Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 735
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Ех, че сте писателки, за малко да ви изпусна Simple Smile
Рейни, благодаря за темата, много е хубава, както винаги и дано да има само хубави новини в нея Simple Smile
Перу, много се радвам за добрите новини, стискам палци  Hug
Арвен, пожелавам ти хубава среща с бебо довечера, сигурна съм, че всичко ще е наред  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Сигме, чакаме те да се отчетеш с инфо за малката. Мислех си вчера, че малката Лийка е голяма късметлийка с майка като теб  Hug
Зузе, хайде да не цъфтиш  Hug
Пупите в албумчето много ме нахилиха, прекрасни сте всички, погал, погал  Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм отпуска тази седмица, чета за един малоумен изпит. Отчетът за днес е, че измих прозорците и банята, смених водата на рибката и си направих педикюр. Някакси като имам да уча и ме обзема непреодолимо желание да чистя, готвя и подреждам  Simple Smile Хайде оставям ви, отивам да купувам мартеници Simple Smile

# 31
  • Варна
Здравейте!
Използвам повода да се запиша в новата тема и да ви се оплача.
На 08.03. ще ме оперират най-после и много ме е страх!!! Praynig Не от самата операция, а от това, което ще чуя, когато се събудя...
Операцията е комбинирана Хистеро с Лапароскопия. Повода е, за да отстранят преграда в двурогата ми матка, но едновременно с това ще огледат отвътре силно нагънатите ми тръби и ще преценят дали изобщо могат да вършат някаква работа или е по-добре да се отстранят, за да не създават проблем при евентуално зачеване (извънматочна бременност).
Та може да се събудя с отремонтирана матка и без тръби...  Shocked Tired
Но няма как - ако трябва, така ще се борим!!!
На 09.03. ще знам...

# 32
Плодче хайде стискам силно  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и дано се похвалиш
Арвен и за теб стискам палци, всичко ще е наред  

Аз да ви се похваля от 14.02 съм на диета препоръчана от док и вече имам резултат от -2 кг и нещо почти 3  Mr. Green , а и гаденето от хапчетат взе да отшумява  newsm44

Кали хайде и за теб стискам палчета, дано чуеш само  хубави новини като се събудиш

# 33
За мен няма надежда, Ба'а Марта ме изненада с мартеница, ама не каквато й бях поръчала (моята е бял памперс с червени екстри по него Joy). Отдавам го на това, че жената просто е на възраст и може би не ме е разбрала като хората..или пък аз съм го сфъфлила нещо Joy Както и да е, аз ще раждам или Декември Mr. Green

Пънчито, ти що ма кака отписа таз година?  Rolling Eyes Hug

Кали  Praynig Praynig Praynig

П.П. Ето ме преоблечена по повод утрешния ден, нищо че съм малко намусена на бабата, дето раздава мартениците

# 34
  • София

Пънче, ма те мартенички се носят докато видиш щъркел, така че  Whistling

Плодче, ами стискаме, стискаме  Mr. Green

Кали, пфффффффффф че гаднооооо, дано не се наложи да отстранят тръбите, ама пък ако така е по-добре  Rolling Eyes Стискам палци какъвто и да е изхода от операцията скоро да видиш 2те чертички  Hug

Зузко  Crossing Arms лоша баба Марта, лоша. Ама пък дядо Коледа може да е добричък  Crazy

# 35
  • Варна
Кали, стиснати палчета и от мен имаш! Да стане така, както е най-добре за теб...  Flowers Four Leaf Clover

# 36
  • В градината...
Кали, дано наистина всичко е наред  Peace Къде ще ти правят операцията? И аз долу-горе ще мина през това, но си мисля, по-добре да знаем истината, отколкото да се заблуждаваме години  Hug

# 37
  • Варна
Кали, дано наистина всичко е наред  Peace Къде ще ти правят операцията? И аз долу-горе ще мина през това, но си мисля, по-добре да знаем истината, отколкото да се заблуждаваме години  Hug
В "Надежда" в София... Вече съм техен пациент, на Шефкетова... Във Варна нищо не става... Naughty

# 38
Да се запиша. Темата е прекрасна!  bouquet
Кали_тод, стискам палци за най-добрия изход от ситуацията! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Видях много хубави пупи в албумчето! Погал на всичките! Hug
Плодче, хайде да ни зарадваш! Praynig
И накрая да се самоцитирам от предната тема, специално за Рейни:

П.П. Зеленушке, Sladkata2 май е с stork-girl . Mr. Green

# 39
  • Варна
Момичета, извинявам се предварително за спама, но искам да ви кажа как ме изненада сега моят Любимчо. Изпрати ми ммс на татуировка, която си направил току що... в татуировката има и моето име Simple Smile Хем ми стана смешно като знам как ромите си татуират имената на жените и като ги сменят задраскват предното и пишат следващото... хахаха , хем пък ми стана хубавичко...  newsm53

# 40
  • Gone with the wind

Голям бял лебед съм  Mr. Green

Ти ли  Mr. Green Не ме карай да сЪ излагам пред хората с изцепките ми за последните дни само  Embarassed

# 41
запис да ви следя  Peace

# 42
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Перу колко обнадеждаващо, оле как ме зарадва ... скоро ще си имаме снаха  newsm17 с дълга руса коса, кат майка си  Hug

Сигми, расте ли малкото гъзенце  Heart Eyes

Плодче айде палчетата  fingerscrossed fingerscrossed  Hug
Кали, ох ... всичко ще е наред  Praynig  Hug

Зиленко  мерси за темичката мила  Hug

Митака днес малко болен го раздава ... нещо от ваксината вчера  Tired

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 15:20 от pettesa

# 43
Кали пожелавам ти операцията да приключи успешно и с възможно най-добрия край.
Евка , много яко са те изненадали

# 44
  • Лондон/Пловдив
Един запис , нямам време да пиша тия дни .
Весе честито сърчице   Heart Eyes
Арвен стискам палци за довечера
Перу , Кали дано леко мине операцията
На всички останали дано баба Марта ви закичи с мартеница от 2 черти .

Общи условия

Активация на акаунт