Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 311
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Снощи успях да пусна Geox-a от линка, 38 номер за 24 евро.

http://www.javari.fr/Geox%20Donna%20Odina%20Mocassins%20femme/dp … RL=%2Fmythings%2F

Дръпнаха ми парите след час, пък да видим. Уж беше неналичен, изведнъж успях да го добавя в кошницата и директно го платих  Rolling Eyes Shocked

# 1 426
Момичета,споделете как си ъпдейтвате поръчките,че и аз имам петъчна поръчка ,за която днес внесох пари и няколко пъти ъпдейтвах картата и адреса за доставка ,но нещо не отразява промените-нито мейл имам,нито пък статуса се променя.
спокойно ще си дръпнат парите ...  ако ти харесат картата францетата де Simple Smile  при мен вчера след 2 часа ги дръпнаха

# 1 427
На мен сладурите от Франция (джавари) са ми дръпнали пари за 5 чифта, а ще доставят само два. Според тях за останалите три няма наличност (как ще има, като е изтеглена?)... Кореспондирам си с тях непрекъснато, два пъти бях до банката - там вдигат рамене - парите са изтеглени, нищо не можем да направим. А французите - също. Анулирах две от неуспешните поръчки (включително въпросните Блинкове), но нищо. Ни пари, ни обувки.
 #Cussing out

# 1 428
  • Бг
pepine86, ето нещо свежо за свеки.
За малко краче само 3-ка, кожа за 10 лири, има го и в лила.

# 1 429
  • София
Свърши им лимита на франсетата за абонаменти... Joy
Бутона за активиране липсва.  Mr. Green
http://www.amazon.fr/b/ref=nav_swm_bounceback_gift10e_mode2013?i … mp;tag=dealabs-21
И при вас ли е така?

# 1 430
  • София
Олекна ми на душата - мъжът ми хареса маратонките мерел от ам фр. (на Деси_2 Hug) Остава само да ги изпратят. И веднага ме попита какво съм си купила за мене  Mr. Green
Aganka,точния номер ли му поръча или по-голям?
Защото ММ си хареса едни маратонки Мерел,но отзивите са категорично да се купува +1,дори 2 номера  newsm78
А има само неговия номер,45,липсват по-големите номера.
Не знам,не съм купувала никога Мерел...подскажете какво да правя.
Мъжки и аз не съм - споделиха, че са умалени и взех 44. Мъжа ми носи 43.5-44.  Peace От намалените нямаше 44.5, а 45 #, който ми се видя големичък.

# 1 431
На мен сладурите от Франция (джавари) са ми дръпнали пари за 5 чифта, а ще доставят само два. Според тях за останалите три няма наличност (как ще има, като е изтеглена?)... Кореспондирам си с тях непрекъснато, два пъти бях до банката - там вдигат рамене - парите са изтеглени, нищо не можем да направим. А французите - също. Анулирах две от неуспешните поръчки (включително въпросните Блинкове), но нищо. Ни пари, ни обувки.
 #Cussing out

Явно са ги блокирали,а после тръгват да ги теглят не от блокираните,а свободните,а пък такива няма,затова плащането излиза неуспешно.Случвало ми се е с друг сайт,само че ги изтеглиха и ми докараха сметката на сериозен минус/в интерес на истината вината беше на банката,защото сумата била друга  Rolling Eyes но ми разблокираха първата сума и всичко се оправи.
Аз чакам тези:
https://www.javari.fr/dp/B006LU7YK2 за 11 евро
http://www.javari.fr/Puma-Benecio-Chaussures-sport-hommes/dp/B00 … p;nodes=344090031 за 12 евро
http://www.amazon.fr/gp/product/B005BSN65C/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 тези ми излязоха 6 евро с доставката до Англия,т.е. само доставката им плащам  Laughing
Бях напускала с празната карта и още неща,но ми дойде здрав разум и ги отказах   Crossing Arms

# 1 432
  • Austin,TX
Alexa_a, във френското описанието е кожа, в официалния им сайт също- волска кожа.
Мерси все пак   bouquet Hug
aniK , ако все пак  реша да я откажа ще ти пиша, или ще ти се обадя  Hug

# 1 433
Момичета, какво ще кажете за тези? Харесват ли ви, че досега съм нямала такъв тип обувки и не мога да преценя? Хванах си едни 35 номер и много им се чудя.
https://www.javari.fr/dp/B006DGOS9Y

# 1 434
ееее анулираха ми поръчката 20 мин ги дебна да се появят и ги няма Twisted Evil
появиха се в амазона и пак си хванах  Laughing

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 12:16 от milinde

# 1 435
  • Бг
Bagsac, за 15 лири, в кафяво, не знам обаче естествена кожа ли е. На мен повече ми прилича на чанта за лаптоп  Mr. Green.

# 1 436
  • Варна
Anbibian, може ли да те помоля да снимаш твоите бежови ботушки как стоят на краче, че си хванах моя номер, но не съм ги платила още и им се чудя.

# 1 437
сандалки Replay -  16 евро, номера  39,41

# 1 438
  • София
Bagsac, за 15 лири, в кафяво, не знам обаче естествена кожа ли е. На мен повече ми прилича на чанта за лаптоп  Mr. Green.

Гледайки вътрешната закопчалка на една от снимките, мисля че е точно чанта за лаптоп,не само да прилича на такава.

# 1 439
 #Cussing out

Явно са ги блокирали,а после тръгват да ги теглят не от блокираните,а свободните,а пък такива няма,затова плащането излиза неуспешно.Случвало ми се е с друг сайт,само че ги изтеглиха и ми докараха сметката на сериозен минус/в интерес на истината вината беше на банката,защото сумата била друга  Rolling Eyes но ми разблокираха първата сума и всичко се оправи.

Точно така е и станало. Сега май ще трябва да внеса още веднъж парите за "висящите" обувки и да чакам да отблокират другите. Кога ще стане това, не е известно. Но французите ми обясниха, че системата на банките била автоматична и наистина се изисква време, докато се отблокират.
Инак са много любезни, а им написах няколко дълги фермана с оплаквания (на английски, че друг не знам).
Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт