Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 743
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Ихаа, радвам се, че е била една от нас мама peiota  Heart Eyes
Зуз, много си Убава така, и аз си имам премяна за утре  Mr. Green  Hug
Уфф, Рейн  Shocked Ужас  Mr. Green

# 61
  • София
Днес ми е 15ти ден и няма и бегла следа от втора черта на О -тестовете. Къде ми избяга Ото? Shocked Аз пък се наредих с тестовете от 8 ден, та вече почна да ми писва.  Mr. Green

# 62
  • Варна
Кали, каквото и да стане, важното е да сте живи и здрави ! С всеки изминал ден се приближавате към успеха  Hug Пожелавам ти тази година да се похвалиш с коремче  Hug
Сигме, браво на детето, все така да качва грамчета  Heart Eyes Много сте ми на сърце  Hug
Мен вече ме хвана страх от срещата с доки, но важното е всичко да е наред  Praynig
Благодаря ви за подкрепата, няма други като вас  Hug Hug Hug

# 63
Кашмирче, колко е дължината на МЦ? Продължавай да тестваш, защото пикът на ЛХ може да дойде изведнъж и както днес няма нищо, утре да си категорично положителна (преди месец рИвах на Мецана по темата, та тя ми се скара и ми каза това, а мой дълг е да го препредам  Joy).

# 64
  • Варна
Здравейте,Момичета и аз с един гол запис,нищо ново при мен,чакам и се надявам,а вас си ви чета редовно Hug Hug Hug

# 65
  • София
Арвенче, само с положителни мисли към доки!  Naughty
Зузи, около 32. Миналия месец избърза и дойде на 28мия, та може и затова О тестът (евентуално  )да е бил положителен на 15. Щото нали от две различни черти пропуснах 1 ден и на другият ми беше вече 1 черта. Та сега не знам кога да чакам.  newsm78

# 66
  • Gone with the wind
Последно само за Пейотка, че вече сигурно й парят ушите от нас  Mr. Green , но на мен тя си ми беше "пътеводната светлинка". Винаги, когато увесех нос и бях на косъм да се предам, си помислях за нея и как тя не се отказа и въпреки всичко успя  Heart Eyes

# 67
Мислех да се размина с гол запис , но ще го пусна облечен  Mr. Green Mr. Green
Първо Рейни да забрани спама със закон  Naughty Знаете ли колко е трудно да ви изчете човек , пък и да се запише на 5-та страница - срааам  Mr. Green
Второ-Е как може да са ни толкова хубави бременилките  Hug Бременно мравче, напръщял кокос,Вава е готова за спраскване вече(коремчето е паднало) , а Пони... Пони е прекрасна пу-пу , мъжа ти по-често да те държи бременна  Hug Hug Hug
Сигме-Всеки ден с трепет очаквам новините за Лия и момента в който ще напишеш"Взех си момиченцето в къщи"  Heart Eyes
Кали- Praynig Praynig Praynig

# 68
  • В градината...
Сигмо, дебелейте си вий  Naughty Ама убих тЪ, зетя нИ го давам  #2gunfire

# 69
  • Варна
Момичета, новините не са добри. Няма ембрион, само сакче, което е по-голямо от предния път. Чакаме до другия Четвъртък и ако няма пак нищо - кюретаж. Последен МЦ 17.01., на 18. 02 бях на 1-ви преглед и имаше сакче, сега 10 дни по-късно пак само сакче ... Ясно ми е накъде отиват нещата, на Корновски определено не му хареса това, което видя, беше разочарован. Нямам сили вече.
П.С. Да добавя само, че плодния сак преди 10 дни беше кръгъл, а сега формата беше по-различна, като разлята. Много объркано го написах, ама не мога да го обясня  Tired

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 19:14 от Arven_89

# 70
  • София
Арвенче,  Hug
Не описвай отсега нещата. Моят последен МЦ беше на 10 януари. Видяхме ембрион сега във вторник.
На 18,02 нямаше още.
Вярвай, моля те! И аз се моля с теб!  Hug Hug Hug

Тоя Вомитусхил разтваря ли се във вода или така се пие?

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 19:42 от veseto87

# 71
Арвенче, подкосиха ми се краката...съвсем честно го казвам Confused Има ли нарастване на сакчето..виж си размерите от снимките и сравни. За 10 дни трябва да има ембрион, но все пак мнооооого зависи точно с каква големина сте засякли сакчето първия път. Ох, моля се всичко да е наред..Господи, защо трябва да има толкова изпитания ooooh!

Кашмирче, аз съм с 28-30 дни цикъл и напоследък +тест изкарвам на 14-15-16 ден. Не се шашкай, продължавай си тестовете и ще видиш, че ще я засечеш. Просто това е организъм, дай му шанс Hug

Аз много се ядосах и реших повече никакви тестове, местове и т.н. Караме си през ден, както си знаем с мъжо и толкова..а-ма-ха Crossing Arms Mr. Green

П.П. Арвенче..и още нещо..защо цяла седмица те кара да чакаш док и да стоиш на тръни..след 2-3 дни пак отиди, понякога буквално за толкова време има положителна промяна.

# 72
  • Варна
Ох, Зузи незнам. Каза да чакам и на 7-ми да се видим, а аз не знам как ще живея дотогава. Знам, че няма надежда и гърдите със всеки изминал ден ме болят по-малко, вече не са " балонести ". Не съм песимист, просто съм реалист. Чудя се как да кажа на родителите си, не мога да скрия от тях, а място не мога да си намеря. Още колко трябва да изтърпя ? Аз ли съм най-лошия човек на света, че се случва вече за незнам кой си път и всички да ми казват няма причина. Всичките ни изследвания са хубави, уж само Прогестерона беше нисък.
Не искам да пълня темата с моите негативизми, но сърцето ми се къса  Cry

# 73
  • Варна
Арвенче,
не знам какво да кажа... Тръгнах да ти пиша разни глупости и се отказах, звучат кухо и тъпо. Виртуално те прегръщам, дано пък нещата да се обърнат в положителна посока.

# 74
Арвенче,къса ми се сърцето като чета. Моля те отиди при някой друг след 2-3 дни,вече трябва да има някаква сърдечна дейност, би трябвало да си в 6-та седмица,нали

Общи условия

Активация на акаунт