изненада с мартеница, ама не каквато й бях поръчала ...
Пънчито, ти що ма кака отписа таз година?  Rolling Eyes Hug
Зузе - много си шармантна  Heart Eyes Даже и цъфнала червена роза си сложила  Joy шемет си ти  Hug
Цъфнах и аз, не съм отписала годината, все пак се надявам поне да забременея тази година, колкото и да е труден пътя до тази ни мечта. Ще се борим, няма къде да ходим  Wink
ВалдескаHug
КалиPraynig
Плодчеfingerscrossed

Пънче, ма те мартенички се носят докато видиш щъркел, така че  Whistling

Дано го видя скоро тоз' щъркел  Praynig , че напоследък явно е доста заблуден Sad

# 49
  • Gone with the wind
М
Аз имам понижена функция на ЩЖ, но при мен това не е оказало вличние на цикъла. Винаги ми е 28 дни, но може би съм изключение.

Не, не си изключение, аз съм така също и цикъла ми е по часовник 28 дни - години наред-преди раждането и сега продължава, никакви ядове не съм имала и нямам.

е, моят от 50 дневен го докарахме до 28 и чак тогава стана, но пък може да е и съвпадение, знам ли  Rolling Eyes Просто отчетох, че при мен се случи същото, което е казал и докторът на Перуника

# 50
ето ме и мен.
Малечка е добре. вече ядем по 15 мгр. и е качила от вчера 20 гр.
тя както наддава, скоро май ще мине по грамаж бебетата дето трябваше да се родят около нейният термин  newsm78 ама те хората знаят какво правят.
важното е да напълним тия кълки  Mr. Green
за утре има и подаръци- голям пакет памперси, мокри кърпи и мартеничка. Сега само да са запазили и пъпчето -цена няма да има.

Кали, според мен ще ти махната тръбите. То и за какво са ти- имаш хидросалпингс. И да си скъсаш г*за от процедури с това чудо няма как да се получи.

Рейни, тая двойната помпа е за две гърди или за две жени на по една цица  Joy съветвам те да не я ползваш сама, щото все пак не е най приятното изживяване на света да се правиш на крава. Пък като те и включат към доилката- купона е пълен  baby_neutral

Петеска, тая усмивка да се оправя бързичко. Че намусен хич не ми е привичен  Naughty Тя Перуто още да се офланква за хистерото и ще стана с двама зетя  hahaha

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 16:15 от sigma

# 51
Момичета, пишете със скоростта на светлината, едвам смогнах да ви изчета  Crazy
rainy благодаря за хубавата темичка  Hug И моят мъж е натирен да пуши на терасата откакто забременях предният път и да видиш как слуша  Whistling Whistling Иначе ще играе хурката- обаче сега пък малкият взе да тича с него нататък, а там е кучи студ  ooooh!
Perunika добро решение си взела - пожелавам ти само хубави резултати от хистерескопията  Peace  Praynig
Кали и на теб ти пожелавам като се събудиш да чуеш хубави новини  Praynig Praynig
Плодче стискаме палците  Praynig
Tonichka направо имаш мини зоопарк във вас- интересно ми е да видя твоя снимка с всичките ти питомци  hahaha
Евка браво за изследванията  Peace Много се смях за татуировката  Joy
zuzi и на всички, които им е дошло  Hug Hug Hug Само да знаете, че Декемврийските бебета са страхотни  Heart Eyes (не че съм пристрастна с едно такова  Mr. Green )  Praynig Praynig
Сигме страхотни новини, все така да наддава малката Лия  Praynig Praynig

# 52
Ева, браво за добрите резултати.ю и поздравления за мъжът ти за жеста с татуировката.
Кали, палчета за операцията, всичко да мине леко  Praynig
Сао, браво за резултатите от диетата Hug
Зузи, истински ме разсмя с "мартенския" си пост, но... съжалявам за "бял памперс с червени екстри по него". Дано да имаш декемврийско бебенце Praynig
Петеса, бързо да отшумят неразположенията на малкия след ваксината Hug
Сигме, новините са пракрасни, бързо да наддава малката кукличка Heart Eyes

Благодаря за палчетата Hug

# 53
Рейн, страхотна тема  Hug
Уф, тия цикльовци, м...... му  Whistling
Плодче, стис  Praynig
Кали, всички ще сме с теб на осми, наистина е по-добре да си на ясно след това, крачка към мечтата правиш  Praynig  Hug
Кашмир, по принцип не е проблем, стига да искаш може да отделиш котарака и в друга стая и да пазиш беб. Аз реших, че просто не мога да се справя и с двете задължения, много е грижа за котаната, а и тя е една капризна, своенравна и се чувства като царица  Mr. Green Представям си какво ще прави ако не е нейното  Mr. Green
Сиг, радвам се за Лия  Heart Eyes
Уфф, и защо не ми казахте, че се пише магданоЗ  Mr. Green
Ааа, а мама peiota същата мама от моята отчетна ли е, която роди истински мъж с размери 4.200 Mr. Green  Heart Eyes

# 54
Благодаря за съчувствието  Mr. Green Душата си бих загубила, но не и чувството си за хумор, то е най-верният ми приятел, и ако знаете от какви дупки ме е измъквало милото  Mr. Green

Сигме, браво на малката душица, нека бързо да расте  Mr. Green И теб не те слуша главата  Joy

не е най приятното изживяване на света да се правиш на крава. Пък като те и включат към доилката- купона е пълен  baby_neutral

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha То не е смешно, ама така хумористично си ни го поднесла, че ме  чу половината офис, като се изсмях  Mr. Green

# 55
  • София

Ааа, а мама peiota същата мама от моята отчетна ли е, която роди истински мъж с размери 4.200 Mr. Green  Heart Eyes
същата е, на всичкото отгоре за половин един час, много и завидях за това  Mr. Green

# 56
то и в момента съм на помпата. пиша, работя и се помпам - какво си мислиш  newsm78

както казва пегъзий музовски- къде съм аз, къде сте вий  Joy

а главата че не ме слуша- то е ясно  ooooh!

# 57
  • Gone with the wind

Бебе Веско Heart Eyes
Мдам, същата е  Simple Smile Беше част от "екипа" много, много отдавна, когато аз започнах да пиша тук.

# 58
  • София

Сигме, двойна ли е Суифта? Аууууууууу аз не знаех, ще мина и с единичка... но все пак си обяснявам и двойната й цена  Mr. Green А иначе скоро обсъждахме кърмаческия и палачинките с кърма  Sick Както и какво можем да правим с кърмата- за кисело мляко и сирене идеше реч

И аз помня Пейота.. не знаех, че е родила, да й е честито...   bouquet

# 59

А иначе скоро обсъждахме кърмаческия и палачинките с кърма  Sick Както и какво можем да правим с кърмата- за кисело мляко и сирене идеше реч

гррррр, докара ми непоносимост към храна в близките часове hahaha

Общи условия

Активация на акаунт