Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 784
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Арвенче, дано е било рано за ембрионче. Ох, дано... моля се за теб и точицата Praynig Praynig

# 76
Арвен, вероятно имаш предвид, че сака е бил деформиран  Confused Ако питаш мен, отивай утре или вдругиден да видиш дали има промяна в положението, размерите и формата на сакчето. При мен третия път се получи нещо подобно и ме викаха всеки ден, за да видим дали за 24 часа има промяна в размера, но трябва да се гледа от един и същи човек, на един и същи апарат, за да е прецизно измерването. Ах, мамка му #Cussing out
..не си лош човек, мила...просто сме силни жени и Господ ни изпраща предизвикателства за добро или зло. Аз също си поплаках на рамото на мъжо и в момента съм с жабешки подпухнали очи..не вярвах, че мога да плача, че ми е дошъл М, но наистина се изморявам вече явно.  Crazy

# 77
  • Варна
Корновски няма да бъде тук няколко дни, а аз незнам при кой друг да отида. Славчев няма свободни часове, освен да отида без час и да чакам да минат всички . Лошото е, че искат да ме кюретират, за да изследват генетичния материал, а аз се надявах поне да се изчистя сама. Да имах предвид, че сака е деформиран, въпреки че е пораснал Sad
Съжалявам за гостенката Зузи, дано и е за последно в следващите 9 месеца  Hug

# 78
  Охх, Арвенче  Praynig Няма да пускам палчетата до след седмица. Дано всичко бъде на ред  fingerscrossed

Евка, ох, ще ме уморите с твоя любимчо ... Mr. Green
Пънче, ще гледам да откликна на молбата ти  Peace  Гледам да събера материал и тогава да пиша, а когато мога и да редактирам  Wink
Сигме , такива новини да носиш. Бързо да наддава Лийка, скоро да си я приберете у дома  Heart Eyes
Плодче, да дочакаш ама от хубавите мартенички  Flowers Four Leaf Clover
Кали, дано нещата се развият така, както е най- добре за теб  Praynig
Сао, и аз имам нужда да махна 3-4кг. да имам добра база за опупване. Ама все не ми се получава  Tired
Веселушко, Коко го има У face-a. С него сме в лека вражда, караме се ежедневно  Laughing Коко не понася котката, котката не харесва Хера / баба дакел/, а Хера не ги обича и двамата. Ако реша с всички да се щракам ще съм изподрана и изпохапана  Naughty
Кашмирче , Ото си е там, ей сега ще пукне. Аз какво да кажа с моето- предния месец на 18-ти ден, миналия на 23/24  Shocked Иди го хвани. Започвам този месец от 16-ти ден и ще препишквам тестове до 26-ти  Mr. Green
Зузка и ти си пеперудена фенка май. Обожавам ги тея пеперуди. Имам си една и на задника  Blush Ако си с Аndroid ще ти предложа и страхотен screensaver  Wink

Отивам да храня рогатото. Лека вечер   bouquet

# 79
Здравейте и се връщам да чета отзад напред.

Арвенче, надявам се всичко да е наред при теб!  Praynig

zuzi_79, накрая ще направя като теб, ще изхвърля всички тестове и когато му е времето, ще стане.

# 80
  • Варна
Зузанчо, Hug  Следващият път ти желая радостни сълзи!
Арвен,
иди при Славчев без час или му се обади, дали няма да може да те приеме в Гинекологията.

# 81
  • София
Тоя Вомитусхил разтваря ли се във вода или така се пие?

Питам пак.
Знам, че не ви е много до мен, ама мисля да го пийна и не знам как... newsm78

# 82
  • Gone with the wind
Арвенче,  Hug Каквото и да кажа ще е тъпо  Confused
Зузаноооооооо, що ревеш мари, нали не искаше да раждаш ноември  Wink виж сЯ, какво коледно вързопче ви се дава възможност да си спретнете

# 83
Арвенче,само виртуално ще те прегърна Hug и от сърце ще се помоля PraynigПодкрепям момичетата за преглед утре,само би внесъл повече светлина.За 7 дни ще ти се скъса сърцето какво става Praynig Praynig

Зузка и теб ще те гушна Hug

# 84
Хоп, и аз тук. При мен нищо ново, чакам си МЦ, а междувременно имам някакви странни придърпвания ( от 5 дни някъде вече )  Не съм си представяла, че така ще си чакам цикълът с нетърпение, въпреки, че повече ми се иска въобще да не ми дойде.

Сигме - много се радвам, че малката расте бързо, дано скоро да се  Hug

Арвен - стискам палци да си видите малко ембрионче, когато отидеш на преглед - все пак имай надежда. Изпращам ти много Hug

На всички момичета пожелавам много бебеносен месец Simple Smile  А на финала едно или две здрави  newsm30

А заглавието е върховно - поздравления. smile3501

# 85
Арвен, хич не се занимавай с часове при Славчев, направо му звънни и ще те приеме.  Peace Няма да те пусне на кюретаж в тази седмица, аз в 8 сама се чистих последния път. А за изследването на абортивен материал..по-добре не си давайте парите за глупости..ще установите дали този път е имало или не аномалии...а за предните никой не знае. Аз лично го отказах, въпреки че имах вече 3 аборта. Пуснахме си кариотип на двамата и разбрахме, че повече няма смисъл да ровим в хромозоми..

Благодаря на всички, обичам ви!  Heart Eyes Mr. Green Hug

# 86
Zuzi,съжалявам за цикльо HugИ аз в понеделник бях като теб. Айде дано да се класираме за коледните вързопчета

# 87
  • NE
Арвенче И аз подкрепям идеята да се отиде най-малко на още един преглед. Повечето пъти е въпрос на време да се види ембрионче. Стискам палчета да е фалшива тревога. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Скрит текст:
Не давай да те кюретират без да имаш второ мнение или да изчакате малко.
Зузи Ох как те разбирам. От хормоните ще да е  Crazy  Crazy  Crazy Декемврийско бебе под елхата е добра оферта. Hug
кashmir Oвуто може да е от 11 до 18 ден, че дори и повече. При всеки цикъл е различна датата на овулация. Обикновено като се октажеш да я дебнеш, точно тогава се пада самото ову. Crazy
Скрит текст:
Аз примерно си спазих обещанието към Кокоска. Искам да ви кажа, че сте страхотни. Heart Eyes Качила съм няколко мои снимки. Надявам се един ден да имам и аз сладка пупа като вас. Heart Eyes

# 88
  • Варна
Арвенче, не се отчайвай толкова бързо, има надежда според мен  Naughty Може да е било рано за ембрионче. Тъкмо си погледнах моя календар. Първия ми преглед е бил на 42-ри ден (забременяването ми е на 17-ти ден, при 31 дневен цикъл, 11 дни закъснение) и не се видя тогава ембрионче, само сакче. На 48-ми ден е имало вече ембрионче, а сърдечна дейност - чак на 55-ти. И моето сакче в началото на единия преглед беше кръгличко, а на следващия продълговато.

Напълно съм съгласна със Зузка, звънни директно на Славче, кажи му за какво иде реч и съм сигурна, че утре към 19:00 ще може да те вмъкне за преглед. Ако не в понеделник ще е в гинекологията (аз съм от 14:00 на преглед), евентуално тогава може да те викне.
А относно изследването на генетичния материал - пак на 100% подкрепям Зузи.

Хайде сега горе главата, нищо още не е изгубено  Hug

# 89
  • В градината...
Викче, дано всичко е само лош сън  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт